Legújabb könyvében, Shannon Kaiser életvezetési tanácsadó, öt bestseller könyv szerzője megosztja velünk azt a 11 spirituális leckét, melyek segítenek rátalálni  a megingathatatlan belső békére. A szerző bemutatja személyes küzdelmét a klinikai depresszióval és szorongással, az aggodalom, a félelem és az önbizalomhiány ezen időszaka alatt spirituális leckéinek köszönhetően, önmaga is megnyugvásra lelt. Felettébb gyakorlatias, használható és praktikus technikákkal segít megérteni, feldolgozni és leküzdeni a félelmet, az önbizalom és a hit növelésével, az önmagunkkal szőtt kapcsolat elmélyítésével. 

 A Csodák tanítása örök klasszikusának alapigazságaiból merítve, Shannon könyve, akár egy nyugtató ölelés, végtelen empátiával, szeretettel és kedvességgel vezet a belső béke felé vezető úton. 

Amikor elkezdtem gyakorolni azokat a spirituális leckéket, amiket bemutatok ebben a könyvben, felfedeztem, hogy szorongásos rohamaimon keresztül a bennem rejlő feloldatlan és egyensúlyukból kizökkent részeim nyilvánulnak meg. Azok a részek, amik nem voltak összhangban valódi természetemmel. Mindannak ellenére, amit eddigi életem során tanultam meg, még mindig voltak bennem sebek, bizonytalanságok és rejtett traumák, amik elrejtették mélyebb, belső bölcsességemet. Hirtelen nyilvánvalóvá vált, hogy nem léphetek tovább, ha ilyen megoldatlan problémák maradnak mögöttem. Hát így kezdődött az egész: a gyógyulás felé vezető utam arról szólt, hogy a spirituális leckék segítségével újra összeszedjem a darabjaimat, és visszanyerjem igazi erőmet. 

 

Ha elköteleződünk amellett, hogy jobban érezzük magunkat, az Univerzum támogatni fogja tetteinket

 

A könyv olvasása során meg fogod ismerni azokat a lépéseket, amiket én tettem meg, hogy elérkezzek a megingathatatlan belső békéhez. Minden egyes leckében találkozol majd kulcsmondatokkal, amiket Életigazságoknak neveztem el. Ezek univerzális törvények, a spirituális bölcsesség egy-egy darabkái, amiket mantraként vagy egyszerűen csak a lecke alaptanításának összefoglalójaként ismételgethetsz. Meg fogom osztani veled ugyanazokat az eszközöket, amiket én használtam igazi természetem visszaszerzéséhez, beleértve a naplóírást, a mantrákat, a meditációs gyakorlatokat és az imákat is. Mindent azzal a céllal osztok meg veled, hogy visszatérj önmagadhoz. 

Ez nem egy hiten alapuló vallásos könyv. Inkább azt a folyamatot szeretném bemutatni neked, hogyan kapcsolódhatsz össze a szeretet összes formájával, és hogyan léphetsz kapcsolatba azzal, ami igaz és valós. Ha kapcsolatban állsz igazi önmagaddal és Istennel, a világgal is harmóniában leszel. Nem számít, mi történik körülötted, képes leszel rálelni az igazi belső békére. 

 

 

Benned is ott rejlik az erő, hogy megőrizd a fényt, és eggyé válj a békével. 

 

Nem számít, min mentél keresztül, elsődleges állapotod a béke is lehet 

Az a legfőbb vágyam, hogy megszabadulj az aggodalmaktól, a félelemtől és a szorongástól, hogy rálépj az igazi utadra, és aktiváld a saját erődet, a benned rejlő fényt és szeretetet. Akár jobb karrierre, szorosabb kapcsolatokra, egészségesebb testre vagy nagyobb bőségre vágysz, minden lehetséges, s ha nem a félelemmel és a kétségbeeséssel, hanem a megérzéseiddel és a szeretettel állsz kapcsolatban, könnyű is lesz elérned céljaidat. Ha megérted a rendelkezésedre álló spirituális leckéket, megváltoznak az energiáid, és egy természetes áramlásban találod magad. 

 

Az élet egy iskola, melynek minden részlete a tanárunk

 

A könyvemben bemutatott leckék egy életmódot mutatnak be. Egy filozófiát, hogy mélyebb, gyümölcsözőbb kapcsolatot alakítsunk ki valódi önmagunkkal és a világgal. Sokan közülünk azért nem tudunk igazán pozitív változásokat vagy eredményeket megtapasztalni, mert megrekedtünk a múltunkban. Ha úgy érkeztél ebbe a folyamatba, hogy reménytelenséget érzel, nem vagy egyedül. Én is tehetetlenséget és reménytelenséget éreztem, ezért szükségem volt egy biztonságos helyre, ahol újra összeszedhetem magam. Ez az utazás, amire most indulsz, egy biztonságos hely, ahol visszaszerezheted az önmagadba és az Univerzumba vetett bizalmadat és hitedet. Visszavisz téged oda, ahol összekapcsolódhatsz azzal a valakivel, aki igazán vagy, a teljességnek e tisztásáról pedig mindaz, ami nem szolgál téged – legyen szó túlsúlyról, önpusztító viselkedésmintákról vagy függőségekről, szűkös anyagi helyzetről, az önmagaddal és a másokkal való mérgező kapcsolataidról, zaklatott napokról vagy szorongásról –, automatikusan eltűnik, s a helyére béke és szeretet lép majd. 

Amit a kezedben tartasz, azok Életigazságok formájában megfogalmazott spirituális leckék. Ez egy inspiráló életvezetési tanácsadó, ami olyan spirituális, természetes és univerzális törvényeken alapul, amik az egész teremtést irányítják. 

Ezek a leckék előrébb visznek téged, és finoman emlékeztetnek arra, hogy minden rendben lesz, ha aktiválod a benned rejlő szeretetet, és nem a külvilágban uralkodó félelemre támaszkodsz. Minden pillanatban kétféle dolog közül választhatunk: vagy a belső bölcsességünk és igazi természetünk inspirál és irányít minket, vagy hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk a félelem és az aggodalom. Én az igazságot és a bölcsességet választottam. Csatlakozz hozzám. 

Olyan hatékony stratégiákat osztok meg veled, amik segítenek neked, hogy kezelni tudd önmagad átalakulását, felébresztik belső bölcsességedet (hogy bízni tudj a megérzéseidben), és egyengetik utadat, hogy találkozhass hiteles, igazi erőddel (az Univerzum belső bölcsességével). 

Képzeld el, hogy olyan erős és csodálatos a belső hited és bizalmad, hogy minden pillanatban száz százalékig egységben vagy valódi önmagaddal, és tisztában vagy a döntéseiddel. Nem aggódsz többé, nem kételkedsz önmagadban, nem ítélkezel, nem félsz, és nem vagy bizonytalan. Nem szégyenkezel, nem vagy féltékeny, és nincs bűntudatod. Úristen, milyen csodálatos lenne az élet, ha mindannyiunkat a szeretet, a kedvesség és az együttérzés irányítana! Mindenkinek ilyen életet kívánok, és tudom, hogy ez lehetséges. Ezért vagyunk itt. Te is a szilárd belső békéhez való hozzáféréssel születtél, és minden azzal kezdődik, hogy visszatérsz önmagadhoz: valódi lényegedhez és az isteni önmagadról való tudatosságodhoz. 

 

 

Több ez az írás puszta könyvnél. Egy felhívás inkább, egy kiáltvány, ami arra szólít fel, hogy ébreszd föl belső csodádat, s mutasd meg a valódi fényedet. Itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjünk a fényünkkel, a szeretetünkkel és az emberségünkkel. 

 

Az általunk végzett munka összhangban áll a következő alapgondolatokkal: 

1. Mi valójában nem spirituális tapasztalatokat szerző emberi lények vagyunk, hanem olyan spirituális lények, akik emberi tapasztalatokat élnek át. 

2. Te teremted a saját valóságodat a gondolataiddal, az észleléseddel, a döntéseiddel és a tudatoddal.

3. Mindent a Forrás Energiája irányít. Minden energia másfajta frekvencián rezeg. És a hasonló rezgés vonzza a hasonlót.

4. Az életed egy folyamatosan kibontakozó kreatív kaland.

Ha megértjük és megvalósítjuk ezeket az alapvető gondolatokat, az élet igazi tánccá válik, és szó szerint elkezdünk játszani a világgal, mert nagyobb békét fogunk érezni, mint valaha. Azért vagy itt, hogy élvezd az életet, és nem azért, hogy aggódj miatta. Ha mélyebbre merülsz az utazásodban, bízni fogsz a folyamatban, és ellazulsz a tapasztalataidban. Hamarosan, különösebb erőfeszítés nélkül szinkronicitásban és végtelen áramlásban fogsz élni. Minden veled kezdődik. Azzal, hogy a kezedbe vetted ezt a könyvet, kijelentetted: „Békét akarok. Készen állok arra, hogy visszatérjek önmagamhoz.” 

Az tehát a cél, hogy miközben még könnyedebben és üdébben éled az életedet, tárt karokkal és nyitott szívvel fogadd el a feladatokat. Ha ezt teszed, látni fogod, hogy az életed tele van céllal, és hogy okkal vagy itt (és ahogy a következő leckéből meg fogod tudni, egy meghatározott évszakban vagy itt). Hagyd, hogy ez az ok vezessen előre. Milyen életet akarsz élni valójában? Milyen élettanfolyamokra szeretnél beiratkozni ebben a hatalmas és gyönyörű iskolában, amit úgy hívnak, hogy Föld bolygó? 

A Visszatérés önmagadhoz  egy intenzív folyamat, ami segít újra kapcsolatba lépned igazi természeteddel. A könyvben található hatékony stratégiák, életigazságok, mantrák és imák segítenek személyes átokaulásod során, felébresztik belső bölcsességedet.

Shannon Kaiser öt bestseller szerzője, melyek a boldogság és a kiteljesedés pszichológiájáról szólnak. Nemzetközi empowerment coachként, íróként, vállalkozások mentoraként, előadóként és elvonulások vezetőjeként abban segíti az embereket, hogy felébredjenek és kapcsolatba lépjenek hiteles önmagukkal, és azt az életet élhessék, amire születtek. 

Forrás: Visszatérés önmagadhoz

 

Ajánlott könyvek:

VISSZATÉRÉS ÖNMAGADHOZ

A siker alapelvei könyv

EMELD
A REZGÉSED

 TUDATOS TEREMTÉS
8 TITKA