Sajátíts el Loiuse l. Hay-től egy fantasztikus meditáció gyakorlatot! Tárd ki szívedet az univerzumnak és meditálj a boldogságodért! 

Gondoltál már arra, hogy elkezdj meditálni? Én évekkel ezelőtt belevágtam egy mantra segítségével. A mantra lehet egy szanszkrit szó, mint az „om” vagy a „hu”, de lehet egy olyan megnyugtató szó is, mint a „szeretet” vagy a „béke”. Használhatsz olyan kifejezéseket is, mint a „szeretet vagyok”, vagy a „minden rendben van”. Pont annyira egyszerű és hatékony, mint az önbecsülés és közérzet javításáért végzett tükörgyakorlat. Ha többet akarsz megtudni erről, nézd meg a huszonegy napos tanfolyamomat, amelyet kedves barátommal, dr. Robert Holdennel dolgoztam ki. A tükörgyakorlat azért annyira hatékony, mert az önszeretet az egyik legnagyobb gyógyító erő, amellyel megajándékozhatod magadat.

Kezdj valami újba, és gyógyulj meg!

Mielőtt megtanultam volna napi szinten meditálni, feszült voltam és féltem. És minden alkalommal megfájdult a fejem is. Ez körülbelül három hétig tartott. De amint a testem és az elmém elkezdett ellazulni – talán életemben először –, a fejfájást mintha elfújták volna. Azóta meditálok, és sok csoportba is jártam az évek alatt. Minden csoportban egy kicsit más meditációs módszert ajánlottak. Mindegyiknek van előnye, de lehet, hogy nem mindegyik felel meg neked. Sokan szeretnének mindennap meditálni, de sosem vágnak bele, mert azt hiszik, vannak szabályok, amelyeket követniük kell, vagy attól félnek, rosszul csinálják. Most nyolc egyszerű lépést szeretnék megosztani veled, hogy megtanulhasd a napi öt perc meditáció módszerét.

Tárd ki a szívedet egy ötperces meditációval!

Lélegezz mélyet. Fújd ki.

Lélegezz mélyet. Fújd ki.

Lélegezz mélyet, és fújd ki, majd engedj el mindent, ami aggaszt.

Ma különleges nap van, és nem akarunk minden régi dolgot magunkkal cipelni. Tedd az egyik kezedet a szívedre, a másikat a hasadra. Miközben szép lassan lélegzel, összpontosíts arra, mennyire megnyugtató érzés.

Ajánlatunk a témában

Meditáció Louise L. Hay-től

Tartsd észben, hogy bárhol és bármikor megteheted. Törődj magaddal. Egyszerű gesztusokkal és a lélegzéseddel is elérheted, hogy jobban érezd magad. Ez megnyugtat. Most már elengedheted a tegnapot. A biztonság érzésével ajándékoz meg. Önmagadért vagy. És ahogy elengeded a tegnapot, a teljes figyelmedet ennek a napnak, ennek az órának, a mostnak szenteled. Csakis erre a gyönyörű napra figyelj. Nyisd meg a szívedet, engedd be a világegyetem minden jóságát.

Minden rendben van.

A meditáció az egyik legjobb dolog, amellyel megajándékozhatod a testedet. A tested mindennap szolgál téged, és jó érzés valamit viszonozni ebből. A meditáció esetében is, ahogy az élet minden más területén, meg kell találnod a neked leginkább megfelelő módszert. Kezdheted az én reggeli meditációmmal, amelyet megnézhetsz a Hay House új videójában. Ha meg szeretnéd tanulni a tükörgyakorlatot a napi meditáció gyakorlásához, arra biztatlak, hogy próbáld ki a huszonegy napos tanfolyamomat, amelyet kedves barátommal, a Success Intelligene-módszer megalkoójával, dr. Robert Holdennel dolgoztam ki. Akármilyen módszert válassz is, később még változtathatsz rajta. Biztos vagyok benne, hogy fogsz is. Ne feledd: a meditáció csak egy módja annak, hogy kapcsolatba lépj a belső iránymutatással. Noha egész nap összeköttetésben állunk, tudatosan könnyebb érintkezhetünk vele, ha csendben ülünk, és figyelünk.

Használd ezt a megerősítést: az isteni gondviselés vezeti mindig minden léptemet.

Keresd Louise L. Hay könyveit webáruházunkban

www.louisehay.com