Louise L. Hay a new age mozgalom koronázatlan királynője, az Éld az életed című nemzetközi bestseller szerzője, metafizikai előadó és oktató. Munkái több mint 50 millió példányban fogytak el világszerte. Több mint 25 éve dolgozik azon, hogy embertársai felfedezzék saját teremtő erőiket, amellyel meggyógyíthatják önmagukat, és fejlődhetnek.

szivbol jovo gondolatok a megerositesek hatalma 2Meditációk és pozitív megerősítések minden napra című könyvében az előadásain, spirituális elvonulásain és terápiáin elhangzó lelki tanácsokat gyűjtötte csokorba, téma szerint osztályozva őket, hogy az olvasó csak fellapozza az őt érdeklő kérdést vagy problémát, és gyorsan megtalálja a léleknyugtató vagy épp motiváló válaszokat. Mindennapos tapasztalatainkra összpontosít, és az a célja, hogy segítséget és útmutatást nyújtson a nehézségeket okozó életterületeken. Mindennek a kulcsa a saját erő felfedezése: annak megerősítése, hogy nem csupán elszenvedjük az életet, hanem tudatosan alakíthatjuk azt, pozitív várakozásokkal eltelve, és bízva abban, hogy egy hatalmas és jóindulatú univerzum támogat minket. Ne feledd, az élet mindig a te oldaladon áll!

A könyvben számos megerősítő kijelentést olvashatsz olyan életterületekkel, másokhoz fűződő kapcsolatokkal és érzelmekkel kapcsolatban, mint a munka, az üzleti vállalkozás, az egészség, a túlsúly, a felelősség, a felnőtté válás, a jövedelem, a korlátok, szülőkhöz és gyermekekhez fűződő viszony, az elfogadás, a bűntudat és a szeretet.

meditaciok_es_pozitiv_megerositesek_mindennapraEz a könyv a szívedhez szól. A szív belső erőnk központja. Megtanultam, hogy könnyedén, minden erőkifejtés nélkül alkothatunk, amennyiben hagyjuk, hogy gondolataink szerető szívünkből származzanak. Vegyük igénybe ezt a belső erőt.

Mikor áldozatnak érezzük magunkat, elvonulunk a világ elől. Szenvedünk, mindentől megriadunk, és másoktól várjuk, hogy megmentsenek bennünket; hogy ők oldják meg gondjainkat. Most azonban lehetőséged lesz a saját erőd felfedezésére, annak belátására, hogy igenis válaszolni tudsz az élet kihívásaira. Rájössz, hogy amennyiben kapcsolatba lépsz azzal az erővel, amit én belső énnek nevezek, életed minőségén is javítani tudsz. Fantasztikus érzés, ha rájövünk, hogy nem kell másoktól függnünk, hiszen mi magunk is hatalmas erőtartalékokkal rendelkezünk életünk pozitív formálására. Ez csodálatosan felszabadító felismerés.

Louise L HayEgyeseket megijeszt ezt az újfajta szabadság, mert láthatóan felelősséggel jár. Holott a felelősség mindössze annyit jelent, hogy felelni tudunk az élet által feladott kérdésekre. Új világrend és korszak hajnalán állunk, ideje hát megszabadulnunk idejétmúlt nézeteinktől és szokásainktól. Korszerűbbek elfogadásával és elsajátításával könnyebben belesimulunk ebben az új rendbe.

Légy elnéző magaddal! Attól a pillanattól kezdve, hogy a változtatás mellett döntesz, egészen az eredmények megmutatkozásáig, ingadozni fogsz régi és új között. Ne haragudj magadra ezért. Fel akarod építeni magad, nem pedig ostorozni. Ebben az átmeneti időszakban hasznos mindennapi kalauzt jelenthetnek a könyvbeli meditációk és gyógyeljárások, egészen addig, amíg meg nem nő az önbizalmad, és el nem hiszed, hogy igenis tudsz változtatni.

Az ébredés ideje ez. Tudnod kell azonban, hogy eközben mindvégig biztonságban vagy. Az élet mindig is a te oldaladon áll. Hidd hát el, hogy lehetséges biztonságosan és békésen átváltanod a régi szokásrendből az újba.”

szivbol jovo gondolatok a megerositesek hatalma 1Megérdemled

Hiedelmeinket kisgyermekként sajátítjuk el. Aztán olyan tapasztalatokra teszünk szert az életben, amelyek igazolják e hiedelmeket.

Sokan hiszik azt, hogy nem érdemelnek többet. Mondj olyan megerősítő kijelentéseket, amelyek azt tükrözik, amit valójában érdemelsz. Jelentsd ki, hogy igenis többre viszed a szüleidnél, és meghaladod gyermekkori korlátaidat. Nézz a tükörbe, és mondd a következőt: „Minden jót megérdemlek. Megérdemlem a jóllétet. Megérdemlem az örömöt. Megérdemlem a szeretetet.”

Tárd szét a karod, és mondd ezt: „Nyitott és fogékony vagyok. Csodálatos vagyok. Minden jót megérdemlek és elfogadok.”

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel