Olyan emberekkel vedd körül magad, akik magasabb rezgésszámon pörögnek. Olyan emberekkel legyél, akik jobban érzik magukat nálad. Az energia ragadós.

Amikor nem érzed magad túl jól, próbálj meg olyan emberek között lenni, akik viszont jól érzik magukat. Ők magasabb szinten rezegnek, és jó eséllyel magadba tudod szívni az energiájuk egy részét. Ahogy a Chlamydomonas reinhardtii nevű algáról is tudományosan bizonyított, hogy más növényektől nyer energiát, az én tapasztalataim is azt sugallják, hogy az emberek is képesek valami hasonlóra.

Tapasztaltad már, hogy amikor először találkoztál valakivel, valami nem stimmelt velük? Nem igazán tudtad megfogalmazni, de rossz érzésed támad, és általában később be is igazolódott, hogy az érzéseidnek oka volt. Az energia nem hazudik.

Valószínűleg az ellenkezőjét is tapasztaltad. Vannak emberek, akiken látjuk, hogy teli vannak pozitív energiával, és mindig megfertőzik a körülöttük lévőket a pozitív rezgéseikkel. Sokszor változtattam az érzelmi állapotomon úgy, hogy vidám emberek közelében voltam.

A pozitív emberek ösztönzőleg hathatnak a problémáinkra is. Mivel pozitív lélekállapotban vannak, ők nagyobb eséllyel látják optimista módon azt, amin keresztülmegyünk. Megpróbálnak pozitív dolgokat találni a helyzetben, és segítenek azokra a dolgokra összpontosítani, amelyek megemelik a rezgésszámunkat.

Ennek fényében fektess erőt abba, hogy jelentőségteljes és maradandó kapcsolatokat alakítasz ki pozitív emberekkel. Amikor olyan emberekkel töltöd az időd, akiktől értékesebb lesz és életed, és akik jobb kedvre derítenek, elkezded te magad is átvenni bátorító gondolatmenetüket, és visszatükrözni a rezgéseiket.

A rezgések törvénye azt sugallja, hogy azokat az embereket vonzzuk, akik hozzánk hasonló frekvencián vibrálnak. Tehát ha másoknak köszönhetően rendszeresen pozitívabb érzelmeket tapasztalunk, akkor még több pozitív embert fogunk az életünkbe vonzani, ezáltal pedig megerősítjük a körülöttünk lévő pozitív rezgéseket.

Forrás: Jó energiák, jobb élet c. könyv

Ajánlott könyv:

Jó energiák jobb élet