Ismerd meg a világhírű, díjnyertes színésznő Jenna Ortega gondolatait életről, barátságról, családról, önismeretről, szeretetről, a lelket erősítő, felemelő gondolatok erejéről.

Jenna Ortega egy kivételes személyiség, elbűvölő fiatal színésznő (ki ne emlékezne rá a Wednesday sorozat főszereplójeként végérvényesen berobbant a köztudatba és minden néző a szívébe zárta vagy az Igen nap című filmből), elszánt aktivista, szerető testvér, lány és hűséges barát. Mindezek mellett kora ellenére is végtelenül bölcs, lendületes és bájos stílussal rendelkező szerző.   

JENNA ORTEGA díjnyertes színésznő és médiaszemélyiség. Amellett, hogy a Wednesday főszereplóje volt,  szerepelt Jennifer Garner Igen nap című filmjében, az Elena, Avalor hercegnőjében, a Szeplőtelen Janeben, a Netflix által gyártott, Te című sorozatban és A bébiszitter – A kárhozottak királynőjében. Jenna az Országos Zaklatásmegelőző Központ és az AIDS Egészségügyi Alapítvány állandó partnere, valamint a Neutrogena reklámarca. Amikor épp nem forgat, gyakran kampányol a latin-amerikaiak médiareprezentációjának ügyéért, forgatókönyveket ír, és a családjával tölti szabadidejét a Coachella-völgyben.

A napokban hazánkban is megjelent könyve a Szív és lélek tükröződése – Minden szeretet címmel.

A fiatal felnőttkor tele van kihívásokkal, de ha valaki ugyanabban a cipőben jár, mint te, és olyan szeretettel és együttérzéssel szól hozzád, ahogyan Jenna Ortega teszi, a szavaknak az ereje megsokszorozódik. A mai rohanó világban, amikor a közösségi média oly káros és mérgező lehet a fiatalokra nézve, felüdülés egy olyan mély érzésű, érett és bölcs lány sorait olvasni, mint Jenna. A gondolkodásmódjával követendő példaként ragyog a fiatalok és idősebbek számára.

Mindannyian küzdünk az önbecsüléssel vagy az önszeretettel, a Szív és lélek tükröződésében rejlő őszinte és személyes történetek, Jenna inspiráló megerősítései, és meglátásai segítenek elmélyíteni az önbizalmadat, hogy magabiztosan és szikrázó életörömmel vághass neki életed legújabb szakaszának. 

Könyvével bepillanthatunk a színésznő lelkébe, mindennapjaiba, küzdelmeibe, ráláthatunk a félelmeire, és egyben az őt felemelő gondolatokra, a családi kötelékek fontosságára, és az örömeire.

 

 

A szeretet és a belső fény révén kapcsolódom a külvilághoz. A saját életem tükrét látom azokban, akik felkeresnek a közösségi médiában, vagy megállítanak az utcán, hogy a küzdelmeikről meséljenek. Rengeteg követőmmel kommunikálok, akiknek nyelve, életmódja és hite jelentősen eltér az enyémtől – ám minden különbözőségünk ellenére képesek vagyunk kapcsolódni, hiszen azonosak a kételyeink, a bizonytalanságaink, és mind arra vágyunk, hogy a tükörbe pillantva egy szeretetteli arc nézzen vissza ránk. Sok szempontból szerencsés vagyok, de számtalan nehézség szegélyezte az utamat. Amikor valaki arról ír nekem, hogy magányos, és nincs elég önbizalma, együttérzek vele. Mert én is átmentem ezen.

 

Szeretném, ha ti, az olvasóim tudnátok: nem vagytok egyedül.
Jobban hasonlítunk egymásra, mint gondolnánk.
Egy hajóban evezünk. A szeretet minden.

 

Őszintén remélem, hogy a szívből jövő őszinteség, amivel megtöltöttem eme lapokat, szeretetet és fényt hoz az életetekbe. Tengernyi mondanivalóm van a bennünk rejtőző, kedvességre ösztönző erőről, amellyel felemelhetünk másokat, egyben önmagunkhoz is nagylelkűek lehetünk az utazásunk során. Bensőséges, személyes történeteket fogok megosztani az önbizalom és az önértékelés fontosságáról, kockázatvállalásról, a stressz és a szorongás leküzdéséről. Remélem, a hasonló élethelyzetekben szerzett tapasztalataim ismertetése segít szembenézni a problémáitokkal.

Az a szerencse ért, hogy követhettem az álmaimat, és színésznőként minden áldott nap azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Komoly bátorság és kitartás kellett ahhoz, hogy ringbe szálljak ebben a szakmában, de önmagunkra fogadni mindig bőven kifizetődő. Egytől egyig a saját utunkat járjuk. Könnyű másokhoz hasonlítgatni magunkat, és sokszor nem egyszerű megveregetni a saját vállunkat a fejlődésünk során elért eredményekért, miközben egyesek elhúznak mellettünk a saját (néha látványosabb) pályájukon. A szenvedély megélése, a világ elé tárt mondandónkba vetett hit, a félelem, az irigység és a kételkedés meghaladása a legnehezebb feladatok közé tartoznak. Gyakorolnunk kell, mindennap tudatosan dolgozni érte. Néha diadalmaskodunk, máskor nem. Ám a következő reggelen ismét újrakezdhetjük.

 

Ne hagyd, hogy a félelmeid az álmaid útjába álljanak! Te írod a történetedet.

 

Szeretettel, Jenna”

 

 

Forrás: Szív és lélek tükröződése

Ajánlott könyv: Jenna Ortega – SZÍV ÉS LÉLEK TÜKRÖZŐDÉSE