3 felemelő és gyönyörű napló, ami képes bearanyozni a mindennapokat

Már rájuk nézni is feltöltődés és öröm. Pont passzolnak a női táska méreteihez, így mindig, mindenhol velünk lehetnek. Ezek a szemet gyönyörködtető naplók különféle céllal készültek, de egy dolog közös bennük; folyamatos örömöt és pozitív gondolatokat csempésznek használójuk mindennapjaiba. Ismerd meg őket közelebbről!


Határtalan gondolatok határidőnapló 2019

Ez a határidőnapló nemcsak gyönyörű küllemével fogja elvarázsolni használóját, hanem gazdag és inspiráló tartalmával is! Ha ezt a könyvet választod Neki, a naplóval együtt felemelő, támogató energiákkal is megajándékozod Őt. Ahogy forgatja és használja a határidőnaplót, harmonikus gondolatok költöznek a rohanós, stresszes napjaiba, mi több a pozitív érzések megtartó ereje nyomán számos csodás dolgot vonzhat majd be életébe 2019-ben.

S hogy miért ez az egyik leginspirálóbb, legjobb ajándék? Úgy alkottuk meg, hogy csordultig legyen hasznos és szerethető tartalommal, a tematikus oldalak az év 365 napjára kínálnak praktikus asztrológiai tippeket. A Határtalan gondolatok határidőnapló lehetőséget ad arra is, hogy olvasója belekóstoljon olyan érdekes témákba, mint a negatív gondolatok elengedésének gyakorlása vagy a bőségteremtés technikái. Persze, egy nőknek szóló kiadványból az asztrológiai előrejelzések sem hiányozhatnak. Mi is elemeztük a csillagok állását, így a napló megmutatja, mely napok a legalkalmasabbak arra, hogy tegyünk egészségünkért, milyen időpontok ideálisak lelki gyakorlatokra, vagy szépségápolásra.


Boldogságnapló

A Boldogságnapló minden oldalán feltöltődhetünk az élet apró örömeivel. Legjobb, ha mindig a kezünk ügyében tartjuk, így akkor és ott üthetjük fel, ahol csak kedvünk tartja. Rengeteg felfedeznivalóval töltöttük meg, kedvünk szerint haladhatunk előre az önismereti témák feldolgozásában, s mire a végére érünk, közelebb kerülünk saját boldogságunkhoz. A Boldogságnapló nagyszerűsége ebben a varázslatos önismereti utazásban rejlik. Lapozz bele ITT, és döntsd el magad, hogy mennyire izgalmas és inspiráló ajándék.

boldogsagnaplo-izelito

Hálanapló

Ez a Hálanapló sokoldalú és kitűnő társ abban, hogy könnyedén rákapcsolódhassunk a hála frekvenciájára, és az univerzum megadhassa nekünk mindazt, amire vágyunk!

A világ minden nyelve tartalmazza azt a kifejezést, hogy: KÖSZÖNÖM! Ez azért van, mert a hála érzése egy minden emberben jelen lévő, tőle elválaszthatatlan tulajdonság, amely az élet számtalan helyzetében képes spontán megnyilvánulni az emberi jóság és alázatosság tökéletes és kiapadhatatlan forrásából. A hála átível minden határon – faj, kor, nem, foglalkozás és nemzetiség –, és a világ minden vallási tradíciója hangsúlyozza fontosságát.

A hála egy a bensőnkből spontán megnyilvánuló jelenség és nem egy egyszerű kémiai folyamatok által létrejött érzelmi reakció. Mindig van választásunk: Választhatjuk a hálát bármely élethelyzetben, de lehetünk hálátlanok is készpénznek véve azt a sok csodát és ajándékot, ami nap mint nap árad felénk szerte a nagyvilágból.

A Hálanapló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel olvasója előtt az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével napi rutinná tehetjük a pozitív gondolkodást, növelhetjük az öntudatosságunkat, és inspirálhatjuk kreatív énünk kibontakozását.

Ha úgy döntesz, hogy a hosszú ideje sikerkönyvként számon tartott Hálanaplót ajándékozod karácsonykor, biztos lehetsz benne, hogy sikerül örömet szerezned.

halanaplo ures oldal halanaplo napfelkelte halanaplo pecsetfolt halanaplo ne felejtsd halanaplo idezet halanaplo banner 3