2012-ben került a kezembe A Titok című könyv, miután szakítottam a barátommal. Akkoriban teljesen le voltam sújtva, és minden reményt elvesztettem. Aztán véletlenül megkaptam ezt a könyvet. Miután elolvastam, szinte minden említett módszert kipróbáltam. Kitűztem a falra minden dolgot, amit akartam, és a legnagyobb vágyam az volt, hogy eljussak abba az országba, ahol le akartam élni életem hátralévő részét.

a_titok_ami_megvaltoztatta-az-eletem_b1_218px

Kinyomtattam egy képet Melbourne és Sydney városáról, és elképzeltem, hogy egy nap Ausztráliába költözöm, majd hálát adtam. Néha, amikor a képekre néztem, még sírtam is a boldogságtól. Majd nem történt semmi, és szinte el is felejtettem az egészet. 2013-ban azonban találkoztam egy férfival, aki immár a férjem. Randizni kezdtünk, ő pedig elmondta, hogy Új-Zélandon akar tanulni. 2014 végén szerencsésen bejutott egy melbourne-i egyetemre! Ezután fél évig ott éltünk, majd megkaptam a remek hírt, hogy állást kaptam Sydney-ben! Fél év után kaptam meg a munkavállalói engedélyem, és hamarosan Sydney-ben fogok dolgozni. Milyen nagyszerű!

Ha belegondolok, úgy látom, hogy a falra kirakott képek segítségével minden valóra vált, és eljutottam a vágyott helyekre. Mindennap nagyon hálás vagyok a sok elképesztő dologért, amik történtek velem! Köszönöm, Jézus, köszönöm, univerzum! Köszönöm, Rhonda! Örökké hálás leszek azért, amim most van, és tudom, hogy még nagyszerűbb dolgok várnak rám! Köszönöm!

Forrás: http://www.thesecret.tv/stories