Találkoztál mostanában ezzel a témával? Én igen. Úgy tűnik, az egész bolygón végigsöpör egy hatalmas átalakulási hullám. Drámai válások, szakítások, sok minden lezárul mostanság. Nemcsak a párkapcsolatokra kell itt gondolnunk, hanem üzleti kapcsolatokra, barátságokra vagy a családot érintő eseményekre is, amelyek egyszer csak hirtelen véget érnek, mert ennek jött el az ideje.

Lehet, hogy új munkát kell keresned, vagy éppen az egyik családtagodat vagy a háziállatodat gyászolod, de az is lehet, hogy egy pusztító párkapcsolati kudarc után próbálsz ismét talpra állni. Megvan hát az esély arra, hogy az élet valamely területén te is jelentős változásokon mész éppen keresztül. Az ember könnyen idegessé válhat, mert ilyenkor úgy érezzük, minden félresiklott és elakadt. De hidd el, nincs ok az aggodalomra. Ha te is össze vagy zavarodva bizonyos események miatt, de szeretnéd megérteni az adott szituációt, akkor tetszeni fog a mai üzenet, amely a Meglepő életigazságok arra az esetre, ha úgy éreznéd, elakadtál címet viseli.

kalandok_a_leleknek_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Építsd be ezeket az elveket az életedbe, hogy hálával teli könnyedséggel ugorhass életed következő szakaszába.

  1. életigazság: Azt kapod, amire fókuszálsz

Ahelyett, hogy folyamatosan arra fókuszálnál, hogy az események mennyire nem úgy történnek, ahogy szeretnéd, koncentrálj inkább arra, hogy ezek a dolgok bizony pontosan érted történnek. Az életedben jelen lévő változások ugyanis az utolsó szálig egy nagyobb terv részei. Ha bízol ebben a folyamatban és egyre tisztábban arra fókuszálsz, amit szeretnél, hogy megtörténjen, egyre jobb eredményeket fogsz elérni. Ha boldogtalan vagy a dolgok állása miatt, gondolkozz el azon, hogy mire koncentráltál ezekkel kapcsolatban. A legtöbb esetben azért nem kapjuk meg, amit szeretnénk, mert folyamatosan arra fókuszálunk, hogy mit nem akarunk. A megoldás tehát pofonegyszerű: egyszerűen csak fókuszálj arra, amit szeretnél, és ami jól működik!

  1. életigazság: Nincs kisiklás, nincs visszaesés

Lehet, hogy úgy érzed, egy nemrégiben történt szörnyű eset miatt kisiklott az életed, és hatalmas visszaesést élsz meg. De nincs kisiklás, mint ahogyan visszaesés sem. Mindannyiunk élete egy bizonyos terv szerint működik, amelyben a darabok egyesével kerülnek a helyükre, még akkor is, ha ezt éppen másként érezzük. Kezdd el felfedezni a stresszes szituáció előnyeit. Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy „kisiklottam, visszaestem”, egyszerűen csak tedd fel a következő kérdést: „Hogyan segíti mindez a fejlődésemet?” Légy jelen az adott helyzetben, hogy minél gyorsabban áthaladhass rajta.

  1. életigazság: Végső soron minden mindennel kapcsolatban van

Lehet, hogy még nem látod, hogy az adott szituáció milyen áldást hoz az életedbe, de maradj nyitott. A fájdalmat okozó helyzet valójában nem más, mint újrarendezés és átszervezés. Jövőbeli éned számára létezik egy terv, amelynek végrehajtására te magad is iránymutatást kapsz. Ne feledd, hogy bizonyos dolgok azért távoznak az életedből, mert már semmilyen módon nem szolgálják a javadat. Ahelyett, hogy azon elmélkednél, mennyire kisiklott az életed, és mekkora visszaesést tapasztalsz meg éppen, egyszerűen csak mondogasd magadnak a következőt: „Bízom a folyamatban.” Ez ugyanis egy nagyobb terv része.

A változások helyet csinálnak valami sokkal-sokkal jobbnak, de legalábbis megszabadítanak valamely gyengítő illúziótól vagy függőségtől. Tudd, hogy a legfelsőbb terv részeként minden érted, a számodra lehető legjobb módon történik. Légy hát magadhoz a lehető legkedvesebb.

Tosha Silver meditációját is ismételgetheted, amely így hangzik: „Legfontosabb szükségleteim a lehető legmeglepőbb és legbőségesebb formában MINDIG összetalálkoznak. Bízom a folyamatban.”

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe

Forrás: http://www.playwiththeworld.com