Amennyiben magunk mögött tudjuk hagyni a karácsonyi kötelező bevásárlással, megszámlálhatatlan céges, ovis ünnepségre  rohanással,  a takarítással, a teendők és sütnivalók listáján való kínlódó töprengéssel járó stresszt,  úgy az ünnepi készülődés és csendes hangolódás helyet teremthet valami értékesebbnek.  

Legyen ez az időszak más, mint a megszokott, töltsük meg hitelességgel, természetességgel, őszinteséggel, adjunk időt önmagunknak és a körülöttünk élőknek a töltődésre, az átszellemülésre, a közös apró pillantok megélésére. Karácsonykor megnyílik az érzelmek kapuja, tárjuk hát szélesre karjainkat szeretteink előtt, hogy megtapasztalhassuk az év ezen időszakában egy mélyebb, intenzívebb szeretetet és valódi intimitást.

A karácsony az örömhöz kapcsolódik: a rég látott rokonokkal és barátokkal való találkozáshoz, az adáshoz és a kapáshoz. A közelgő ünnepi időszak egyik legjobban várt érzése, az, amit akkor érzünk, amikor megpillantjuk a csillogó szemeket, a gyermekeink és szeretteink arcáról visszatükröződő boldogságot és csodálkozást, akiknek ajándékot adunk. Hiszen mind tudjuk: az adás öröme semmihez sem fogható.

A karácsony az értékes, szívvel-lélekkel átélt közös idő, a csend, az egymásra találás, az őszinte érzelmek időszaka.  Az igazi jelenlét ajándékai azok, amelyek megérintik a lelket, és örökké a szívekben maradnak. 

Így adjunk, bátran, minél többet. Önmagunkból, a szeretetünkből, a hálánkból. 

 

Válogatásunk a szeretettel teli élethez:

 

Mindent a szeretetért

A tudatos kommunikáció gyakorlati bölcsessége segít feloldani a konfliktusos pillanatokat, és általa képesek leszünk bátorsággal, bizalommal és együttérzéssel átölelni folyamatosan változó világunkat. 

Eddigi talán legmerészebb könyvében Matt Kahn spirituális tanító, a szívközpontú kommunikáció szószólója arra invitál minket, hogy különbségeinket kivételes lehetőségként tekintsük az egymáshoz való kapcsolódás mélységének felfedezésére.

Mindent a szeretetért alapelvei, gyakorlati útmutatója és a benne található támogató kijelentések arra ösztönöznek, hogy a szívünk felé forduljunk, és másoknak is megadjuk azt a tiszteletet, megerősítést és bátorítást, amire az előttünk álló evolúciós változásokhoz szükségünk lesz.

 

A Titok, szeretet, egészség és pénz

Az úttörő bestseller, A Titok szerzőjének mélyreható mesterkurzusa bemutatja, hogyan alkalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén.

Fedezd fel, hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert. Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül – olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak – Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizualizáció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához.

 

Ahogy a gyertya lángjai beragyogják a szobát, úgy ragyogj te is:

 

Belső kisugárzás

Azt gondoljuk, hogy a belső energiánk láthatatlan mások számára, pedig egyaránt ott van bennünk és körülöttünk, és hatással van arra hogyan élünk, manifesztálunk és kapcsolódunk önmagunkhoz és másokhoz. Ahhoz, hogy eljussunk a gyökerekig, előtérbe kell helyeznünk az önszeretetet és ki kell fejlesztenünk olyan rituálékat, amelyekkel ápolhatjuk a belső ragyogásunkat. 

12 hetes programjában Angela Jia Kim a rá jellemző gondossággal és életörömmel megtanít arra, hogyan szítsuk fel külső-belső lobogásunkat, hogy ez izzítsa fel minden pórusunkat. 

A kötet lapjain házi bőrápolási trükköket, a belső kisugárzást fejlesztő manifesztációs technikákat, regeneráló relaxációs és meditációs gyakorlatokat talál az Olvasó. A gyökeréig hatolva annak a kérdésnek, kik is vagyunk voltaképpen. Mélyreható lelki munkával látványosan sugárzóvá varázsolhatjuk belső lényünket. 

Több mint 50 egyszerű, ám annál hatásosabb „ragyogásrítus” építi fel a házi szépítkezés negyedéves, egyhetes és mindennapos ütemtervét. Valós történetek ösztönöznek arra, hogy önérzetünk megerősítésével, női energiáink felébresztésével, a magasabb én segítségül hívásával mi is megvalósítsuk, ami a szívünk vágya.

 

A tudatos teremtés 8 titka

A manifesztáció neves szakértője, Mandy Morris útmutatásaival megtanulhatod, hogyan itathatod át a teremtés folyamatát önszeretettel, ami segít feldolgozni a múltadat és pozitív irányba hangolni a gondolataidat, valamint egy magas rezgésszintre váltani a vágyaid megvalósulása érdekében.

A könyv segítségével elsajátítható nyolc titok a körülményeid fölé helyez téged, és nagyszerű valóságot tár fel előtted. A tudatos teremtés során a legegészségesebb és leghitelesebb éneddel kerülhetsz összhangba, általa megtanulhatod újraírni saját élettörténetedet. A tévhitek, negatív érzések és energiablokkok felismerésével és eltávolításával a teljes változás útjára léphetsz mentálisan, emocionálisan, fizikailag és spirituálisan. 

 

Önfejlesztő könyvek – hiszen körülötted élők jóléte veled kezdődik:

 

Légy kedves önmagadhoz

Világszerte nők ezrei nyertek önbizalmat és találtak örömöt Megan bátorító, közérthető és éleslátó tanításai által. Most a szerző eddigi legátfogóbb munkája csodálatos társ lehet az életedben és az év bármely évszakában. Megan egy évre elegendő tanításon és ötletgazdag gyakorlaton vezet végig, amelyek célja, hogy segítsenek valóban megszeretni a testedet, pihentetni és ellazítani az elmédet és a lehető legmélyebben kapcsolódni a lelkedhez.

Új könyve útmutatóként szolgál az elme, a test és a lélek ápolásához. A heti elmélkedések, tippek és évszakok szerint elrendezett gyakorlatok segítségével te is belevághatsz egy olyan utazásba, amely felfrissíti a lelkedet és az elmédet, és társként kísér majd az önkényeztetés és öngondoskodás felé vezető utadon. Ez a munkafüzet hetente más témával foglalkozik, de mindegyiknek az a célja, hogy a szívedet megcélozva változást indítson el az életedben. 

 

Visszatérés önmagadhoz

Legújabb könyvében, Shannon Kaiser életvezetési tanácsadó megosztja velünk azt a 11 spirituális leckét, melyek segítenek rátalálni  a megingathatatlan belső békére. A szerző bemutatja személyes küzdelmét a klinikai depresszióval és szorongással, az aggodalom, a félelem és az önbizalomhiány ezen időszaka alatt spirituális leckéinek köszönhetően, önmaga is megnyugvásra lelt. Felettébb gyakorlatias, használható és praktikus technikákkal segít megérteni, feldolgozni és leküzdeni a félelmet, az önbizalom és a hit növelésével, az önmagunkkal szőtt kapcsolat elmélyítésével. 

 A Csodák tanítása örök klasszikusának alapigazságaiból merítve, Shannon könyve, akár egy nyugtató ölelés, végtelen empátiával, szeretettel és kedvességgel vezet a belső béke felé vezető úton. 

 

 

Boldog napok

Gabby Bernstein a Boldog napok című könyvében eddigi legerőteljesebb tanítását mutatja be: egy tervet, amivel új erővé és szabadsággá alakíthatod át a múltad fájdalmát – bármi is legyen ez.

Ez a könyv segít visszaszerezned széttöredezett részeidet, az ártatlanságodat, a hitedet és azt a képességedet, hogy megismerd magadban az igazi szeretetet. Megmutatja neked az utat az általad keresett béke felé. Segítségével megtudhatod, miért ragadunk le olyan viselkedésmintákban, amik boldogtalanná tesznek, és mit tehetsz ellenük. Megismerhetsz kilenc változást elindító technikát a derű és a valódi boldogság eléréséhez. Megtudhatod, miként nézz szembe mélyre ásott érzéseiddel, és hogyan lépj a gyógyulás útjára.

 

Határtalan gondolatok határidőnapló 2023

Ez az elbűvölő határidőnapló szemet gyönyörködtető, vidám és  a lelkedhez szól, bátorít, a nehezebb időszakokban puha ölelésben részesít, akár egy jó barát,  csodálatos a spirituális növekedéshez és az öngondoskodás fejlesztéséhez. Tartsd kezed ügyében, hogy mindennap részesülhess áldásaiból. Ha társadul fogadod, ez a határidőnapló támogató, po­zitív energiákkal ölel át – így számos csodálatos dolgot vonz­hatsz be életedbe a 2023-as évben is.

Szeretnél tenni az egészségedért, vagy elmélyednél az élet pozitív gondolataiban és tanításai­ban? Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditáci­ókkal segít az ellazulásban, feltöltődésben. Az asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet és feladataidat a csil­lagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív ered­ményeket és a sikertelenséget.

 

Készülj az új évre az elengedés erejével:

 

Az elengedés művészete

Az elengedés művészetében Damon Zahariades segít felépítened a nem ragaszkodás hozzáállásának alapjait. Ez az új gondolkodásmód pozitívan befolyásolja majd az összes említett életterületet. Meg fogod tanulni, hogyan lehetsz biztos abban, mikor kell elengedned valamit, miért kell azonnal megtenned, és megtapasztalhatod majd az elengedéssel járó jutalmakat. 

Az elengedés művészete olyan, mint egy komplett tanfolyam. Részben oktatóanyag, részben személyes workshop, amely lépésről lépésre végigvezet téged a teljes folyamaton, hogy érzelmileg szabaddá válj, és elsajátítsd a nem ragaszkodás mentalitását. 

 

Ne agyald túl!

A túlgondolás, vagy ismertebb nevén agyalás, korunk egyik legfertőzőbb járványa, mely számos pszichoszomatikus fizikai tünet forrása. Azonban léteznek jól bevált megoldások és módszerek a stressz és a romboló hatások megszüntetéséhez, ha minőségi és nyugodt életet szeretnénk élni. 

Nick Trenton Ne agyald túl! című könyvével segít megtalálni a kiutat a szorongás és a stressz okozta zsákutcából. A szerző részletes, hatékony és bevált technikákat ismertet, melyek segítenek áthuzalozni az agyunkat, irányítani a gondolatainkat, megtalálni a fókuszt, és megváltoztatni a mentális szokásainkat. Trenton legfőbb törekvése az, hogy segítsen kiszabadulnunk a saját magunk által ránk szabott mentális börtönből.

 

Engedd el végre

Sok önfejlesztő naplót tarthattunk már a kezünkben, Monica Sweeney Engedd el végre! c. színes, játékos, végtelenül humoros és mindeközben elgondolkodtató interaktív naplója olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek a negatív gondolatok elengedésében nyújtanak segítséget, egy őszinte mosoly kíséretében.

Hagyd hát magad mögött az évek során felhalmozódott terheket és frusztrációt ezzel az üde és vagány naplóval!

Monica egyszerre elragadó és szókimondó stílusával segít mélyebbre ásni és igazán komoly témákat darabjaira szedni, hogy végre mind átlássunk a badarságon, megszabaduljunk a vacak és bosszantó dolgoktól, érzésektől, gondolatoktól. Az Engedd el végre! színpompás és izgalmas utazásra hív.

Tartsuk ezt észben az év minden napján, hogy megéljük a karácsony és a szeretet varázsát nap mint nap.