Új év új élet! Minden szilveszterkor megismételjük magunkban, abban a reményben, hogy végre változást indítunk el az életünkben. De nem elég csupán az óév búcsúztatón töprengeni és várni a csodát, több pontos fogadalom-listát gyártani, amit sosem veszünk elő többet.  A változásért tennünk is kell, így a legcélravezetőbb, ha valódi belső munkával kezdjük az új esztendőt!

 

Fogadalmak helyett, valódi célok!

Vedd kezedbe az irányítást és hozd ki a legjobbat minden napból! Az előtted álló új esztendő minden egyes napja olyan, akár egy üres napló, aminek lapjait Te töltöd meg élettel, szeretettel, célokkal és vidámsággal!

 

2023 Határtalan gondolatok határidőnapló

 

 

Hogy kiegyensúlyozott és sikeres legyen az új év, az első lépés, amit megtehetsz, hogy kezedbe veszed ezt a csodás határidőnaplót, ami végigkísér majd az év minden egyes napján. Ez a felemelő idézeteket, asztrológiai körképet, inspiráló megerősítéseket, és egészséges recepteket tartalmazó határidőnapló motiváló társad lesz az egész év során.

Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne teendőidet, lélekmelengető idézetekkel és meditáci­ókkal segít az ellazulásban, feltöltődésben. Az asztrológiai előrejelzések segítségével teendőidet és feladataidat a csil­lagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a negatív eredményeket és a sikertelenséget. Megtudhatod, melyek a po­zitív napok, melyek a megfelelőek a nehézségek kezelésére, és a legjobbak arra, hogy kényeztessük kicsit önmagunkat, vagy épp közös programot szervezzünk barátainkkal.

 

Kezdd magaddal!

Tudod, miben szeretnél fejlődni, min lenne érdemes dolgoznod a következő időszakban? Ez az izgalmas és praktikus munkafüzet 52 hétre való leckét és gyakorlatot tartalmaz, a test, elme és lélek ápolásához. 

 

Légy kedves önmagadhoz

 

 

Hozd ki a legjobbat önmagadból Megan Logan több, mint 100 kreatív, lélekemelő gyakorlatot tartalmazó interaktív munkafüzetének segítségével. 

Megan egy évre elegendő tanításon és ötletgazdag gyakorlaton vezet végig, amelyek célja, hogy segítsenek valóban megszeretni a testedet, pihentetni és ellazítani az elmédet és a lehető legmélyebben kapcsolódni a lelkedhez. Megtanulhatod, hogyan pihenj és töltődj fel télen, készülj a fejlődésre tavasszal, élj a lehető legteljesebb életet nyáron, és szabadulj meg a múltbéli sérelmektől ősszel.

A természet és az élet négy szakaszát felölelő fejezetek mindegyike más-más témát emel ki, például a célkitűzést és az értékek tisztázását, az újjászületést és az álmodozást, a pillanat tudatos átélését, valamint az elengedést, hogy megszabadulhass attól, ami már nem szolgál téged.


Mi az ami visszatart?

Elgondolkoztál már azon, hogy mi az ami egy nyugodtabb élet irányába vezethet téged? Talán a teljesen értelmetlen sőt romboló hatású túlzott töprengés az ami visszatart céljaid elérésében? Itt a megoldás: 

 

Ne agyald túl!

 

 

Nick Trenton Ne agyald túl! című könyvével segít megtalálni a kiutat a szorongás és a stressz okozta zsákutcából. A szerző részletes, hatékony és bevált technikákat ismertet, melyek segítenek áthuzalozni az agyunkat, irányítani a gondolatainkat, megtalálni a fókuszt, és megváltoztatni a mentális szokásainkat. Trenton legfőbb törekvése az, hogy segítsen kiszabadulnunk a saját magunk által ránk szabott mentális börtönből.

Nincs több önmegsemmisítő beszélgetés, egyre lejjebb és lejjebb húzó ördögi érzelmi spirál. Nincs több kusza és gyötrő gondolatokkal teli, álmatlan éjszaka.

 

Változtass a napi rutinon!

Gondold át, min szeretnél változtatni a napodban, kis lépésekkel, nap mint nap, haladj előre a saját tempódban. Esetleg a korai lefekvés segítene, vagy több szabadban töltött idő? Iktass be izgalmas, új dolgokat az életedbe. Meríts ihletet Phoebe Garnsworthy tippjeiből!

 

Napi rituálék

 

 

Tanuld meg a legjobban hasznosítani az Univerzum energiáit a megerősítések és napi rituálék alkalmazásával. Az itt található rituálék rendszeres gyakorlásával magasabbra emelheted a rezgésedet, és az elméd megtanul pozitívan gondolkodni az ébredéstől egészen az elalvás pillanatáig.

Reggelente ébredés után nyisd ki véletlenszerűen a Napi rituálék könyvet, vagy válassz ki egy szót a tartalomjegyzékből, amely éppen abban a pillanatban megszólít. Olvasd el a pozitív megerősítést, majd hagyj időt magadnak arra, hogy átjárjon a benne rejlő igazság. Végezd el az ezután következő gyakorlatot, végül a naplózással megtanulhatod, miként építsd be az életedbe a szeretetteljes üzenetét.

 

Építs ki erős és bensőséges kapcsolatokat!

Mind tudjuk, hogy egyedül is el lehet boldogulni az életében, mégis kerekebb a világunk, ha azt megoszthatjuk másokkal. Szeretetet adni, tiszteletet és törődést, egészséges kapcsolatokat kialakítani, ez is cél lehet az új esztendőre, de hogyan? 

 

Kötődési problémák – megoldások 

 

 

Thais Gibson rendkívül informatív és érdekfeszítő könyve bevezet a saját és szeretteink kötődési mintáinak világába. Segít jobban megértenünk, hogyan emelkedhetünk felül a kapcsolataink kihívásain, hogyan alakíthatjuk át a berögződéseinket, és hogyan szerethetjük és érthetjük meg jobban önmagunkat és a körülöttünk élőket.

Az interaktív kvízek, összefoglalók és a mindennapokban is alkalmazható, valóban működő stratégiák segítségével elsajátíthatjuk azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átprogramozzuk azokat az elavult hiedelmeket, amelyek zűrzavarhoz vezetnek az életünkben és a kapcsolatainkban – legyen szó szerelmi, plátói vagy családi kapcsolatokról.

 

Eleget gondolsz a jólétedre?

Az új év eljöttével, tedd fel magadnak a következő kérdést,  vajon jólléted az azt megillető helyet kapja a mindennapjaidban?

 

A Titok – Mesterkurzus

 

 

Így alkalmazd a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén.

Hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert? Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül – olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak – Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizualizáció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához.

 

Magasabb frekvencián rezgő élet az új évben

Ismerd fel ki is vagy valójában, kapcsolódj az univerzum legmagasabb forrásához, az élet áramlásához és tanuld meg fókuszálni az elmédet, hogy  helyet adhass a fejlődésnek az életedben.

 

Emeld a rezgésed

 

 

Kyle Gray figyelemre méltó intuitív képességeinek köszönhetően az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb médiuma. Emeled a rezgésed című könyvében bemutatja a spirituális ébredést elősegítő 111 alapvető gyakorlatot, spirituális leckét és technikát, amit több mint 10 éve használ saját képességei fejlesztésére.

A könyv segítségével megtudhatod, hogyan használd ki a benned rejlő erőforrásokat, hogy általuk elérd a legnagyszerűbb képességeidben rejlő lehetőségeket, miközben mélyíted a tudatosságodat és a szívközpontú életet választod.

A spirituális készségek, érzékek és tulajdonságok fejlesztéséhez és így a magasabb rezgésszintű élet kialakításához a gyakorlat a kulcs. Ez a könyv olyan eszköztár lesz az életedben, amelyet mindennap alkalmazhatsz, bárhol és bármikor végezhetsz, hogy tudatos és összehangolt maradj. Amikor időt szánsz arra, hogy felismerd, ki vagy, akkor fókuszálod az elmédet és helyet adsz a fejlődésnek az életedben, arra készteted a szívedet, hogy nyíljon meg és a lehető legmélyebben kapcsolódjon az élet áramlásához.

 

Kommunikálj szívből, szeretettel

Az emberek közötti interakció sosem egyoldalú és sosem egyszerű. A  tudatos kommunikációval viszont kihozhatod a legtöbbet a kapcsolataidból, szeretettel és tudatos kommunikációval feloldhatod a konfliktusos pillanatokat.

 

Mindent a szeretetért!

 

 

A Mindent a szeretetért alapelvei, gyakorlati útmutatója és a benne található támogató kijelentések arra ösztönöznek, hogy a szívünk felé forduljunk, és másoknak is megadjuk azt a tiszteletet, megerősítést és bátorítást, amire az előttünk álló evolúciós változásokhoz szükségünk lesz. Azokhoz a változásokhoz, amelyek egy nagyobb egységhez és szeretethez vezetnek.

A könyv tíz alapelvet oszt meg velünk, amelyek ahhoz szükségesek, hogy magabiztosan átalakítsuk az emberi interakciók során felmerülő nehézségeket: odafigyelés  – bátorítás – megerősítés – tisztelet – irgalom – méltóság – türelem – bátorság – megbecsülés – megbocsátás

Fejezetről fejezetre haladva minden egyes elv segít egy adott tulajdonság ápolásában, hogy figyelmesen és tudatosan reagáljunk, ahelyett, hogy hagynánk, hogy az érzelmek által táplált reakciók beszéljenek helyettünk.

 

Ha tudod kivel van dolgod, könyebb lesz az életed

Előfordul, hogy azért érjük el nehezebben a céljainkat, terveinket az életben, mert nem ismerjük fel a körülöttünk élők szándékait. Ebben az új évben ez másként is alakulhat, ha nem tudod, mások mit gondolnak valójában, a pszicholingvisztika a segítségedre lesz:

 

 Gondolatolvasó

 

 

Legyen szó egy alkalmi beszélgetésről vagy egy nagy jelentőségű tárgyalásról, kulcsfontosságú, hogy megértsük a helyzet mögöttes tartalmát. Mivel azonban manapság az interakciók nagy része monitoron keresztül zajlik – e-mailben, chaten, illetve videochaten –, egyre kevésbé vagyunk képesek értelmezni a szófordulatokat és a különféle jelzéseket. Ráadásul ma már sokan tisztában vannak a testbeszéd jelentésével és jelentőségével, így egyre nehezebb felismerni az emberek valódi gondolatait és szándékait.

Dr. David J. Lieberman, ismert pszichoterapeuta és hazugságkutatási szakértő, teljesen új szintre emeli az emberek „olvasását”. A pszicholingvisztika – a beszélt és írott beszédbe ágyazott jelzések –, valamint a kognitív és viselkedéstudományok legújabb kutatásaira támaszkodva megmutatja, hogyan alkalmazhatod forradalmi módszereit a mindennapi helyzetekben.

 

Törődj magaddal és töltődj ragyogásrítusokkal nap mint nap

Nem, ez nem hiúság, az önmagunkkal való törődés az egyetlen módja annak, hogy felizzítsuk belső ragyogásunkat. Ne másoktól várd a változást, tegyél érte nap mint nap, kezdd például a bőröddel, tudod hogyan kell megfelelően tisztítani?

 

Belső kisugárzás

 

 

12 hetes programjában Angela Jia Kim megtanít arra, hogyan szítsuk fel külső-belső lobogásunkat, hogy ez izzítsa fel minden pórusunkat. Több mint 50 egyszerű, ám annál hatásosabb „ragyogásrítus” építi fel a házi szépítkezés negyedéves, egyhetes és mindennapos ütemtervét. Valós történetek ösztönöznek arra, hogy önérzetünk megerősítésével, női energiáink felébresztésével, a magasabb én segítségül hívásával mi is megvalósítsuk, ami a szívünk vágya.

A kötet lapjain házi bőrápolási trükköket, a belső kisugárzást fejlesztő manifesztációs technikákat, regeneráló relaxációs és meditációs gyakorlatokat talál az Olvasó. A gyökeréig hatolva annak a kérdésnek, kik is vagyunk voltaképpen. Mélyreható lelki munkával látványosan sugárzóvá varázsolhatjuk belső lényünket.

 

Naplózással a boldogságért

Előfordul, hogy túlságosan kemények vagyunk önmagunkkal és másokkal szemben: te is ebbe a kategóriába tartozol? Koncentrálj a jóra, és engedd el a frusztrációt és a stresszes gondolatokat! A naplózás az egyik legjobb megoldás!

 

Engedd el végre!

 

 

Monica Sweeney az elengedés ajándékát adja a kezedbe ezzel az igazán vagány és üde naplóval, hogy magad mögött hagyhasd a terheidet és boldogan élhesd az életed.

Az Engedd el végre! fesztelen kérdéseivel, vidám naplóírással és inspiráló gyakorlataival szabadítja fel valódi, színes és önfeledt énedet. Ezeken az igazán elbűvölő, ámde szókimondó oldalakon biztosan te is megtalálod a módját, hogy átláss a badarságon, megszabadulj a vacak, csapnivaló dolgoktól, és jobb kedvre derülj. Élvezd hát a magasról teszek rá jóleső katarzisát, amit ez a színpompás napló nyújt!