Az Univerzum gyorsan reagál, ha jól érzed magad!  A logika, a félelmek és a korlátok elválasztanak minket a kreatív lehetőségektől és az egyetemes útmutatástól. Ha átadjuk magunkat a valódi erőnknek, a csodák elkezdenek áradni. Méghozzá gyorsan. Az emlékezéssel és energetikai hatalmunk elfogadásával képesek vagyunk visszanyerni a hitünket, és lelkesedni.

Az univerzum a pozitív és erőteljes energia bőséges áradata. Ha ezzel a szeretetteljes, erőteljes energiaerővel kerülsz összhangba, a mágnesévé válsz. Ha kiakadsz valamin, és elhagyod az öröm helyét, az univerzum azonnal elkezdi megmutatni az utat. Neked pedig megvan az erőd ahhoz, hogy összhangba kerülj bármivel, amit látni szeretnél.

Ez az összhang mindig pozitív és támogató lesz az életedben, egészen addig, amíg az energetikai erődre vagy hangolódva.

 

„Az erődhöz való újrakapcsolódás azzal kezdődik, hogy ráébredsz arra, hogy megszakadt a kapcsolat.”

Gabrielle Bernstein

 

Íme, ezeket a lépéseket kell megtennünk, hogy újra kapcsolódjunk az univerzumhoz. Használd őket arra, hogy emlékeztesd magad az erőteljes kapcsolatra, amely minden pillanatban elérhető számodra.

 

1. lépés: Kötelezd el magad a szeretetteljes hozzáállás mellett!

Mi az, amit (magadban vagy hangosan) kimondasz, és elválaszt a hatalmadtól? Például, gyakran panaszkodsz a barátaidnak, hogy milyen nehéz partnert találni, és egyáltalán, randevúzni a te korodban? Vagy ahogy hazaérsz, azonnal kezdődik a panaszáradat arról, hogy mennyire utálod a főnöködet és a munkádat, és azt kívánod, hogy bárcsak felmondhatnál, de bemeséled magadnak, hogy túlságosan rossz most az álláspiac ahhoz, hogy megtedd ezt a lépést?

Légy őszinte magadhoz. Ahogy beazonosítottad az alacsony rezgésszámú történetedet, szánj egy pillanatot arra, hogy komolyan megfigyeld magad: hogy érzed magad ettől? Esetünkben a férjemmel az alacsony rezgésszámú ingatlanos történetünk szó szerint megbetegített minket. Annyira lehangoltak és feszültek voltunk, hogy harcolni és veszekedni kezdtünk teljesen ok nélkül.

Szánj egy pillanatot annak felismerésére, hogy a szavaid és a hiteid miképp blokkolják az univerzum támogatását. Mi az első számú alacsony rezgésű történeted, amelyet ismételsz, és hogy érzed magad tőle?


Írd le most!

Komolyan venni ezt a történetet, ez minden. Az őszinteséged nyitja meg az kaput ahhoz, hogy emlékezz, és elfogadd a rejtett erődet. Szánj most egy pillanatot arra, hogy újraolvasd az alacsony rezgésszámú történetedet, és azt, hogy hogyan érzed magad tőle. Aztán mondd ki hangosan: „Elkötelezem magam, hogy szeretettel nézek rá. Átadom ezt a történetet, és hagyom, hogy az univerzum tegye a dolgát.”

Legyen ez a mantrád. Ha bármikor azt veszed észre, hogy megint beleragadtál az alacsony rezgésszámú történetedbe, ismerd fel, és mondd ezt: Elkötelezem magam, hogy szeretettel nézek rá. Válj a félelmed ítélkezésmentes megfigyelőjévé, és add át az univerzumnak.

 

 

2. lépés: Hagyd, hogy az érzéseid irányítsanak az úton!

A következő lépés a rejtett erőd felszabadításában, hogy letisztázod magadban, mit szeretnél érezni. Én arra koncentráltam, hogy találjak egy otthont, ami logikus, de ahelyett tettem így, hogy arra figyeltem volna, találjak egy olyan helyet, ahol otthon érzem magam. Ahogy elengedtük a logikát, és hagytuk, hogy az érzéseink vezessenek minket, az univerzum közbelépett.

Tarts ki amellett, ahogy érezni szeretnéd magad!

A 4. fejezetben már volt szó az öröm melletti elköteleződésről. Most itt az idő, hogy mindent beleadj. Szánj egy pillanatot arra, hogy kristálytisztán kirajzolódjon, hogyan szeretnéd érezni magad. Milyen érzés egy örömteli helyen lenni? Mi az, amit manifesztálni szeretnél az életedben, és hogyan szeretnéd érezni magad? Írj erről most.

 

3. lépés: Kérd a jeled!

Ez a dolog mókás része! Itt az idő, hogy kérj egy jelet. Emlékezz, a jelkérés azt jelenti, hogy készen állsz együttműködni az univerzummal. Azt jelenti, hogy elkötelezted magad amellett, hogy elengeded a rendszert és a kontrollt, és hagyod, hogy egy nálad nagyobb erő irányítson. Ha nem kapod meg a jelet, az is jel. Tiszta vezetést kérni olyan gyakorlat, mely során jó és helyes útmutatást kapunk, függetlenül attól, hogy mi mit tartunk helyesnek. Emlékezz erre, és bízz abban, hogy az univerzumnak jobb terve van, mint neked.

Kérhetsz egy jelet, amely elvezet bármi felé, amit szeretnél. Ha bizonytalan vagy egy döntésben, vagy egyszerűen tudni szeretnéd, hogy a helyes úton jársz-e, kérj egy jelet. És ne nagyon morfondírozz, hogy mi legyen az. Válaszd ki az első dolgot, ami eszedbe jut. Lehet, hogy egy állatra gondolsz, egy dalra vagy egy könyvcímre. Válaszd ki az első dolgot, ami bevillan. Hagyd, hogy természetesen érkezzen hozzád, és kötelezd el magad amellett, amit hallasz.

Az emberek gyakran kapnak jeleket ismétlődő számsorokként, mint az 1111 vagy a 444. De lehet a jeled egy dal, egy illat vagy egy név. Túlgondolás nélkül döntsd el, mi lesz a jeled, és írd le most.

 

 

4. lépés: Add át a vágyat az univerzumnak, és légy türelemmel!

Most pedig adjuk át a vágyadat az univerzumnak egy imával: „Köszönöm, univerzum, hogy tisztánlátást adsz. Mutass egy jelet, hogy jó irányba haladok-e.”

Ezután pedig várj.

Próbáld nem kontrollálni a jeledet. Néhány barátom megpróbálta manipulálni a jeleit. Az egyikük például a 108-as számot választotta. Ha meglátta az 54-et, azt a saját jelének vélte, hiszen kétszer 54 az 108. De te ne lőj túl a célon! Ha a megfelelő irányba mész, a jeled kristálytiszta lesz. És azt se feledd, hogy ha nem tiszta, az is isteni útmutatás. Colette Baron-Reid azt mondja, a jelednek olyan világosnak kell lennie, mint egy hirdetőtábla: olyan világosnak, hogy ne is tudd kétségbe vonni. Néhány jel hamar érkezik, és van, amelyiknek idő kell.

Ha nem kapsz azonnal jelet, ne aggódj. Lehet, hogy személyes félelmeket kell eltakarítanod, mielőtt megkaphatod. Amikor nem kapod meg a jeled azonnal, tudd be annak, hogy a türelmetlenséged elállja az útját.

Sokszor talán azért vagyunk türelmetlenek, mert attól félünk, hogy valami nem pont úgy, vagy nem pont akkor történik, amikor szeretnénk. Emlékezz, ez az irányítási kényszer abból fakad, hogy nem elég erős a hited az univerzumban. Abban is szoktak hinni az emberek, hogy ha valami nem a megadott időkereten belül valósul meg, amikor szeretnék, akkor valami rossz fog történni. Még ennél is rosszabb, hogy ez a hozzáállás a boldogságodat és a biztonságodat a végeredménytől teszi függővé.

Amikor ilyesmi történik, szem elől veszted a saját terved mögötti tervet. Elvágod a kommunikációt az univerzummal, és leválsz a végtelen lehetőségekről, melyek megjelenhetnének. A kulcs az irányítás átadásához az, hogy elengeded a saját szükségleteidet és rögeszméidet, és emlékszel arra, hogy senki nem veheti el a valódi erődet: a benned lévő szeretetet és békét.

Abban a pillanatban, hogy elfogadod a benned lévő békét, és átadod a végeredményt, az univerzum valóban elkezd munkálkodni. A teherbe eséssel próbálkozó nők ennek erőteljes példái. Sok barátom teljesen rögeszméssé válik a teherbe esés időpontjával kapcsolatban, hogy mi tart ezen ilyen sokáig. Rögeszmésen figyelik az ovulációjukat, és állandóan terhességi teszteket csinálnak, a szex pedig közben szenvedélymentessé válik, mert csak a végeredmény érdekli őket. Ha ez nem működik, az IVF-hez* fordulnak. Érdekes módon nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik közvetlenül az IVF-folyamat előtt estek teherbe. Miért? Mert a közelgő kezelés reményétől ellazultak, és könnyebben bíztak egy rajtuk kívüli tervben, ami lehetővé tette, hogy a természet tegye a dolgát.

Képzeld el, milyen lenne, ha békés jelenléttel élnénk, tekintet nélkül az eredményekre. A kulcs ehhez a fajta békés élethez az átadásban rejlik. Majd amikor azt hiszed, már átadtad magad, add át még egy kicsit. Bízz az univerzum erejében, és lazulj el a befogadás energiájában. Tarts ki az imád mellett, nyugodj meg, és hagyd, hogy az univerzum jelei vezéreljenek. Ez nagyon bonyolultnak tűnhet, ha rögeszmésen ragaszkodsz az eredményhez, de majd megtanulod, hogy átadni magad valójában sokkal könnyebb.

Az univerzum mindnyájunkat szeret és támogat. Összhangba kell kerülnünk ezzel a szeretetenergiával, hogy meg is kapjuk. Hagyd, hogy a jeled finom emlékeztetője legyen annak, hogy szeretnek és vezetnek.

„Minden pillanatban támogatnak.”

Gabrielle Bernstein

 

 

5. lépés: Üdvözöld a kreatív lehetőségeket!

A jelek kérése természetesen csak az egyik módja annak, hogy hozzájárulunk az univerzum támogatásához. De nyitottnak kell lennünk a kreatív lehetőségekre is. Amikor készen állsz a kreatív lehetőségek befogadására, mondd el ezt az imát: „Köszönöm, univerzum, hogy a korlátokat és kételyeket kreatív lehetőségekké alakítod.”

Használd ezt az imát, ha a logikus elméd kiveszi a legjobb részedet, és maradj nyitott a körülmények újszerű és innovatív befogadására. Lehet, hogy üzenetet kapsz egy barátodtól. Lehet, hogy egy dal vagy egy könyv adja meg a választ. Valamiféle tiszta útmutatás jelenik majd meg az utadon, amely a kreatív ötletek felé vezet el. Légy hajlandó elengedni mindazt, amire nincs szükséged, és hagyd, hogy az univerzum ereje irányítson.

A fejezet gyakorlatai abban segítenek, hogy bepillantást nyerj egy játékosabb energiába. A hajlandóságod a játékra, az örömre és a kreativitásra megnyitja a kommunikációs csatornádat az univerzum szeretetteljes energiája felé. Az öröm az igazi teremtő. Amikor nem lelem örömömet semmiben, akkor blokkokat és akadályokat érzek, és a belső vezérlőrendszerem kikapcsol. És abban a pillanatban, hogy azt választom, hogy újra kapcsolódom az örömhöz és a kreativitáshoz, azt érzem, hogy az energia áradni és zsibongani kezd a testemben. Ez a vidám, örömteli energia párhuzamos az univerzum szeretetével. Részben ez az oka annak, hogy a gyerekek annyival több csodát és élvezetet tapasztalnak, mint a felnőttek. Be kell lépnünk a gyermeki énünkbe, és el kell köteleződnünk amellett, hogy ledöntjük a világ korlátait, és felidézzük valódi lényegünk játékosságát, a szeretetet. Ebben az állapotban kapod majd meg a jeleidet, és természetessé válik, hogy vezetnek.

Mi történne, ha azt választanád, hogy játékosabb és vidámabb vagy? Lehet, hogy zsigerből ellenállsz az ötletnek, mert azt tanították, hogy az élet ennek pont az ellenkezője. Azt tanították, hogy küzdenünk kell azért, hogy valamit elérjünk, és a siker abból fakad, hogy „keményen megdolgozunk mindenért”. Azt tanultuk, hogy nem történnek jó dolgok vér, izzadság és könnyek nélkül. Arra biztatlak, hogy láss túl ezeken a hitvallásokon, korlátokon és a szenvedésen. Kihívásom számodra a következő:

 

„Fogadd el, hogy azért vagy itt, hogy örömben legyen részed.”

Gabrielle Bernstein

 

  • Figyeld meg az alacsony rezgésszámú történetedet, és hogy hogyan érzed magad tőle.
  • Tartsd tiszteletben, hogy mit szeretnél, és hogyan szeretnéd érezni magad.
  • Válaszd ki a jeled, amely finom emlékeztetőd lesz az univerzumtól, hogy a szeretet áramlásának útján jársz.
  • Add át a vágyaidat az univerzum gondoskodásának, és légy türelemmel. A türelem a kulcs ahhoz, hogy útmutatást kapjunk.
  • Nyílj meg a kreatív lehetőségek befogadására

Dobjon fel a tudat, hogy képes vagy kapcsolódni az univerzumhoz. Túl sokáig nem vettél tudomást az erődről. Most itt az idő, hogy megkapd a szeretetet, a fényt és a mély kapcsolódás tapasztalatát.

 

Forrás: Az univerzum mindenben támogat

 

Ajánlott könyvek:

AZ UNIVERZUM
MINDENBEN TÁMOGAT

A CSODÁK
TANÍTÁSA

.
SZUPERVONZÁS