A vonzás törvényével kapcsolatos legnagyobb tanításokat Esther és Jerry Hicksnek köszönhetjük, és őket illeti a tisztelet, amiért munkájuk révén a nyugati világ megismerhette a vonzás törvényének fogalmát.

A korai 90-es évek óta ebben a témában megjelent munkák jelentős részéért ők felelnek. Az írásaik nagy segítséget jelentenek azoknak az embereknek, akik szeretnék felhasználni az életükben a vonzás törvényét, de eddig nem igazán jártak sikerrel.

Ha már láttad élőben Hickséket, vagy olvastad valamelyik erőteljes könyvüket, akkor tudod, hogy a szavaik képesek megváltoztatni az életedet. Ha azonban soha nem találkoztál még Esther és Jerry tanításaival, akkor olvasd el itt a három legfontosabb leckéjüket.

  1. lecke: Minden rezgésekből épül fölBelepes_a_vonzas_orvenyebe_800px

Az egyik leglényegesebb tanítás Hicksétől az, hogy a világon minden rezgésekből áll. Ezzel az állítással a legmodernebb kvantumfizika is teljes mértékben egyetért.

Annak felismerése, hogy minden rezgésekből épül föl, fontos ahhoz, hogy szabadon engedhessük belső potenciálunkat, és alkalmazni tudjuk a vonzás törvényét. Ez azért van így, mert amikor elkezdjük elfogadni, hogy minden rezgésekből áll, azt is elfogadjuk, hogy mi vonzottunk be mindent, ami általában az életünket alkotja.

Ha az univerzum rezgéseiről tanulsz, először azt jegyezd meg, hogy a szeretet vonzza a szeretetet. Tehát bármiből is állnak a jelenlegi rezgéseink (például harag, hála, boldogság, félelem), ugyanazt vonzzuk vissza az életünkbe. Emiatt fontos, hogy olyan rezgési energiákat hozzunk létre, amilyeneket mi is szeretnénk.

  1. lecke: Hagyd, hogy az érzéseid vezessenek

Hicksék azt tanítják, hogy a rezgéseink mérésének legjobb módja az, ha megfigyeljük az érzéseinket. Az érzéseink azok, amelyek meghatározzák, milyen rezgéseket bocsájtunk ki az univerzumba: tehát az, ahogyan érzünk egy bizonyos témával kapcsolatban, befolyásolhatja, hogy mi fog történni életünk azon területén. Például, ha ideges vagy a pénzügyeiddel kapcsolatban, akkor még több aggodalomra okot adó dolgot vonzol be az életedbe ezen a téren.

Szóval hagyd, hogy az érzéseid vezessenek, és segítsenek a rezgéseid kibocsájtásában. Tedd magad a szeretet, a pozitivitás jeladójává, és ezáltal pozitivitás és szeretet fog visszatérni az életedbe.

  1. lecke: A megerősítések ereje

A_vonzas_torvenye_B1_800pxEsther és Jerry szerint a vonzás törvénye használatának egy fontos része, hogy felismerjük a szándék erejét.

A szándékainkkal alkotjuk meg a valóságunkat. Ha tényleg hiszünk valamiben, és a rezgéseinket az elérendő célunk rezgéseihez hangoljuk, akkor a legvadabb álmaink is valóra válhatnak.

Ahhoz, hogy a kívánt állapotunkhoz a legjobb rezgési energiát érjük el, fontos, hogy annyi erőt adjunk a szándékunkhoz, amennyit csak lehet. Ennek egyik módja a megerősítések használata. A megerősítések hihetetlenül hasznos eszközök az álmaink megvalósításához, és nagyon hatékonyan képesek a rezgéseinket a céljainkhoz igazítani. Többször, hangosan ismételjük el őket. Amikor megerősítéseket használunk, érdemes egyes szám első személyben fogalmazni, jelen időben, például: „Szeretem, hogy a testem vékony és boldog”.

A megerősítések célja az, hogy úgy érezd magad, mintha már a vágyaidban élnél. Amikor alkalmazod őket, az érzéseid (és ebből fakadóan a rezgéseid is) szinkronizálódnak a céljaiddal, hozzád vonzva őket.

Egy másik módja annak, hogy erőt adj a szándékaidnak, ha leírod azokat. Amikor papírra veted a céljaidat, az olyan, mintha már el is érted volna őket. Az univerzum képes lesz hozzáigazítani a kibocsájtott rezgéseidet – elhozva neked azt, amit a leginkább szeretnél.

A cikk forrása: http://www.thelawofattraction.com/3-life-altering-lessons-on-the-law-of-attraction-from-esther-and-jerry-hicks/