Roxie Nafousi Manifesztáció című élettel teli narancssárga könyve a megjelenése után azonnali bestsellerré vált, és végigsöpört a világon. Roxie roppant praktikus és könnyen érthető tanításai a manifesztációról világhírűvé tették, a Forbes magazin egyenesen a  „manifesztáció királynőjének” titulálta. Első sikerkönyvében a manifesztálás tudományának 7 lépését mutatta be az Olvasók számára.

Roxie könyvével feltette a térképre a manifesztációt. A tudatos teremtés gyakolrati oldalát már korábban megismerhettük Rhonda Byrne A Titok című klasszikusából és sok másik a témát érintő könyvből. A Manifesztáció azonban sosem látott sikerre tett szert a közösségi médiában, elég csak ráketresni a #manifest hashtagre, és több millió találatot találhatunk.

Azok számára, akik nyitottak az önvizsgálatra, a tudatos teremtésre, az önreflexióra és az azonnali cselekvés ereje általi manifesztációs gyakorlatok elsajátítására, most itt van Roxie Nafousi legújabb könyve a Manifesztáció – merülj mélyebbre!

Roxie új könyvében még mélyebbre kalauzolja az Olvasót a belső gyógyulás útján. A manifesztációhoz vezető 7 lépés részletekbe menő ismertetése során olyan egyedülálló tudást és hatékony, gyakorlatias eszközöket kínál, amelyek elősegítik a manifesztációs gyakorlatok átfogóbb megértését és megismerését. Inspiráló feladatai elősegítik az önreflexiót, az önismeretet, az együttérzést és a tisztánlátást, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy megerősítsd, fejleszd és könnyeddé varázsold a manifesztációs folyamatot.

A Manifesztáció megmutatta, miként változtathatod meg az életed. Most, a Manifesztáció: Merülj mélyebbre! minden egyes lépést eléd tár, amivel valóban eljuthatsz oda. Ebből a hőn áhított folytatásból pontosan megtudhatod, miként érhetsz el tartós, alapvető változásokat, és hogyan változtathatod valósággá az álmaidat.

Roxie ebben a könyvében olyan új ötleteket és koncepciókat mutat be, amelyek segítik a gyakorlat átfogóbb megismerését, és válaszol a hozzá érkezett több ezer kérdés közül a leggyakoribb kérdésekre. Például: Miért kell eltennem az álomtáblámat? Hogyan tudnám elérni, hogy kevésbé érdekeljen, amit mások gondolnak? Mindig pozitívnak kell lennem ahhoz, hogy manifesztálni tudjam a dolgokat, amiket szeretnék? Hogyan tudom megkülönböztetni az Univerzumtól érkező próbatételt attól a jeltől, hogy irányt kell változtatnom?

Kezdjük hát az első lépésnél:

 

1. LÉPÉS: LEGYEN HATÁROZOTT ELKÉPZELÉSED!

 

Á T T E K I N T É S

 • Nem juthatsz el oda, ahová menni szeretnél, ha nem tudod pontosan, hová tartasz. Ezért mindenekelőtt el kell döntened, mit akarsz valójában.
 • Meg kell próbálnod a lehető legtisztábban elképzelni minden részletet arra vonatkozóan, amit manifesztálni szeretnél. A homályos elképzelés egyszerűen nem elég. Minél részletesebb, annál jobb!
 • Ha nem tudod pontosan, mit szeretnél, gondolj arra, mit szeretnél érezni az életedben. Érzést is lehet manifesztálni.
 • A vizualizáció (a jövő mentális képének létrehozása a képzelet segítségével) egy erőteljes manifesztációs eszköz, amely segít abban, hogy könnyebben elérd a céljaidat. Ezt az idegtudomány is alátámasztja; a kutatások szerint a célok rendszeres vizualizációja segít a tudatalattinknak a célok elérésében, mivel kiszűri a nemkívánatos információkat, és olyan lehetőségeket keres, amelyek összhangban vannak az elképzelt valósággal.
 • Amikor vizualizálod a kívánt dolgokat, merülj el az érzésben, hogy már rendelkezel velük. Ha például álmaid otthonát szeretnéd manifesztálni, vizualizáld a ház részleteit, majd merülj el az érzésben, hogy belépsz a bejárati ajtón. Azt vonzzuk, amit érzünk.
 • A manifesztáció legfontosabb kérdése: Kivé akarsz válni? Amikor a jövőbeli énedet vizualizálod, önmagad legjobb és legteljesebb változatát lásd! Tudnod kell, hogy ez a változatod már létezik; szunyókál, és várja, hogy életre keltsd, míg követed a hétlépéses útmutatómat, amivel felszabadítod a manifesztáció erejét.
 • Az álomtáblával vizuálisan megjeleníted azt, ahogyan szeretnéd, ha az életed kinézne, és én mindenkit arra bátorítok, hogy mielőtt bármihez kezdene, készítsen egy álomtáblát.
 • Álmodj nagyot, és ne fogd vissza magad!

 

 

Ha a jövőre gondolunk, az egyszerre lehet ijesztő és izgalmas, félelmetes és felemelő, mind egyforma mértékben. Amikor megpróbálod elképzelni az életedet egy év vagy öt év múlva, lehet, hogy minden álmod tétovázás nélkül úgy pereg le az elmédben, mint egy film, de az is lehet, hogy úgy fogod érezni, mintha a semmi üres szakadékába bámulnál. Amikor arra gondolunk, hogy vajon mit tartogathat számunkra a jövő, temérdek lehetőség, potenciál és hatalmas tér van a terjeszkedésre. Ugyanakkor ezzel rengeteg félelem, aggodalom és nyugtalanság is együtt járhat. A félelem belső kérdésként jelenik meg, mintegy tűnődésképpen, hogy: Mi van akkor, ha nem úgy történik, ahogy szeretném? Vagy: Mi van akkor, ha kudarcot vallok? Vagy akár: Miért nem látom azt, amit szeretnék elérni?

Miközben végigvesszük ezt a részt, arra foglak kérni, hogy engedd el ezt a félelmet, aggodalmat és nyugtalanságot. Egyszerűen csak tedd félre. Most csak annyit kell tenned, hogy velem tartasz, miközben felnyitjuk az elméd szemét (a képzeletedet) a jövődre, és a félelmet izgalomra váltjuk.

Mielőtt belekezdenénk, úgy gondolom, érdemes magunkat emlékeztetni a következőre:

 A manifesztáció nem arról szól, hogy egyszerűen „dolgokat” vonzunk az életünkbe, vagy azt manifesztáljuk, amilyennek szeretnénk, ha az életünk tűnne mások számára. Nem, ez arról szól, hogy olyan életet manifesztálunk, amitől elégedettnek és teljesnek érezzük magunkat,
és ami lehetővéteszi, hogy örömöt, izgalmat és szeretetet éljünk át.
A kulcs ehhez pedig az, hogy rátaláljuk arra, ami meg adja számunkra ezt az érzést.

 

Nemrég tartottam egy workshopot, és a Kérdések és válaszok során egy hölgy azt kérdezte tőlem: „Hogyan kezdjem el egyáltalán kideríteni, hogy mit akarok? Néha azt sem tudom, mi a különbség aközött, amit valóban akarok, és amiről úgy gondolom, hogy akarnom kellene.” Teljes mértékben értettem a kérdését.

Nagyon könnyű beleesni annak az érzésnek a csapdájába, hogy mindenkinek ugyanazt kellene akarnia. A környezet nyomására úgy érezzük, azt kell mondanunk vagy éreznünk, hogy meg akarunk házasodni, gyerekeket akarunk, és boldogan akarunk élni egyetlen ember oldalán, amíg meg nem halunk, vagy lenyűgöző munkaköri beosztást, ami ugyan megterhelő lehet, de hat számjegyű fizetéssel és céges autóval jár együtt. Az igazság azonban az, hogy ez nem való mindenkinek. Nem mindenki szeretné ezeket a dolgokat, és nem is kell, hogy így legyen. Nem gondoljuk, hogy ideje lenne engedélyezni magunknak, hogy kitaláljuk, mit szeretnénk igazán, ahelyett, hogy a társadalom nyomása határozza meg ezt számunkra? Nem lenne itt az ideje egymásnak is megadni az engedélyt erre? Nem baj, ha nem akarsz gyereket; nem baj, ha nem akarsz saját céget alapítani egy olyan korban, amikor mindenki szabadúszó; nem baj, ha nem érzed szükségét puccos munkaköri beosztásnak; nem baj, ha semmi másra nem vágysz, csak az egyszerűségre; nem baj, ha szívesebben haladnál lassan, ahelyett, hogy végigszáguldj az életeden. Alapjában véve azt mondom, nem baj, ha azt akarod, amit te akarsz igazán, és csak mert ez különbözik attól, amit mindenki más akar, vagy amit esetleg te is akartál a múltban, még nem lesz kevésbé hiteles, izgalmas, értékes és inspiráló.

 

 

NE FÉLJ RAGYOGNI AZ EGYEDÜLÁLLÓSÁGODBAN! MERD A SAJÁT FELTÉTELEID SZERINT ÉLNI AZ ÉLETED!

 

Úgy próbáltam segíteni a hölgynek megérteni, hogy mit is akar igazából, hogy először a következőket kérdeztem tőle: mikor érezte magát a legelégedettebbnek, legteljesebbnek és legbékésebbnek? Mit csinált akkoriban? Kik voltak körülötte? Mi történt még az életében akkoriban? Ha elgondolkodunk az ezekre a kérdésekre adott válaszokon, fokozatosan eljuthatunk annak a magjához, hogy mitől érezzük magunkat boldognak. Ezeket az emlékeket használhatjuk nyomokként, amelyek elvezetnek a lényeghez. Elkezdhetünk velük többet foglalkozni, és többet manifesztálni belőlük az életünkbe.

FELADAT

Mielőtt folytatnánk, szeretném, ha válaszolnál a következő kérdésekre:

 1. Írd le, mikor érezted magad a legelégedettebbnek, legteljesebbnek és legbékésebbnek. Mivel foglalkoztál akkor, és kik vettek körül?
 2. Ez az emlék milyen támpontokkal szolgál arra nézve, hogy mit szeretnél manifesztálni?
 3. Vannak olyan dolgok az életedben, amelyek akadályozzák, hogy gyakrabban átéld az elégedettség, beteljesülés és öröm érzését?

Én magam is szeretem ezeket a feladatokat, és gyakran visszatérek hozzájuk. Ebben a zaklatott életben nagyon fontos azon elgondolkodni, hogy mi az, ami valóban boldoggá tesz. Emlékeztet arra, hogy több időt szánjak az egyszerűségre, és hogy felhagyjak az olyan dolgok hajszolásával, amelyekről azt hiszem, hogy akarnom kellene őket, esetleg régen vágytam rájuk. Ez a gyakorlat ugyanakkor abban is segít, hogy nagyobb összhangban éljek azzal, aki valójában vagyok. Továbbá, ha felismerem, hogy jelenleg mi akadályozza ezeknek az érzéseknek a gyakoribb átélését, azonosítani tudom, hogy az életem mely területein szeretnék változtatni, és hogy esetleg mit kell elengednem.

Forrás: Manifesztáció – merülj mélyebbre

Ajánlott könyvek:

MANIFESZTÁCIÓ –
MERÜLJ MÉLYEBBRE

A siker alapelvei könyv

.
MANIFESZTÁCIÓ