Ébredés után mindig olvasok valami motiválót. Szeretem beindítani a napot egy emlékeztetővel, hogy egy emberi tapasztalatokat megélő, spirituális lény vagyok. A kedvenc tanításaim mindig karnyújtásnyira vannak az éjjeliszekrényemen. Sok, olyan gondolkodótól és látnoktól származik, akik szerepeltek a műsoromban, a Super Soul Sundayben.

Ami lényem legjavát és a munkámat összefoglalja, azok a beszélgetések, melyeket ebben a műsorban lefolytattam. Számomra ezek a gondolkodás új formáit testesítik meg, megmutatják az előre vezető utat, és emlékeztetnek arra, hogy mindnyájan összetartozunk.

Mindig is hittem, hogy ez a hétről hétre megosztott tudás egy spirituális könyv megszületéséhez fog vezetni. Még erőssebbé vált a meggyőződésem, miután végighallgattam több, mint 200 órányi anyagot. Meg akartam találni a zsenialitást azoknak az embereknek a szavai között, akik Santa Barbarában a kertemben megosztották velem bölcsességüket.

Mindegyik felfedezésből új lelkesedést merítettem. Az életem, ahogy a tiéd is, egy folyamatban lévő munka. Ezeknek a – Super Soul Sundayben elhangzott – tanításoknak a mai spirituális nézőpontomból szemlélve, személyes tanulságok egészen új rétegeit fedeztem fel. Így az e havi köszönetnyilvánításom keretében, mélységes hálával ajánlom a könyvet, amiről álmodtam.

Ez a kötet a lelked felébresztéséről szól, a tudatos életről, a megbocsátás erejének felfedezéséről és a beteljesedés, a szeretet és az összetartozás megtalálásáról.

Azért fohászkodom, hogy legyen ez az olvasmány a társad. Hogy életed kalandjának bármely pontján kinyithasd, és megtalálhasd – ahogy én is meglelem az általam nagyra becsült könyvekben – a vigaszt és tisztánlátást nyújtó megfelelő szavakat.

Amit biztosan tudok: a lelked olyan egyedi, akár az ujjlenyomatod. Megtalálni legigazabb kifejeződését egy örökké tartó felfedezés. És néha segít, ha akad egy bölcs, megbízható barát az úton.

Forrás: Oprah.com

Ajánlott könyvek:

Oprah Winfrey – Éled adta bölcsesség

Oprah Winfrey – Amit biztosan tudok