„Az örömtől részegültem meg, ma este már nem iszom bort.” – Percy Bysshe Shelley

Scrabble-partnerem, Christine Smith szerint ma van a Nemzetközi vásárolj egy papnak egy sört nap, a Fordított nap, a Banánok és a Csodálatos különcök napja. Úgy vélem hát, hogy ez egy remek nap arra, hogy néhány új történetet osszak meg veletek! Hajrá!

 

  1. „Első körben azt szeretném elmesélni, mi történt tegnap azután, hogy elvégeztem az Adj hálát, és gazdagodj első játékát. Abszolút bearanyozta a napomat!

Reggel felírtam egy post-itre a következőt: Valami csodálatos dolog fog maAdj_halat-es-gazdagodj_B1_218px történni velem. (A végére még egy kis szívecskét is rajzoltam.) Munka után találkoztam négy barátnőmmel.
Általában a városközpontban szoktunk találkozni, mivel mindannyian a város különböző pontjain élünk. De tegnap mindenki eljött arrafelé, amerre én lakom. Ittunk néhány italt, majd úgy döntöttünk, hogy bekapunk pár falatot. A lakásom közelében lévő olasz éttermet javasoltam, ahol olyan csoda történt, amire még nem volt példa az alatt a 10 év alatt, amióta a barátommal és a családommal oda járunk. Amikor a pincér kihozta a pizzát, láttuk, hogy a szakács szív alakúra formálta őket! Mind az öt pizzát! Egész este úgy bántak velünk, mint a királynőkkel. Ez volt az egyik legjobb vacsoraélmény, amelyben valaha is részem volt!”

  1. Tegnap írtam egy levelet Elenának, amelyben engedélyt kértem tőle, hogy megoszthassam veletek a történetét. Aztán kiderült, hogy a sztorinak folytatása is van. Íme:

„Szeptember eleje óta mindennap csinálom a napi játékokat. Teljesen lenyűgöz, hogy szinte azonnal látható eredményei vannak. A szív alakú pizza mellett (1. játék), a múlt hét folyamán elképesztő anyagi juttatásokra is szert tettem. Dokumentumfilmes és előadó vagyok, gyakran indulok körútra a filmjeimmel. Csak a múlt héten két egyetem duplázta meg az eredeti tarifát, amelyben megegyeztünk, az egyik pedig ráadásul még azt is felajánlotta, hogy a plusz éjszakákat is kifizetik nekem a hotelben.  („Csak a biztonság kedvéért, olyankor, ha mondjuk nagyon rosszra fordulna az idő” – indokolták.) Mondanom sem kell, ilyen még sosem fordult elő velem azelőtt. Most már akárhányszor megnézem az e-mailjeimet, a szívem vadul dobog az örömtől, és annyira kíváncsi vagyok, mert alig várom, hogy megtudjam, vajon milyen csodálatos dolog jöhet még. Köszönettel tartozom neked, hiszen te vagy az életemben zajló pozitív változások katalizátora. Amikor a végére érek az Adj hálát, és gazdagodj 30 napos programjának, októbertől újra el fogom kezdeni… aztán novemberben megint… és decemberben is…

  1. „Az E2 óta aktívan manifesztálok, de még most sem adtam be a derekamat teljesen az univerzum által kínált – hogy is mondjam? – ingyenes sétakocsizásra.

Ma reggel azonban imádkozni kezdtem. Tizennyolc éves korom óta először. Ez alkalommal végre magam mögött hagytam mindenféle ellenállást, amelyet az imák bibliai magyarázatai iránt éreztem, és hagytam, hogy az egész csak úgy kijöjjön belőlem. Segítséget kértem az univerzumtól. Azt kértem tőle, bizonyítsa be, hogy valóban nincs szükségem arra, hogy mindig mindent ellenőrizgessek, és mindenért aggódjak.
Ebédszünetben elmentem kicsit sétálni. Ekkor elhaladt mellettem egy nő, akit soha életemben nem láttam. Fülig érő szájjal mosolygott. Rám nézett, majd az ég felé mutatott és azt mondta: Meghallgat. Valóban meghallgat.

Teljesen libabőrös lettem, majd hirtelen felnevettem. Az univerzumból jövő tiszta öröm érzése fogott el, amely arra ösztönözött, hogy haladjak tovább az utamon, és élvezzem az életet.”

Drága barátaim! Köszönöm, hogy megosztottátok velem ezeket a történeteket. Kortyoljatok hát bele ebbe a csodás érzésbe, és hozzátok ki az életetekből a legjobbat.

More tales from the frontiers of magic and miracles

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe