Egy anya, mindig is az marad. Anya attól a pillanattól kezdve, hogy elkezd rólunk gondoskodni, életünk végéig. Ő a legközelebbi kapocs, cinkostárs, óvó kéz, tekintet, akire haragudni is lehet, mégis mindig megölel, felemel és tanít. Senki sem pótolhatja az érzelmi és energetikai köteléket amit vér szerinti vagy örökbefogadó anyánk nyújt.
Sok okunk van ünnepelni az édesanyánkat. Életet ad nekünk, gondoskodik rólunk, előbbre tartja a mi javunkat, mint a sajátját.

Az anyánkkal való kapcsolat azonban nem mindig egyszerű. Egy életen át érdemes gondozni ezt a köteléket, ha kell, kibogozni a szálakat, tanulni egymástól, meríteni egymás szeretetéből, tudásából. Hiszen ez egy életre szóló kapcsolat, lelki szinten egészen biztosan.

Ha te magad is édesanya vagy, öleld ma magadhoz nőiességedet, adj magadnak minőségi énidőt ezen a napon, és merítkezz meg az anyaság csodájában.

Anyák napján ünnepelni azt jelenti, hogy magasabb szinteken ünnepeljük az életet, azt jelenti, hogy dicsérjük és szeretjük a minket létrehozó őserőt, mindennek teremtő erejét.
Mondjuk köszönetet hát minden édesanyának, nagymamának ezen a napon, legyen az vér szerinti, vagy akit lélekben annak tekintünk.

 

 

Íme az Édesvíz Kiadó anyák napi könyvajánlója:

 

ÖNGONDOSKODÁS KISMAMÁKNAK

Fedezd fel és építsd be a mindennapjaidba Corinne Crossley nagyszerű tanácsait, hogy a szülés utáni csodálatos időszakot a maga teljességében, kiegyensúlyozottan, testileg és lelkileg is feltöltődve tudd átélni!

Az öngondoskodás nem luxus. Hanem szükséglet. Létfontosságú, hogy időről időre kicsit kiszakadjunk, kismamaként az anyai szerep mellett jusson időnk önmagunkra is!
A szerző terapeutaként és állandóan elfoglalt anyaként, szakértőkkel folytatott beszélgetésekből merítve (akik maguk is anyukák) olyan testet és lelket egyaránt támogató gyakorlatokat és tippeket kínál, amelyek a segítségedre lesznek, hogy elkerüld a szülés utáni első évben oly jellemző krónikus kimerülést.

“Az anyasághoz az is szükséges, hogy magunknak is megadjuk azt a szeretetet és törődést, amit a szeretteinknek nyújtunk.

 

 

SPIRITUÁLIS ÉS TRENDI

Gabby Bernstein könyve nem más, mint a derűhöz vezető belső útikalauz. Spirituális és trendi című könyvében, saját élettörténetén keresztül mutatja be, miként cserélte le korábbi függőségeit és kishitűségét egy új, csodálatos életszemléletre. Azokon a gyönyörű és sorsfordító leckéken vezeti végig az olvasót, amelyeket a Tanítás alapján elsajátított, mindezt a tőle megszokott közvetlen, fiatalos és szórakoztató stílusban.

„Azért vagyok itt, hogy megtanítsam neked: az életnek nem kell nehéznek lennie, nem kell egyedül érezned magad, és születésednél fogva megilletnek a csodák. Tehát engedd meg magadnak, hogy másképpen lásd a dolgokat, és akkor eljutsz majd a boldogsághoz és derűhöz, amelyre vágysz.”

 

 

ÖSSZEKAPCSOLT SORSOK, KÜLÖNBÖZŐ VÉGZETEK

Marine Sélénée Összekapcsolt sorsok, különböző végzetek című könyve térképként segít eligazodni származási történeteink kusza hálójában. Könyvében a családállítás alapelveit tárja elénk, rendelkezésre bocsátva azon eszközöket, megerősítéseket és gyakorlatokat, amelyek segítségével aktív részesei lehetünk a családállítás csodájának, és megtapasztalhatjuk áldásait.

„A családállítás emlékeztet: nem vagy egyenlő a konfliktusoddal. Megérteni a múltad, birtokolni a jelened, megteremteni a jövőd
– ez a családállítás lényege.”

 

 

HÁLANAPLÓ

Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!

 

 

 

A TUDATOS CSALÁD

A tudatos család izgalmas utazásra hív. Megkérdőjelezve a gyermekneveléssel kapcsolatos modern mítoszokat és az összes tévhitet arról, hogy milyennek is kellene lenniük a gyerekeknek, Dr. Shefali segít a szülőknek abban, hogy meglássák bennük azt, hogy kik is ők is valójában, ahelyett, hogy a társadalom lehetetlen elvárásaihoz és eszméihez hasonlítgatnák őket.

„A tudatos család nem vár senkire, azonnal, itt és most, gyógyítani kezd. Tudja ugyanis, hogy ezek a szent kötelékek
gyökeresen megváltoztathatják az egész bolygót.”