Legyen szó traumákról, rossz egészségi állapotról, szorongásról, vagy ha egy teljesebb életre vágysz, a Látó pszichológus útmutatásával leáshatsz az érzelmi, pszichológiai és fizikai problémák gyökeréig. Amanda Charles könyve hagyományos pszichológiai módszereket és a transzformatív energiamunkát ötvözi egy kiegyensúlyozottabb életért.

Ismerd meg a traumától az átalakulásig vezető utat egy újszerű, teljesen egyedi megközelítéssel, amelyben a hagyományos pszichológiát a kvantumelmélettel és a transzformatív energiamunkával kombinálva a legjobbat hozhatod ki magadból.

Amanda Charles, okleveles pszichológus, életvezetési tanácsadó, NLP-terapeuta, hipno-pszichoterapeuta, reiki gyógyító, médium, meditáció és mindfulness oktató. A Látó Pszichológus, átfogó terápiás tapasztalatát kivételes intuitív és gyógyító képességeivel ötvözve segít újra kapcsolatba lépni autentikus önmagukkal, hogy meggyógyítsuk a múltunkat, és tudatosan építhessük a jövőt.

A pszichológia és az intuitív képességeid együttesen valami egyedit, erőteljeset és igazán mélyet kínálnak.

 

„Ez a könyv megmutatja és bebizonyítja Neked, hogy ha éned minden szintjével teljesen összekapcsolódsz, akkor megszabadulhatsz a múltadtól, átalakíthatod a jövődet, feldolgozhatod a fájdalmadat, és megtanulhatsz olyan életet élni, amilyet valójában szeretnél.” – Amanda Charles

 

A Látó Pszichológus segítségével megtudhatod:

  • hogyan dolgozz fel nehéz, elfojtott érzelmeket hatékony módszerekkel,
  • hogyan tanulj meg bízni önmagadban és belső vezetődben, illetve hogyan higgy öngyógyító képességedben,
  • hogyan alakíts ki új, pozitív viselkedésmintákat és egészséges szokásokat,
  • hogyan emeld meg rezgési frekvenciádat.

Légzésterápia, mindfulness, testszkennelés, énkapcsolati kvíz, érzelmi felszabadítás technika (EFT), hidegterápia, földelés, vizualizáció, és csakraterápia csak néhányak a könyvben kínált eszközökből, amelyeknek köszönhetően a fájdalmat fejlődéssé változtathatod.

 

A feléledt és teljesen összekapcsolódott test, szív, elme és lélek világosságával újra felfedezheted valódi énedet!

 

 

Részlet a könyvből:

„Nem tudhatom, honnan jöttél, és milyen hatással van rád, amit ennek következtében hordozol, de annyit tudok és megtehetek, hogy megosztom veled az én igazságomat, abban a reményben, hogy ez elvezet téged a sajátodhoz. A könyvben olvasni fogsz saját személyes élményeimről, szakmai jellegű beszámolókról az ügyfeleimmel végzett munkámból, sőt még tudományos kutatások néhány megállapításáról is értesülsz majd, de ami a legfontosabb, hogy elkezded meghallani a saját belső útmutatásodat, és megnyitod a szívedet és az elmédet a benned rejlő végtelen lehetőségek előtt.

Ennek megkönnyítése érdekében a könyv két részre van osztva: az Éntudat című I. részre, és a Kapcsolódás az énhez című II. részre.

 

Éntudat

Az I. rész lefekteti az alapokat, hogy megérthesd és tudatosíthasd az énedet, illetve a tőle való elszakadás következményeit. Egy teszt segítségével feltárhatod a saját énedhez fűződő jelenlegi kapcsolatodat, és megtudhatod, hogy az éned mely szintjeitől vagy valószínűleg elszakadva, melyekkel azonosulsz túlságosan, és hol van szükséged nagyobb egyensúlyra és gyógyulásra.

 

Kapcsolódás az énhez

A II. rész erre az egyensúlyra és gyógyulásra összpontosít, hogy az elengedési és átprogramozási módszerem segítségével teljes mértékben megtörténjen az éneddel való összekapcsolódás. Végigvezet az éned minden szintjén és az egész idősíkon átívelő fokozatos visszakapcsolódási folyamaton.

Visszautazva az idővonaladon először a „jelen-múlttal” fogsz kapcsolatba lépni, hogy megtudd, hogyan és miért lehetnek káros hatással a mostani életedre a születésed előtti, alatti és utáni események. Ezáltal megérted, hogyan és miért lettél azzá a személyiséggé, aki ma vagy, és tudatosítod, hogyan vetülnek ki a múltból származó minták tudattalanul a jelenedre és a jövődre. Ezután áttérsz a jelenlegi éneddel való kapcsolatra, és békés jelent eredményező stratégiákat alkalmazol, ami lehetővé teszi, hogy kikapcsold a stresszválaszt kezelő rendszert, így biztonságosan feldolgozhatod a múltadból származó fájdalmat, és eltávolíthatod azokat a blokkokat és mintákat, amelyek gátolják a jövőbeli fejlődésedet. Mindezt az én minden szintjén – fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan – el fogod végezni, követve a gyógyuláshierarchia-protokollomat. Ezután összekapcsolódsz a jövőbeli éned idővonalával, amelyet beprogramozol a jelenbe, így tudatosan behívod az életedbe az új valóságot.

Ez a folyamat egyesíti a hagyományos pszichológiai módszereket, az energiamunkát és a gyógyítási gyakorlatokat, és ugyanolyan hatékonyan alkalmazható egészségi problémák orvoslására, mint önpusztító viselkedésminták leküzdésére, hogy megszabaduljunk a munkahelyi ellenségeskedéstől, vagy helyrehozzuk a kapcsolatainkban ismételten elkövetett hibákat.

 

 

Egyesek bölcsen teszik, ha ehhez terapeutát vesznek igénybe, különösen akkor, ha előfordultak a múltjukban súlyos mentális betegségek vagy többszörös traumák. Mások pusztán a további személyes támogatás miatt dönthetnek emellett, vagy hogy segítséget kapjanak azokkal a vakfoltokkal kapcsolatban, amelyekkel mindannyian rendelkezünk, és nehezen tudatosítjuk őket.

 

Bárhogy legyen is, ne feledd, hogy te vagy önmagad szakértője, és a könyv egyik célja, hogy megmutassa: ha teljes mértékben kapcsolódsz a hiteles énedhez, te magad lehetsz a legjobb gyógyítód.

 

Fogadd be belső tanítód bölcsességét, lelked erejét, és maradj nyitott arra, hogy megértsd életed nyelvét, az ugyanis elmondja az igazat a testi, érzelmi, mentális és spirituális éneden keresztül.

Forrás: Látó pszichológus

 

Ajánlott könyv: Amanda Charles – LÁTÓ PSZICHOLÓGUS

Látó pszichológus