Az elbűvölő nő többről szól párkapcsolatoknál. Minden nőt erővel tölt fel, kortól és életstílustól függetlenül. A Web Sorority Talk Rádió műsorvezetőjeként rendszeresen hallom, amint sikeres nők arról panaszkodnak, bárcsak ugyanolyan sikeresek lennének a szerelemben is, mint a munkájukban. Ez a könyv megmutatja a nőknek, hogyan terelhetik el a figyelmüket a hibáikról, és hogyan ünnepelhetik erősségeiket. Legyen szó szingli vagy párkapcsolatban élő nőkről, ezt a könyvet minden nőnek el kell olvasnia, ha közelebb akar kerülni saját energiaforrásához, és jól akarja magát érezni a bőrében!”

Lynne Klippel író, a Web Wonder Women szerzője, és a Web Sorority Talk Rádió műsorvezetője (websororitytalkradio.com)

 

„Ez a könyv briliáns! Egyszerű, mégis hihetetlenül alapos. Ha vonzó szeretnél lenni, és a magabiztosságodat is erősíteni szeretnéd, jegyezd meg a Az elbűvölő nő minden egyes szavát – hálás leszel, amiért megtetted, és sok éven át örömödet fogod lelni az eredményében.”

Peggy McColl, a Your Destiny Switch című New York Timesbestseller írója

 

„Végre! Egy könyv, ami megmutatja, hogyan fejlesszünk ki hiteles kapcsolatot saját magunkkal, hiszen ez az egyik legfontosabb előfeltétele annak, hogy másokkal is nagyszerű legyen a kapcsolatunk. Az elbűvölő nő  koncepciója segített, hogy sokkal pozitívabb, erőteljesebb tudatossággal éljem az életemet, ez pedig azonnal és észrevehetően változtatott személyes kapcsolataim minőségén.”

Kendra Todd, a The Apprentice című valóságshow harmadik szériájának győztese, a Risk & Grow Richcímű bestseller írója, és a HGTV csatorna My house is worth what?című műsorának vezetője

 

„Marie Az elbűvölő nő  című könyve könnyed olvasmány minden nő számára, akit érdekel, hogyan érezhetné magát jobban a bőrében, és hogyan változtathatja meg élete minden területét. Ne úgy tekints rá, mint egy randitanácsadó könyvre, sokkal inkább arról szól, hogy hogyan javítsunk az életminőségünkön.”

David Greenwalt, a The Leanness Lifestylecímű könyv szerzője, www.leannesslifestyle.com

 

„Pszichoterapeuta vagyok, és évek óta azzal foglalkozom, hogy segítsek az embereknek feloldani a kapcsolataikban keletkezett blokkokat. Marie a fején találta a szöget, könyve ugyanis megmutatja az embereknek, hogyan vehetik fel a kapcsolatot önmagukkal, és hogyan hozhatnak ki még többet az életükből. Hihetetlen könyv!”

Donna Fish, L.C.S.W., a Take the Fight Out of Food című könyv szerzője, www.takethefightoutoffood.com

 

„Teljesen letaglózott a könyved. Közvetlen, és olyan, mint egy friss nyári szellő – olyan, mintha engedélyt adtál volna arra, hogy lélegezzek. Elképesztő az a szabadság, amit azoknak nyújt, akik elolvassák. Minden nőnek kötelező lenne elolvasnia, ha van férfi az életében, ha nincs. Köszönöm neked ezt a fantasztikus művet és a gyönyörű szívedet. Mélyen megindított és megváltoztatott, és képessé tett arra, hogy a nap minden órájában kibontakoztassam a bennem rejlő ellenállhatatlanságot.”

Lynn Rose motiváló énekes, előadó, televíziós és rádiós műsorvezető, www.lynnrose.com

 

„Fantasztikus és elengedhetetlen eszköz minden olyan lánynak, akinek szüksége van egy kis löketre ahhoz, hogy higgyen önmagában. Én a kételkedők királya vagyok, így örömmel olvastam a tényt, hogy minden rendben van velem, és hogy a lazaság nemhogy lehetőség az ellenállhatatlanság kibontakoztatására, hanem egyenesen kötelező.”

Brett Jackson sminkmester

 

„A férjem sokkos állapotba került, amikor meglátta a könyv címét: Az elbűvölő nő – Minden pasi engem akar. Most már másképp gondolja. A Marie könyvében bemutatott látszólag egyszerű, de hihetetlenül hatásos technikák újra felébresztették a szikrát hét és fél éves házasságunkban. Hidd el, amit ebben a könyvben tanulsz, az minden férfit térdre kényszerít… és még te is felfedezel néhány egészen új dolgot magadról. Kitűnő könyv!”

Lorrie Morgan-Ferrero reklámszövegíró és a www.redhotcopy.com ügyvezetője

 

„Ha készen állsz arra, hogy fejleszd ellenállhatatlansági hányadosodat, ez a gyors és szórakoztató olvasmány segít megerősíteni azt a hitedet, hogy te is ellenállhatatlan vagy. Az új hozzáállásoddal úgy fogod magadhoz vonzani a férfiakat, mint a mágnes. Az üzleti életben is használd az ellenállhatatlansági stratégiákat, hogy az ügyfeleid is ellenállhatatlannak találjanak!”

Lynn Pierce, a Women’s Business Empowerment Summit alkotója, www.womensbusinessempowerment.com

 

„Személyi edzőként nap mint nap számos történetet hallok nők párkapcsolatairól, ezért különösen örülök Marie Forleo könyvének, mert megtanítja a nőknek, hogyan éljenek. Megláttatja velünk, hogy a döntés mindig a mi kezünkben van! Az elbűvölő nő című könyve szórakoztató és vidám – feltétlenül megéri, hogy elolvassák.”

Ellen Barrett, M.S., a Sexy Yoga és a Weights for Weight Loss című könyv szerzője

„ Az elbűvölő nő fantasztikus és őszinte vallomás. Minden egyes oldala vicces és szórakoztató. A múltban én is a »rút kiskacsa« szindrómában szenvedtem, ez a könyv azonban megtanította, hogy ha másképp állok hozzá az élethez, megváltoztathatom azt, felfedezhetem a saját szépségemet, és elhihetem, hogy én is szexi vagyok, aminek elképesztő hatása volt New York szerelmi életére!”

Fernanda Franco grafikus, designer és művész, www.fernandafranco.com

 

„Csodálatos könyv minden párkapcsolatban és szingliként élő nő számára. Őszinte szívvel
ajánlom az elolvasását és a benne található információk alkalmazását. Jobban már nem is érthetnék egyet a könyvben olvasottakkal, és már alig várom, hogy a többségüket a saját életemben is gyakorolhassam!”

Heidi Selz, a www.divaschool.com egyik alapítója

 

„Férfi vagyok, aki nagyon sokféle nővel randizik, és meg kell mondanom, hogyha egy nő követi Marie tanácsait, és olyan nővé válik, akiről ő ír a könyvében, azt a nőt hihetetlenül vonzónak találnám. Akiről Marie ír, az egy olyan nő, aki mélyen és vibrálóan eleven. Nem tehetünk róla, de mindannyiunkat erre teremtettek. Ez a könyv több a randikon alkalmazott stratégiák bemutatásánál. Arról szól, hogyan férhetünk hozzá az élet mélyebben rejlő kincseihez.”

Will Morris, CFM, üzleti tanácsadó

 

Az elbűvölő nő alaposan megváltoztatja azt, ahogyan a kapcsolatainkban és az életünkben gondolkodunk és cselekszünk. Marie rendkívül hatásos stratégiái a szerelem, a hiteles kapcsolatok és a személyes jó közérzet megtapasztalását tűzik ki céljuknak. Ha tudni akarod a titkát, hogyan nyerhetsz a szerelemben és az életben, már ma olvasd el ezt a könyvet.”

Edward Hallowell, M.D., a Crazy Busy és a Delivered from Distraction című könyv szerzője

 

Az elbűvölő nő fantasztikus könyv! Minden egyes sorát imádtam. Amióta elolvastam, erősnek és boldognak érzem magam és a körülöttem lévő világot. Majdnem minden nap olvasok belőle, mert mindig a táskámban lapul. Ez a könyv tényleg megváltoztatta az életemet. Olyan könyv, amiről minden nőnek tudnia kellene. Köszönöm, hogy megírtad ezt a rendkívüli művet!”

Silvana Jivkova vállalkozó, London

„Nem tudom eléggé megköszönni, hogy megírtad ezt a könyvet. Be kell vallanom, hogy ez az egyik legjobb befektetés, amit valaha is tettem. Az írásod szó szerint felnyitotta a szememet, hogy felfedezzem azt az életet, amilyet mindig is élni szerettem volna. Most boldog, kielégítő életet élek, és nyoma sincs a fejemben azoknak a múltbéli értelmetlen kérdéseknek, amiket nem ellenőrizhettem. Már alig várom, hogy egy másik könyvedet is elolvashassam. Még egyszer: köszönöm!”

Andrew Mayne, Victoria, Ausztrália

 

„Ez a könyv egyszerűen megváltoztatta az életemet! Képes voltam arra, hogy ne úgy éljem az életemet, hogy minden egyes nap egy harc legyen, hanem hogy erőfeszítés nélkül érjem el, amit akarok. A változások elképesztők, de ami a leginkább megdöbbentett, hogy milyen gyorsan megváltozott az életem. Az elbűvölő nő több párkapcsolati tanácsadó könyvnél – az élet alapvető iránytűje.”

Virginia Daniels ingatlanfejlesztő és művész, Brisbane, Ausztrália

Marie Forleo: Elbűvölő NŐ – Minden pasi engem akar