Úgy hiszem, hogy egyik földi küldetésem, hogy segítsem az embereket olyan elképzelésekhez kapcsolódni, melyek kitágítják a meglátásaikat arról, hogy kik ők valójában, és kivé válhatnak.

Ezért alkottam meg a Super Soul Sundayt. Több mint kétszáz órányi szívtágító interjú leforgatása után látni kezdtem lelki szemeimmel egy valóban transzcendensnek mondható könyvet – inspiráló, kézzelfogható szavakkal, melyeket örökre magunkkal vihetünk.

A fotók is mély jelentést hordoznak számomra. A könyvbeli képek közül sok Santa Barbarában, az otthonomban készült, ahol mélységesen érezhetem Isten jelenlétét, és a kapcsolatot a nálam nagyobb Mindenséggel. A reggeli kutyasétáltatás számomra az ima egy formája, lubickolok az engem körülvevõ természet dicsőségében.

Harmatos fű a köves út mentén, lehullott makk, egy madárfészek, számomra ezek a képek egyrészt közös világunk felséges bőségét reprezentálják, másrészt azokat a részleteket, melyek felett gyakran elsiklunk az életben. Mint a spiritualitás maga, ha mély tisztelettel fordulunk feléjük, a legegyszerűbb dolgok is teljesen új jelentést kapnak. Az a fűszál hétköznapiból elevenné, elevenből világossá, és végül csodálatossá válik szépségében.

Az Élet adta bölcsességben olvashatod majd, hogy azért imádkozom, hogy te is fedezd fel saját életed kis tereit, találd meg a nyugalmat bennük, nyerj bepillantást a jelentésükbe, és lásd meg az utat egy különleges és új létmód felé.

oprah-elet-adta-idezetek-02

Ezeken az oldalakon összegyűjtöttem néhányat a Super Soul Sunday legerőteljesebb spirituális tanításaiból, zseniális szikráiból, és ahaélményeiből, melyek még ma is visszhangzanak bennem.

Amit biztosan tudok, hogy a legértékesebb ajándék, amivel meglepheted magad az, hogy táplálod egyedi lelked, aki te magad vagy. A te életed, ahogy az enyém is, saját igazságunk szerint bontakozik ki. Senki nem ment keresztül azon, amin te, vagy legalábbis nem úgy, ahogy te tapasztaltad.

Mégis, a fájdalom ugyanaz. A szomorúságunk, a bánatunk, az örömünk és a sikereink szőnek minket bele az emberiség közös fonalába. Minél előbb ismerjük fel ezt a kapcsolatot, annál emelkedettebbé válik az életünk.
Megtanulhatod ezektől a spirituális tanítóktól, hogy minden egyes döntéseddel igényt tartasz annak a jelenségnek az esszenciájára, amit az életednek hívsz.

Joseph Campbell, a nagyszerű amerikai mitológus, szerző és filozófus egyszer a következőt mondta: „Életed kiváltsága az, hogy az lehetsz, aki vagy.”

Úgy hiszem, hogy földi pályafutásod valódi célja az, hogy összhangba hozd magad a hatalmas spirituális erővel, isteni belső iránytűddel, mely máris munkálkodik az életedben.
Remélem, az Élet adta bölcsesség megvilágítja az utadat afelé, hogy azzá válj, akivé válnod kell.

Fogadd el és élvezd ezt az utazást!

Ajánlott könyv:

Oprah – Élet adta bölcsesség