Valljuk be, az újévi fogadalmak nem igazán működnek. A Tervezd újra önmagad! azonban igen. Ez a coaching szemléletű évlezáró és évtervező munkafüzet, sokkal több, mint egy inspirációs napló. 

Ha nem tudod megfogalmazni a céljaidat, vagy épphogy túl sok van. Ha félsz kilépni a komfortzónádból, ha mindent csak halogatsz, ha nincs meg a kellő motiváció… ha egyszerűen szeretnéd megvalósítani önmagad, ez a tervező Neked szól!

Személyes, egyedi, hiszen csakis Rólad szól! Segít átgondolni az évedet és megtervezni a következőt, a legfontosabbakat tartva szem előtt: a fejlődésedet, az egyedi utadat, az új lehetőségeidet. A céljaidról szól és azok megvalósításáról, miközben elmélyítheted az önismeretedet. 

Birtalan Dorottya business, life és karrier coach, a kezedbe adja a céljaid megvalósításához szükséges útmutatót. Tartsd magadnál és használd, bárhol és bármikor. Az egész év során motivál a felállított célok elérésében, miközben a feladatok segítségével jobban megismerheted önmagad. 

 

 

Ez egy különleges évtervező, ami mindkét agyféltekéd aktivizálja. Amíg célokat tűzöl ki, sorrendet állítasz fel, gondolkodsz és leírod ezeket, addig a bal agyféltekéd dolgozik, ellenben amikor rajzolsz, színezel, vagy érzelmeket hozol felszínre, a jobb agyféltekéd is aktív lesz a teljes siker elérése érdekében. Már ezzel is fejlődsz! 

Az öröknaptár és a hozzá tartozó extra tippek támogatnak abban, hogy erősödjön a projekt szemléleted, megtanulj kellőképpen priorizálni, bármilyen helyzetben és felelősségteljesen dönteni a következő lépéseddel kapcsolatban. Gondosan kiválasztott kérdéseivel és gyakorlataival segít felfedezni mindazt, amire szükséged van, hogy egy olyan évnek nézz elébe, amely során valóban képes leszel megvalósítani az álmaidat. 

A Tervezd újra önmagad! a Te bizalmasod, mely minden pillanatodban ott lesz Veled a tervezés és a megvalósítás során. Végigkísér az év folyamán, amelyhez visszatérhetsz akkor is, ha épp egy sikert ünnepelsz, akkor is, ha épp elakadtál, és akkor is, ha motivációra vágysz, vagy ha épp újra kell tervezned valamit.

Ha te is egy fejlődni vágyó útkereső vagy, vágj bele ebbe az izgalmas utazásba! Légy őszinte! Tanulj a hibáidból, ünnepeld meg minden egyes apró sikert, és jelöld ki az utat, amelyen járni szeretnél, hogy elérd a céljaidat!

 

 

Ajánlott könyvek:

TERVEZD ÚJRA
ÖNMAGAD!

A siker alapelvei könyv

LÉGY KEDVES ÖNMAGADHOZ

LEGJOBB
ÖNMAGAD

.
A SIKER ALAPELVEI

A siker alapelvei könyv

A SIKER ALAPELVEI
A GYAKORLATBAN