Elengedhetetlenül fontos, hogy abbahagyjuk a pénz és a számlák miatti aggodalmaskodást és nyavalygást. Sokan egyfajta büntetésként tekintenek a számlákra, amelyeknek befizetését – ha csak lehetséges – szeretnék elkerülni.

A számla azonban a fizetési képességed elismerése. A számla kiállítója úgy véli, hogy elég tehetős vagy, ezért már előre odaadja neked a szolgáltatást vagy a terméket. Ami engem illet, én szeretettel megáldok minden hozzám befutó számlát. Megáldom őket, és apró csókot lehelek az összes csekkre, amelyet megírok. Ha bánkódva fizeted be a számlákat, akkor a pénz nehezen fog visszajönni hozzád. Ha azonban szeretettel és örömmel bánsz velük, akkor a bőség szabad folyásának csatornáját nyitod meg. Bánj úgy a pénzzel, mint egy baráttal, ahelyett hogy csak gyorsan belegyűrnéd a zsebedbe.

A biztonságodat nem a munkád, a bankszámlád vagy a befektetésed jelenti, de nem is a párod vagy a szüleid. A biztonságod az a képesség, amely által kapcsolatba tudsz lépni a mindent megteremtő kozmikus erővel.

shutterstock_719923693 (1)Szeretem azt gondolni, hogy a bennem lévő erő, amely a testemben lélegzik, ugyanaz az erő, amely megadja nekem azt, amire szükségem van, méghozzá könnyedén és egyszerűen. Az univerzum adakozó és bőkezű, és születési jogunk az, hogy mindent megkapjunk, amire szükségünk van, kivéve, ha úgy döntünk, hogy ennek ellenkezőjében hiszünk.

Szeretettel megáldom a telefonomat minden egyes alkalommal, amikor használom, és gyakran megerősítem magamban azt, hogy rajta keresztül bőség és szeretet áramlik hozzám. Ugyanígy teszek a postaládámmal is, amely így minden nap túlcsordul a barátaimtól, klienseimtől és a könyvem távoli olvasóitól érkező szeretetteljes levelekkel és a tőlük származó pénzzel. Örömömet lelem a hozzám érkező számlákban, és megköszönöm a cégeknek, hogy megbíztak bennem, és hittek abban, hogy ki fogom fizetni őket. Megáldom a csengőt és a bejárati ajtót, tudván, hogy csak a jó jöhet az otthonomba. Reménykedem, hogy az életem jó és örömteli lesz, és az is.

Forrás: https://www.louisehay.com/love-your-bills/

 

Ajánlott könyvek:

tukormeditaciok_B1_800px

gyogyitsd_meg_az_elmed_b1_ok_800pxEld_az_eleted_B1_ujkiadas_218pxazeletszeretteged_B1_218px