Manifesztálj végre! Hiszen oly sok mindenkinek működik, biztosan nem olyan nagy ördöngősség… elakadtál? Akkor vedd kezedbe Monica Sweeney színes, humoros és sziporkázó ötletekkel teli manifesztációs naplóját!

Az életben sok megoldandó feladat, nehézség és probléma tárul elénk.  Mindannyian aggódunk, stresszelünk, vagy úgy érezzük, hogy több ponton is szüntelenül elveszítjük az irányítást. A tudatos teremtés, a manifesztáció mind pompásan hangzik, de ahhoz, hogy a saját életünkbe is átültessük, nem feltétlenül elég leülni, keresztbe tett lábakkal meditálni és a jóra összpontosítva vizualizálni a kívánt változást. Egy inspiráló, gyakorlatorientált munkafüzet jellegű motiváló napló megadhatja a kezdő lökést! És ha még mindezek mellett sziporkázóan humoros is, úgy érezzük az izgalmas ututnk során, hogy a legkedvesebb cimboránk áll mellettünk és fogja a kezünket, miközben egy könnyedebb, kiegyensúlyozottabb élet felé navigáljuk a bárkánkat.

Vannak, akik útmutatás nélkül is, önállóan is képesek belevágni a motivációs naplóírásba, míg másoknak útmutatásra és bátorításra van szükségük ahhoz, hogy leüljenek és elgondolkodjanak. Sokan már az első gondolatfoszlánynál eltétovázunk: hogyan, mikor, milyen kérdések feltévésére ösztökéljem magam, hogy változást érjek el?

A befelé tekintéshez nem árt mankókhoz nyúlni, sokszor szükség van egy vezető kézre, egy jól pozícionált kérdésre, ami elindít egy inspiráló utazáson. Bár az önmagunkba tekintés ijesztő lehet, mégis az elgondolkodtató és vidám vezetett gyakorlatoknak köszönhetően olyan roppant kreatív módja önmagunk megismerésének, ami segíthet abban is, hogy lerántsuk a leplet a félelmeinkről, akadályainkról, és megemeljük a magunkba vetett hitet, hogy könnyedén elinduljunk az álmaink megvalósítása felé vezető úton.

Monica Sweeney sajátos, frappáns humorú és ösztönző naplózási technikája egyedülálló, ahogy azt az Engedd el végre! korábbi kötetéből megismerhettük. A Manifesztálj végre! ugyanolyan lendületes, friss és magával ragadó.

Ez a szókimondó manifesztációs napló pontosan azzal a kellő adag inspirációval és motivációval vértez fel, amely ahhoz kell, hogy legyőzd az önbizalomhiányt és egy lépéssel közelebb kerülj álmaid megvalósításához!

 

 

Manifesztálj végre!

Készen állsz manifesztálni mindent, amiről valaha álmodtál? Ta-daam! Menj, és nézd meg a bankszámládat!

Csak vicceltem, varázslat nem létezik. Legalábbis az a gyors, felébredsz-egy-pompás-kastélyban-földig-érő-hosszú-hajjalfajta bűbáj biztos, hogy nem. A manifesztálás varázslata úgy működik, hogy egy kívánságra vagy célra összpontosítasz, miközben nyitott vagy arra a helyzetértelmezésre, ami kibontakozik előtted. Ha mindent beleadsz, jó energiát sugárzol a világba, és megnyitod az elmédet a lehetőségek előtt, annak nagyon is valós eredményei vannak.

 

A manifesztáció a szinkronicitásról, az önmagadba vetett hitről, a pozitív belső hangról és arról szól,
hogy felismered a szikrázó drágaköveket, amelyeket a világ azért tett eléd, hogy a helyes útra vezessen.

 

És mi a helyzet azzal, amikor az egész világ darabjaira hullott, és minden lángokban állt?

Nos, igen, az élet néha arcul csapja az embert, és felmorzsolja a szívét. Képes arra is, hogy szükségtelenül kegyetlen vagy kíméletlenül gazember legyen. Egyvalamit azonban tisztázzunk: azt a vackot nem te manifesztáltad. Manifesztálni azt tudod, ahogyan gyógyulsz, amiképp segítesz másokon, és ahogy továbbhaladsz az utadon.

Rendben, de mi van akkor, ha valamin nagyon felhúzom magam, ami nem akar elmúlni, és a végén egy manifesztált, végtelen ördögi körben találom magam? Van esély! A negatív energia saját erővel rendelkezik, tehát itt a lehetőség, hogy elküldd a pokolba.

 

 

Ha elkezded magad köré szórni a szikrázó kicsi és nagy pillanatokat a jó öreg de még mennyire! hozzáállással, meg fogsz lepődni, mennyi jó dolog vár rád. Ebből az élénk nyelvezetű, vezetett naplóból pontosan azt a kellő adag bátorítást, inspirációt és pimaszságot kapod, ami ahhoz kell, hogy legyőzd az önbizalomhiányt, ami visszatart, és egy mozdulattal sarkig tárd az új lehetőségek ajtaját.”

Forrás: Manifesztálj végre!

 

Ajánlott könyvek: 

MANIFESZTÁLJ VÉGRE!

A siker alapelvei könyv

ENGEDD EL
VÉGRE!

.
MANIFESZTÁCIÓ

LÉGY KEDVES ÖNMAGADHOZ