Beköszöntött az ősz, a novemberben tetőző borongós, ködös, néhol szakadó esős reggelekkel, a rövidülő nappalokkal, korai sötétedéssel. A nyári program kavalkád és energiadús pörgés után, de még épp a karácsonyi őrült készülődés előtt nem árt egy kicsit befelé is fordulni, töltődni. És novemberben minden adott hozzá, hiszen, valljuk be, kinek van kedve ilyen szomorkás időben kint szaladgálni?

Az iskolakezdésen, vagy a nyaralás utáni munka világába visszacsöppenésen már túl van mindenki, így nem nehéz átadni magunkat az őszi időszak adta pihentető, lassú, csendes napoknak. Könnyű egy kicsit alábbhagyni a tempóval, na de hogyan?

Ilyenkor korábban elhalkul a város és a ház, csendesítsd el az elmédet te is, add át magad a pihenésnek, a meleg takaró alatti kuckózásnak, egy forró csésze teával az egyik kezedben, a másikban pedig egy lelket ápoló könyvvel. Az egyik legmegfelelőbb időszak ez az olvasáshoz.

Lazulj el, gyógyulj és tápláld lelki világodat egy jó könyvvel! 

 

Ez a 10 Édesvíz könyv támogató társad lesz erre az időszakra:

 

Roxie Nafousi – MANIFESZTÁCIÓ

 

 

“A legnagyobb ajándék, amit a manifesztáció adhat nekünk, nem az, hogy segít magunkhoz vonzani dolgokat, amiket birtokolhatunk, hanem az, hogy segít felszabadítani önmagunk leghatalmasabb, legautentikusabb, önmagát legjobban szerető és legcsodálatosabb változatát, ami csak létezik.”

 

Tévhit, hogy a manifesztáció csak a vizualizációról szól, vagy hogy csupán egy passzív dolog, egy rituálé, amit minden nap lefekvés előtt 20 perccel megtehetsz.

Roxie Nafousi segítségével most könnyűszerrel felszabadíthatod a benned rejlő végtelen erőt, felkeltheted kreativitásodat, szárnyakat adhatsz legvakmerőbb ötleteidnek. Hét lépéses útmutatója, és az általa elsajátítható világos, tömör és könnyen érthető gyakorlatoknak hála megismerheted a manifesztáció igazi művészetét, átalakíthatod a világodat és megteremtheted azt az életet, amiről mindig is álmodtál.

 

Rhonda Byrne – A TITOK szeretet, egészség és pénz mesterkurzus

 

 

 

 

Egészségesebb életre vágysz? Szeretnél egy tartós, boldog párkapcsolatot? Arról álmodozol, hogy anyagi problémáktól mentes, kiegyensúlyozott életet élj? Rhonda Byrne legújabb könyvében, mindannyiunk életét mozgató három kulcsfontosságú témakörre irányítja a fókuszt.

Az úttörő bestseller, A Titok szerzőjének mélyreható mesterkurzusa bemutatja, hogyan alkalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén.

Fedezd fel, hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert. Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül – olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak – Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizualizáció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához.

 

“A jólét veleszületett jogod, és életed valamennyi területén a te kezedben van a kulcs, hogy annál is több jólétben legyen részed, amennyit el tudsz képzelni.”

 

 

Phoebe Garnsworthy – NAPI RITUÁLÉK

 

 

“Te teremted a boldogságodat, a szomorúságodat, az örömödet és a bánatodat. Minden, ami körülötted kibontakozik, a te csodálatos alkotásod. Azt tehetsz vele, amit csak akarsz. Korlátlan lehetőség áll a rendelkezésedre.”

 

Phoebe Gransworthy, látnok és metafizikai szerző, ebben a könyvében megosztja velünk a pozitív energia, az egészség, a boldogság, a szeretet és a béke megteremtéséhez és felerősítéséhez szükséges titkait.

Az itt található rituálék rendszeres gyakorlásával magasabbra emelheted a rezgésedet, és az elméd megtanul pozitívan gondolkodni az ébredéstől egészen az elalvás pillanatáig. Az élet áldásai miatt érzett elismerés és hála pozitív gondolatrezgéseket hoz létre. Ezeknek a felemelő megerősítéseknek a napi ismétlésével az elménk következetesen eléri az optimális rezgés magasabb frekvenciáit. Segítségükkel megtisztítjuk a régi gondolkodási mintákat, az időnket és a figyelmünket a jelenre összpontosítjuk, így új utakat nyithatunk meg a kiegyensúlyozott és boldog élet felé.

Teremts szépséget, szeretetet és békét világodban a megerősítések ereje által!

 

Kyle Gray – EMELD A REZGÉSED

 

 

Ismerd meg Kyle Gray 111 spirituális gyakorlatát, emeld magasabb szintre a rezgésedet, és válaszd a szívközpontú életet!

Kyle Gray figyelemre méltó intuitív képességeinek köszönhetően az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb médiuma. Emeled a rezgésed című könyvében bemutatja a spirituális ébredést elősegítő 111 alapvető gyakorlatot, spirituális leckét és technikát, amit több mint 10 éve használ saját képességei fejlesztésére.

A könyv segítségével megtudhatod, hogyan használd ki a benned rejlő erőforrásokat, hogy általuk elérd a legnagyszerűbb képességeidben rejlő lehetőségeket, miközben mélyíted a tudatosságodat és a szívközpontú életet választod.

 

“Minden, amit kerestél, ott van benned. Bárhol is vagy, itthon vagy, mert te vagy az Univerzum.”

 

Louise L. Hay – ÉLJ AZ ERŐDDEL!

 

 

“Egy okos, erős, dinamikus, rátermett, magabiztos, eleven, éber, csodálatos nő lakozik benned. Engedd, hogy előbújjon. Engedd játszani. Vár rátok a világ.”

 

Amikor Louise Hay népszerű motivációs oktató, bestseller-szerző, több mint húsz éve először jelentette meg ezt a kötetet, azt tűzte ki célul, hogy minden nőt hozzásegítsen önszeretete, önérzete és önbecsülése megnöveléséhez és így ahhoz, hogy elfoglalhassák az őket valójában megillető helyet a világban. Louise szavai a mai napig mit sem veszítettek érvényükből, és ma, talán még mélyebben rezonálnak is rájuk útkereső nőtársaink.

Louise, a tőle megszokott bölcsességgel, mély őszinteséggel és végtelen szeretettel terelget bennünket a belülről fakadó, igazi változás útján. Hiszen belső hiedelmeink, tudatosságunk megváltoztatásával, önbizalmunk fejlesztésével olyan életet élhetünk, amely a valaha volt legproduktívabb, legteljesebb és legizgalmasabb.

 

Mandy Morris – A TUDATOS TEREMTÉS 8 TITKA

 

 

Telepakolva egy jó adag szeretettel és bátorítással, A tudatos teremtés nyolc titkában rejlő tudást elsajátítva elkezdhetsz őszinte, mély, és tartalmas életet élni, olyat, amiről mindig is álmodtál!

A könyv segítségével elsajátítható nyolc titok a körülményeid fölé helyez téged, és nagyszerű valóságot tár fel előtted. A tudatos teremtés során a legegészségesebb és leghitelesebb éneddel kerülhetsz összhangba, általa megtanulhatod újraírni saját élettörténetedet. A tévhitek, negatív érzések és energiablokkok felismerésével és eltávolításával a teljes változás útjára léphetsz mentálisan, emocionálisan, fizikailag és spirituálisan. A manifesztáció neves szakértője, Mandy Morris útmutatásaival megtanulhatod, hogyan itathatod át a teremtés folyamatát önszeretettel, ami segít feldolgozni a múltadat és pozitív irányba hangolni a gondolataidat, valamint egy magas rezgésszintre váltani a vágyaid megvalósulása érdekében.

 

“Ha a mellett teszed le a voksod, hogy meggyógyulsz és szeretettel, egységgel táplálod a belső világod, a külvilág mélyen és csodálatosan reflektál majd erre. A létezésed valósággal kitágul, sokkal nagyobb távlatok várnak rád, mint valaha gondoltad, mivel a bensőd együttáramlik a téged körülvevő világgal.”

 

Shannon Kaiser – VISSZATÉRÉS ÖNMAGADHOZ

 

 

A visszatérés önmagadhoz egy intenzív folyamat, ami segít újra kapcsolatba lépned igazi természeteddel. Legújabb könyvében, Shannon Kaiser elismert életvezetési tanácsadóként és látnokként osztja meg velünk 11 spirituális leckéjét, hogy rátaláljunk a megingathatatlan belső békére. A könyvben található hatékony stratégiák, életigazságok, mantrák és imák segítenek személyes átalakulásod során, felébresztik belső bölcsességedet, és finoman emlékeztetnek arra, hogy mindent elérhetsz, ha aktiválod a benned rejlő szeretetet, és nem a külvilágban uralkodó félelemre támaszkodsz.

 

“Ez több mint egy könyv. Egy felhívás, egy kiáltvány, ami arra szólít fel, hogy felébreszd belső csodádat, és megmutathasd valódi fényedet. Itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjünk a fényünkkel, a szeretetünkkel és az emberségünkkel.”

 

Emelkedj felül a félelmeken és aggodalmakon, fejleszd az intuíciódat és hangolódj rá a benned rejlő fényre és szeretetre!

 

Angela Jia Kim – BELSŐ KISUGÁRZÁS

 

 

12 hetes programjában Angela Jia Kim a rá jellemző gondossággal és életörömmel megtanít arra, hogyan szítsuk fel külső-belső lobogásunkat, hogy ez izzítsa fel minden pórusunkat. A kötet lapjain házi bőrápolási trükköket, a belső kisugárzást fejlesztő manifesztációs technikákat, regeneráló relaxációs és meditációs gyakorlatokat talál az Olvasó. A gyökeréig hatolva annak a kérdésnek, kik is vagyunk voltaképpen. Mélyreható lelki munkával látványosan sugárzóvá varázsolhatjuk belső lényünket.

Több mint 50 egyszerű, ám annál hatásosabb „ragyogásrítus” építi fel a házi szépítkezés negyedéves, egyhetes és mindennapos ütemtervét. Valós történetek ösztönöznek arra, hogy önérzetünk megerősítésével, női energiáink felébresztésével, a magasabb én segítségül hívásával mi is megvalósítsuk, ami a szívünk vágya.

 

“Mikor azonossá válunk valódi önmagunkkal, minden pórusunk ezzel a szépséggel árasztja el életünk megannyi mozzanatát.”

 

Damon Zahariades – AZ ELENGEDÉS MŰVÉSZETE

 

 

Képzeld el, hogy képes vagy elengedni a nyomasztó érzelmi zűrzavart. Képzeld el, hogy végre képes vagy búcsút inteni a rád nehezedő negatív gondolatoknak és fájdalmas emlékeknek. Ha belefáradtál abba, hogy keserűség, megbánás, szégyen és más negatív érzelmek nehezednek az életedre, itt az ideje, hogy pozitív, hatékony változásokat érj el.

Damon Zahariades egy mindenre kiterjedő, praktikus eszköztárat ad a kezedbe, amivel leküzdheted az életed minőségét pusztító érzelmi gyötrelmeket. Könyvében 21 jól bevált stratégiát ismerhetsz meg, amikkel visszafordíthatod az évek óta tartó negatív mentális kondicionálást. Minden stratégiához tartozik egy gyakorlat is, amit azonnal kirpóbálhatsz.

 

„Az elengedés művészete nem egy elmélkedő beszélgetés. Inkább egy valóságba is átültethető terv, amellyel leküzdhetjük azokat a mentális és érzelmi akadályainkat, amik jelenleg is visszatartanak. Azokra a technikákra és stratégiákra fogunk fókuszálni, amik gyors és megbízható eredményeket produkálnak.”

 

Ashley Wood – A VONAL

 

 

A Vonal című könyvben, Ashley Wood és kreatív munkatársa, Ben Wood a mai felgyorsult világunkhoz alkalmazkodni képes, újfajta módját tárja fel az Akasa Krónika információihoz való hozzáférésnek. A múltban az Akasa Krónika olvasását rendszerint több szakaszból álló felkészülés és szertartás előzte meg. Ashley most egy olyan módszert csatornázott le, amellyel saját Vonalunk frekvenciájára hangolódva azonnali útmutatásban részesülhetünk – kiépítve az energetikai kapcsolódást lelkünk Akasa Krónikájával.

A könyv során Ashley válogatott eszközök, gyakorlatok, és tanítások izgalmas tárházát vonultatja fel, amelyeket egy spirituális lénycsoporttól csatornázott le, akiket a Fények Körének nevez. Mindez abban segít, hogy aktiválhassuk a Vonalunkat a tisztánlátás, az útmutatások megértése, valamint az intuíció fejlesztése érdekében.
Amikor megtanuljuk, hogyan férhetünk hozzá az Akasa Krónikánkban tárolt bölcsességhez, illetve miként érthetjük meg üzeneteit, megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy teljességgel kifejezzük nagyszerűségünk igazságát, valamint jelen életünk valódi célját – és talán ami a legfontosabb – megtanuljuk igazán és hitelesen szeretni önmagunkat, a magunk teljes egészében.

 

“A halk, finom suttogások formáját öltő üzenetek mutatják a hazafelé, önmagunkhoz visszavezető utat.”