A manifesztálás az a képesség, hogy pontosan olyan életet teremtsünk, amilyet szeretnénk. Az a képesség, hogy bármit magunkhoz vonzhatunk, amit szeretnénk, és ily módon a saját történetünk szerzőjévé válhatunk. Teljesen úgy néz ki és olyan érzés, mintha varázslat lenne, mi pedig mind varázslók. 

Ha rákeresel az interneten, az álomtábla készítésének számos különböző módjával fogsz találkozni. Ehhez nincs helyes vagy helytelen módszer; bárhogyan készíthetsz álomtáblát mindaddig, amíg az segít vizualizálni azt az életet, amit manifesztálni szeretnél. 

Megtervezheted a saját álomtábládat, vagy csinálhatod úgy is, ahogy én:

 

1. Készítsd elő a helyszínt 

Gyújts gyertyákat, kapcsolj be valami megnyugtató zenét, és teremts magad körül nyugodt, meditatív környezetet. Tedd az álomtábla-gyakorlatot szent eseménnyé, amely során jól érzed és kényezteted magadat.

 

2. Válaszd ki az eszközöket 

Fogj egy nagy lapot vagy egy kartonpapírt, és döntsd el, hogy inkább leírod a céljaidat különböző színű tollakkal (akár felsorolásban, akár egyszerű leírásban), vagy képeket használsz (te magad rajzolod le, vagy képeket, szavakat vágsz ki újságokból, magazinokból, amelyek tükrözik azokat a dolgokat, amelyeket szeretnél bevonzani az életedbe).  Válaszd azt, amelyik a legjobb számodra – és ne felejts el közben jól szórakozni!

 

3. Válaszd ki az idővonaladat 

Az oldal tetejére írd fel azt a pontos dátumot, amikorra szeretnéd manifesztálni mindazt, ami az álomtábládon szerepel. Választhatod a hat hónapos, egyéves vagy akár ötéves álomtábla készítését is. Én személy szerint mindháromfélét szívesen készítem. Néha azt tapasztalom, hogy az emberek nehezen tudják eldönteni és vizualizálni, mit szeretnének, hogyan nézzen ki az életük egy évvel később, ugyanakkor ötéves távlatban sokkal könnyebben gondolkodnak. Tehát ha úgy érzed, hogy elakadtál, ne feledd, mindig választhatsz másik idővonalat.

 

 

4. Lépj be a zónába 

Mielőtt elkezdenél dolgokat hozzáadni a tábládhoz, győződj meg róla, hogy már most azonosulsz a jövőbeli éned érzéseivel. Tarts egy rövid szünetet, vegyél néhány mély lélegzetet, és képzeld el magad pontosan hat hónap, egy év vagy öt év múlva. Rajzolj meg egy élénk és tiszta képet a fejedben, miközben felteszed magadnak a következő kérdéseket: 

 • Hogyan érzem magam a bőrömben?
 • Milyen kapcsolatok vesznek körül?
 • Milyen otthonban élek?
 • Mi a foglalkozásom?
 • Mire vagyok büszke?
 • Mit szeretnék megváltoztatni az életemben?
 • Mit szeretnék változatlanul megtartani? 

Mialatt a kérdésekre válaszolsz, hagyd, hogy az álmaid, vágyaid és kívánságaid szabadon szárnyaljanak. Ne engedd, hogy a félelem visszatartsa a képzeletedet; helyette repítsd el az elmédet pontosan arra a helyre, ahol lenni szeretnél. Miközben elmerülsz ebben a vizualizációban, hagyd, hogy a jövőbeli éned képe valóban életre keljen.
 

5. Oszd fel az életedet kategóriákra

(Ez a lépés nem kötelező. Én személy szerint szeretem alkalmazni, mert segít tisztábban látni, hogy mit akarok elérni az életem minden területén, ahelyett hogy csak egy részre koncentrálnék.)

Oszd fel az álomtábládat hat kategóriára: 

 • Személyes fejlődés (az az személyes növekedés / hogyan szeretnéd érezni magad a bőrödben) 
 • Szerelem és romantika
 • Karrier
 • Barátok és család
 • Ház / otthon
 • Hobbi / szabadidő


6. Tervezd meg az életedet 

Minden egyes kategóriához írd le azokat a dolgokat, amelyeket ezen belül szeretnél manifesztálni. Ha kivágott képeket használsz, például álmaid házának a képét, ragaszd ezt fel az álomtáblára.  Én megpróbálnék minden egyes kategóriához legalább három dolgot felsorolni, de ebben nem létezik korlát.

 

7. Tedd el 

Miután elkészültél az álomtábláddal, tedd el egy biztonságos helyre, és állíts be magadnak egy emlékeztetőt, hogy a rajta szereplő időpontban visszatérj hozzá. 


Ahogy az álomtáblán szereplő dolgok elkezdenek manifesztálódni az életedben, és kezdesz azzá a személlyé válni, aki mindig is szerettél volna lenni, a vágyaid és céljaid módosulhatnak vagy bővülhetnek. Ahogy változol, úgy változnak az álmaid is. Sodródj az árral, és légy rugalmas a vizualizációidat illetően. Ha szeretnél hozzáadni vagy eltávolítani valamit az álomtábládról, nyugodtan tedd meg. 


 

 

Ne feledd: te vagy az életed tervezője, gondnoka és építőmestere, és bármikor átrendezheted, megváltoztathatod és meghatározhatod, hogyan szeretnéd, ha kinézne. 

 

Tudd, hogy mit akarsz – ez minden manifesztációs folyamat első lépése. Mielőtt azonban elvezetnélek a következő lépéshez, van valami, amit szeretném, ha megjegyeznél: 

Ahhoz, hogy valóban megértsük, hogy kik akarunk lenni, és hogy elindulhassunk azon az úton, ami a legjobb önmagunk felé vezet, először el kell engednünk azt a személyt, aki egykor voltunk, és akiről azt hittük, hogy lennünk kell. A múltunk ugyanúgy felelős azért, hogy oda jutottunk, ahol most vagyunk, mint ahogy azért is, hogy visszatart minket attól, hogy eljussunk oda, ahová menni szeretnénk. Sokunkban él az a tudat alatti hipotézis, hogy megváltoztathatatlanok vagyunk. Hányszor hallottad, vagy hangoztattad a következő mondást: „Kutyából nem lesz szalonna”? Ez a közmondás szó szerint azt jelenti, lehetetlen, hogy valaki megváltozzon. Vagy hányszor mondtad azt valamivel kapcsolatban, hogy „Mindig is ilyen voltam” vagy „Egyszerűen ilyen vagyok”? Ezek ugyan ártalmatlan kijelentéseknek tűnhetnek, mégis azt a mögöttes meggyőződést támasztják alá, hogy egyetlen változat létezik belőlünk. Ez azt eredményezi, hogy nem bízunk abban, hogy képesek vagyunk megváltozni, fejlődni és növekedni, ami csak arra szolgál, hogy visszatartson mindezektől. A változás azonban nemcsak lehetséges, hanem egyúttal elkerülhetetlen is.

 

Az a személy, aki tegnap voltál, nem az a személy, aki ma vagy, vagy az, aki holnap leszel.

 

Tehát arra szeretnélek bátorítani, hogy miközben a manifesztációs utadon haladsz előre ebben a könyvben és ezen túl is, becsüld meg a mindennapi átalakulásodat. 

Minden új nap tiszteld azt, aki vagy, és akivé válni szeretnél, anélkül hogy a múltad korlátozna ebben. Teljesen rendben van, ha másképpen érzel, rendben van, ha mást szeretnél, és nem baj, ha valaki mássá válsz. Vesd bele magad, és engedd, hogy a manifesztálás varázslata a legjobb éneddé válás felé tereljen. 

 

Minden egyes napfelkeltével valami újra ébredünk!

 

Amint elindulsz a manifesztációs utadon, szánj időt annak átgondolására, hogy mit szeretnél az univerzumtól, miért szeretnéd, és milyen érzés lesz számodra, ha megkapod. Az álmaid vonatkozásában próbálj meg a lehető legegyértelműbb képet elképzelni, és ha még nem tudsz vizualizálni egy „dolgot”, akkor alkoss újra egy érzést. Rendszeresen gyakorold a jövőbeli éned vizualizációját, hagyd, hogy az érzés azonnal megváltoztassa a rezgésedet, miközben ezzel egy időben arra irányítod az agyadat, hogy a cél elérése felé tereljen. Ezután használd az álmaidat szórakozásra: készíts egy álomtáblát, amely a legjobb életedet ábrázolja, és miközben folytatod a manifesztáláshoz vezető 7 lépésből álló útmutatóm felfedezését, engedd, hogy ez a valóságoddá váljon. 

Forrás: Manifesztáció

 

Ajánlott könyvek:

.
.
MANIFESZTÁCIÓ

A siker alapelvei könyv

A TITOK – SZERETET, EGÉSZSÉG ÉS PÉNZ – MESTERKURZUS

 A TUDATOS
TEREMTÉS
8 TITKA