Shannon Kaiser ebben a könyvben megmutatja, hogy az igazi változás mindig belül kezdődik, és az életünk minden területén az öntudatosság a siker kulcsa, legyen szó emberi kapcsolatokról, karrierről vagy egészségi állapotról.

kalandok_a_leleknek_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Shannon górcső alá veszi az egészséget és annak viszonyát a boldogsághoz, ami lényeges, hogy azzá válhass, akinek születtél, szemben azzal a tudattalan lénnyel, akit megbízható belső iránytű híján észrevétlen szokások irányítanak. A Kalandok a léleknek segíteni fog kifejleszteni ezt a belső iránymutatást.

A szívünk mélyén mindannyian ugyanazt akarjuk – csodálatos és boldog életet élni –, noha különbözőképpen szembesülünk ezzel az igénnyel. Shannon Kaiser megmutatja, hogy mindannyian boldogabbak lehetünk, ha tudjuk, mi hátráltat minket a boldogságunk elérésében. Ezek pedig legtöbbször a korlátozó meggyőződések és a félelem. Ezek gátolnak minket leginkább abban, hogy előrelépjünk az életben. Sok esetben a napi szokásaink mintákká váltak, amelyek akadályokat gördítenek a boldogságunk útjába. Ha észrevesszük ezeket a mintákat, kellő akaraterővel megtörhetjük őket. Felismerhetjük és legyőzhetjük az önsorsrontó szokásaink okozta szenvedést. A boldogság felé vezető utat felfoghatjuk úgy is, hogy az kaland a léleknek, egy igazi érzelmi utazás, amelyre azért indulunk, hogy felfedezzük a szívünk mélyén megbújó vágyakat.

Három dolog, amit meg fogsz tanulni ebből a könyvből:

 1. Hogyan ne légy a félelmeid és szorongásaid rabja.
 2. Hogyan ismerd fel és változtasd meg a szokásokat, amelyek meggátolják, hogy meghalld a szíved hangját.
 3. Hogy az utazás, amelyet az elmédben teszel, hogy visszatérhess a boldogság felé vezető útra, nagy kaland!

Néhány szokás, amely megakadályozza, hogy boldogok legyünk:

 • Megalkuszunk, mert azt hisszük, nekünk nem jár jobb
 • A bosszúságaink áldozatai vagyunk
 • Az eszünkre hallgatunk, nem a szívünkre
 • Belekényelmesedünk a kényelmetlenbe
 • Azt hisszük, hogy önmagunkat szeretni önzés
 • Folyton másokhoz hasonlítgatjuk magunkat
 • Egyfolytában azon jár az agyunk, mi „kellene” még
 • Arra koncentrálunk, amit nem akarunk
 • Azt hisszük, a boldogság valahol rajtunk kívül van

Ismerős valamelyik? Akkor jó helyen jársz, Shannon a saját és ügyfelei tapasztalatai alapján elárulja, mit kell tenned ahhoz, hogy megváltoztasd ezeket a rossz szokásokat, és rálépj a boldogabb éned felé vezető útra.

A szerzőről

Shannon Kaiser motivációs előadó a Find Your Happy című bestseller írója, a Chicken Soup for the Soul hatszoros szerzője és nemzetközi life coach, aki évekkel ezelőtt maga mögött hagyta sikeres reklámszakmai karrierjét, hogy a szívét követve író legyen. Egyedülálló és kalandos útja az önsegítés világában arra bátorítja az embereket, hogy vállaljanak kockázatot, és táruljanak fel az ismeretlen előtt, így nyitott szívvel és merészen élhetnek.

Honlapját, a playwiththeworld.com-ot az Institute for the Psychology of Eating a száz legjobb önsegítő blog és a hetvenöt legjobb önmegvalósító honlap közé jelölte.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe