A Manifesztáció gyerekeknek egy praktikus, vidám és felettébb inspiráló útmutató gyerekeknek a manifesztáláshoz. A manifesztáció az önértékelésben és az önmagunkba vetett hitben gyökerezik, és képes megváltoztatni az életeket. Ez egy végtelenül erőteljes önfejlesztő gyakorlat, sőt, egy életforma, amit minél fiatalabban sajátítunk el, annál jobb.

Legújabb könyvében Roxie Nafousi olyan önfejlesztő gyakorlatokat tanít, amelyek egy életen át a hasznunkra válnak. A gyerekek olyan eszközöket kapnak kézhez, amelyek segítségével könnyedén átlendülhetnek a kihívásokkal teli időszakokon, hálával teli, pozitív gondolkodásmód kialakításában lesz a segítségükre, és általuk megérthetik, hogyan kell kitűzni és elérni a célokat. Ezek mind kulcsfontosságú készségek, amelyek a lehetőséget biztosítják a számukra, hogy a legjobban boldoguljanak az életben.

Roxie Nafousi önfejlesztő coach, manifesztációs szakértő, író, blogger. Az érzelmi és mentális problémákkal küzdő emberek életének megváltoztatásában való segítsége, valamint lehetőségeink kibontakoztatásában nyújtott tanácsai révén a wellness világának jól ismert alakjává vált. Roxie a Sunday Times bestseller, a Manifesztáció és a Manifesztáció: Merülj mélyebbre című könyvek szerzője, akit a Forbes Magazin „A manifesztáció királynőjének” titulált.

A manifesztáció egy olyan gyakorlat, amely teljesen megváltoztatta az életemet. Még 2018-ban fedeztem fel, amikor az életem egészen más volt. Nagyon elveszettnek éreztem magam, az önértékelésem a nullával volt egyenlő, és sem reményem, sem kilátásom nem volt a jövőre nézve. Miközben igyekeztem minél többet megtudni a manifesztációról, teljesen elmerültem a témában, s végül felosztottam a folyamatot hét gyakorlati lépésre. Magam is ezeket követtem, és azt tapasztaltam, hogy az életem minden területen jó irányt vesz. Végül pedig – hosszú évtizedek után – megtaláltam a boldogságot, az önbizalmat és az önszeretetet.

A manifesztáció önfejlesztő gyakorlat, és egyben egyfajta életszemlélet. Nem az a lényege, hogy „dolgokat” manifesztáljunk, bár ez egy csodálatos mellékhatása, hanem az, hogy önmagunk lehető legjobb változatává váljunk. Annyira megerősödünk, és annyira bízunk magunkban, hogy megtörténtté tesszük a dolgokat. Merünk álmodni, és erről akkor sem mondunk le, ha kihívásokkal és akadályokkal szembesülünk. Azért cselekszünk, hogy olyan életet biztosítsunk a magunk számára, amely elégedetté, teljes értékűvé és boldoggá tesz minket.

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy sok felnőttet taníthattam meg erre a hihetetlen gyakorlatra, és most izgatottan várom, hogy a fiatalokkal is megoszthassam. A gyermekkor és a tinédzserkor eleje rendkívül meghatározó abban, hogy később kivé válunk. Magam is tudom, milyen kihívást jelentenek ezek az évek. Szeretnék minél több gyereknek segíteni abban, hogy felismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, rugalmasabbá váljanak, tisztában legyenek az értékeikkel, és büszkék legyenek magukra.

A manifesztáció gyermekek számára megfogalmazott négy lépése segít nekik felépíteni azokat az erős alapokat, amelyekre véleményem szerint szükségük van ahhoz, hogy a lehető legjobb életet élhessék. Remélem, hogy mindenki, aki elolvassa ezt a könyvet, arra fogja használni az elsajátított eszközöket, hogy a segítségükkel napról napra jobbá tegye az életét, és felkészültebben nézzen szembe a modern világ mindennapi küzdelmeivel. Ám ahhoz, hogy ennek a könyvnek az előnyei láthatóvá és érezhetővé váljanak, a TE segítségedre is szükség lesz!

A fiatalokra nagy hatással vannak és nagymértékben befolyásolják őket az életükben jelenlévő megbízható felnőttek. Mindannyiunk felelőssége, hogy biztosítsuk a gyermekek alapvető szükségleteit, például, hogy biztonságban érezzék magukat, szeretetet kapjanak, meghallgassák, észrevegyék és elismerjék őket. Ha ezeket megadjuk, és támogatjuk őket abban, hogy a könyvben található eszközökkel dolgozzanak, pozitív hatást gyakorolhatunk az önbecsülésükre és az általános jóllétükre.”

 

 

„Ha megtanítjuk a gyerekeket manifesztálni, és önmaguk legjobb változatává válni, egy egész nemzedéket megváltoztathatunk.” – Roxie Nafousi

 

Tedd meg az első lépést, add gyermeked kezébe a Manifesztáció gyerekeknek című könyvet, és segíts neki elsajátítani a manifesztáció 4 egyszerű lépését:

Megismerni és megérteni az érzélmeit

Növelni az önbizalmát

Megbecsülni mindazt, amije van a hála erejével

Kitűzni és elérni a céljait

A könyv könnyen érthető és követhető lépésekkel vezeti a gyerkemeket egy magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb élet felé. Az egyes fejezetekben tanultakat pedig a gyermekek könnyedén átültethetitek a gyakorlatba a könyv végén található praktikus 8 hetes naplóval.

 

 

Forrás: Manifesztáció gyerekeknek

 

Ajánlott könyvek:

MANIFESZTÁCIÓ GYEREKEKNEK

A siker alapelvei könyv

.
MANIFESZTÁCIÓ

MANIFESZTÁCIÓ –
MERÜLJ MÉLYEBBRE