Hogyan képezd sikerre az elméd? Van egy működőképes rendszerem, amit boldogan megosztok azokkal, akik készek elfogadni és használni. A struktúra kilenc elemből áll, amelyeket örömmel nevezek a Vezérlő Fejedelmeimnek. Ez a kilenc láthatatlan szolga bizonyos megbízásokat kapott az érdekemben. A kilenc Fejedelem közös felelőssége, hogy egy kerek, kiegyensúlyozott életet teremtsenek nekem, mely alkalmas arra, hogy véghezvigyem életem fő célját, vagyis segítséget nyújtsak az embereknek elméjük birtokbavételében.

Olyan sorrendben mutatom be a Fejedelmeket, ahogyan napi szinten kapcsolatba szoktam lépni velük, hogy hálát adjak nekik az értem tett szolgálatukért – kezdve az Egészség Fejedelmével.

A Fejedelem felelőssége, hogy életben tartson minden egyes sejtet és szervet a testemben, és hogy folyamatosan távol tartsa a fizikai testemet az ártó behatásoktól, így én tökéletes egészséges maradhatok. Ezenkívül a Fejedelem dolga az is, hogy átadja a tudást, hogy miként vehetem ki okosan a részemet abból, hogy a testem ilyen egészséges és hatékony maradjon.

A Jólét Fejedelmét terheli a felelősség, hogy ellásson minden általam vágyott vagy számomra szükséges anyagi bőséggel, beleértve a pénzt, olyan helyekről, ahonnan megérdemlem ezt az áldást. A Fejedelem felelőssége az is, hogy megmutassa a tudást, amivel bölcsen használhatok fel mindennemű gazdagságot, amiben részesülök.

A Lelki Nyugalom Fejedelmének a feladata, hogy távol tartsa elmémtől mindazt, ami félelmet vagy nyugtalanságot okozna, és hogy az elmémet nyitottá és szabaddá tegye mindenféle intolerancia alól. A Fejedelem őrzi elmémet a hívatlan gondolatok és erők betolakodásától is.

A Remény Fejedelme napi munkámat segíti azzal, hogy felfedi a jövő inspiráló képeit, amelyek meghozzák a bátorságom ahhoz, hogy belekezdjek az általam választott munkába anélkül, hogy előre látnám az eredményt.

A Hit Fejedelme tartja nyitva az elmém és a Végtelen Intelligencia közötti átjárót, és megvéd a szükségtelen korlátoktól és negatív gondolatoktól a feladataim teljesítése során. A Fejedelem inspirál arra, hogy elvállaljam és sikeresen elvégezzem azokat a célokat és kitűzéseket, amelyeket sokan lehetetlennek gondolnának.

A Szeretet Fejedelme örökké fiatalon tartja testemet és szellememet, és a megértésen keresztül összeköt embertársaimmal, és teret biztosít számomra, hogy mindenféle vallású és fajú embernek szolgálatára lehessek.

 

 

A Szerelem Fejedelme minden feladatomat és cselekvésemet szeretetteljes munkává alakítja át, és mindig emlékeztet arra az igazságra, hogy semmilyen emberi élmény nem megy pocsékba vagy vész el, csupán negatív felfogásunk.

A Türelem Fejedelme megadja nekem a szükséges önfegyelmet ahhoz, hogy alkalmazkodjak minden emberi kapcsolatomhoz annak érdekében, hogy mindig mindenkivel igazságosan bánjak. Emlékeztet arra is, hogy az idő és a tetteim helyes időzítése megoldhat kilátástalan helyzeteket is.

Az Általános Bölcsesség Fejedelme tartja tevékenyen a másik nyolc Fejedelmet az érdekemben, alvás közben csakúgy, mint ébren, így tehát kapcsolódik mindenhez, ami megérinti életemet; és jövedelmez nekem, legyen ez a dolog akár kellemes, akár kellemetlen. Ez a Fejedelem adja át számomra az egyenlő előny magját, mely minden velem szembejövő nehézség mellett terem.

 

Ez a leírása a láthatatlan szolgálókból álló, kis seregemnek, akiken keresztül hasznosítom azt a hatalmas kiváltságot, melyet a Teremtőm ruházott rám, és amely által teljesen birtokomban van az elmém és a döntéseim. Ez a siker titka.

www.naphill.org

 

Ajánlott könyvek:

A TELJES GONDOLKODJ
ÉS GAZDAGODJ

A SIKER ALAPELVEI
A GYAKORLATBAN

A siker alapelvei könyv

SIKERES EMBEREK KIEMELKEDŐ SZOKÁSAI