A Titok ismeretét, valamint a vonzás törvényének tudatos használatát életed bármely területén kamatoztathatod. A módszer, vagyis a teremtés folyamata mindig ugyanaz – a pénz esetében is.

Ha pénzt szeretnél bevonzani, a gazdagságra kell összpontosítanod. Mindaddig nem lesz és nem is lehet nagyobb a vagyonod, amíg úgy látod, hogy nem vagy elég gazdag – hiszen ez azt jelenti, hogy így is gondolkodsz. A „nem elegendő” pénzedre koncentrálva folyamatosan újrateremted a körülményeket, amelyek ehhez a helyzethez vezettek. Ha tehát bőségre áhítozol, csakis erre összpontosíts!

A szegénység, a nélkülözés, a hiány mindig abból fakad, hogy saját gondolatainkkal elzárjuk a felénk áramló bőség útját. Minden egyes negatív gondolat, érzés vagy érzelem blokkolja javaid – köztük a pénz – testet öltését. Nem arról van szó, hogy az univerzum visszatartaná a pénzt. Egy láthatatlan szinten már most is minden a tiéd, amire szükséged van. Ha mégis hiányt szenvedsz, az azt jelenti, hogy nem engeded beáramolni életedbe a neked szánt vagyont, ennek okát pedig csakis a gondolataidban kell keresned. Ha változtatni szeretnél, a „nem elegendő” gondolatáról a „több mint elegendő” gondolatára kell váltanod. Figyelj oda, hogy inkább a bőség, a gazdagság járjon a fejedben, és az egyensúly helyreáll.

Amikor úgy érzed, hogy szükséged van pénzre, nagyon erős érzések és gondolatok munkálnak benned, amelyek a vonzás törvényének értelmében újratermelik, fenntartják a szükség állapotát.

A pénz témájáról saját tapasztalatból beszélhetek, hiszen épp azelőtt, hogy felfedeztem magamnak A Titkot, könyvelőm közölte, hogy cégem az évben óriásit bukott, és három hónap múlva lehúzhatjuk a rolót. Tíz év kemény munkájának eredménye összedőlni látszott. És mivel a cég talpra állításához pénzre volt szükségem, a dolgok egyre rosszabbul mentek. Úgy tűnt, hogy nincs kiút.

Aztán, ahogy megismerkedtem A Titokkal, életem összes szelete – köztük a cégem is – teljesen megváltozott. Mindez azért, mert megváltoztattam a gondolkodásmódomat. Míg könyvelőm továbbra is a vészharangot kongatta, én a bőségre összpontosítottam, tudva, hogy minden rendben van. Minden egyes idegszálammal tudtam, hogy az univerzum megsegít, és így is lett. Olyan módokon gondoskodott rólam, amelyek eszembe sem jutottak. Persze akadtak kételyeim, ezeket azonban igyekeztem a beteljesülés képeire cserélni. A beteljesülésére, amiért folyamatosan hálát adtam, aminek előre örültem, és amiben rendületlenül hittem.

Most elárulok Neked egy titkot A Titokkal kapcsolatban.

 

A leggyorsabban úgy érhetsz el valamit, ha most, ebben a pillanatban jól VAGY és jól ÉRZED magad!

 

Ez a leghatásosabb módja annak, hogy a gazdagságot vagy bármi mást bevonzd az életedbe. Összpontosíts arra, hogy mindig az öröm és a boldogság érzését sugározd az univerzum felé. Ha így teszel, megállíthatatlanul vonzol magadhoz mindent, ami segít, hogy életed valóban örömteli és boldog legyen – legyen szó pénzről vagy bármi másról, amire vágysz. Ahhoz, hogy jót kapj, azt is kell sugároznod magadból. Ha a boldogság jelzéseit küldöd az univerzum felé, az életed képeiként és tapasztalataiként látod majd viszont azokat. A vonzás törvénye legbensőbb gondolataidat és érzéseidet tükrözi vissza számodra.

 

 

A jólétre összpontosíts!

El tudom képzelni, amint a legtöbb ember így gondolkodik: „Többre vágyom. Mit tegyek, hogy magamhoz édesgessem azokat a fránya zöldhasúakat? Hogyan élhetnék bőségben és gazdagságban? Imádom a munkám, de mínuszban van a bankkártyám, és tudom, hogy bevételeim – épp az állásomból kifolyólag – erősen korlátozottak. Mit tegyek, hogy több pénzem legyen?” A válasz egyszerű: akard!

Ez az egész valójában arról szól, amiről eddig is mindvégig beszéltünk. A te feladatod annyi, hogy kinyilvánítsd, mire vágysz az univerzum katalógusából. Ha pénzről van szó, add meg a pontos összeget. Például így: „Szeretnék huszonötezer dollár rendkívüli bevételhez jutni az elkövetkező harminc napban.” Alapvető, hogy te magad képes legyél hinni benne.

Dr. Joe Vitale

 

Ha eddig meggyőződésed volt, hogy egyetlen bevételi forrásodat az állásod, a munkád jelenti, akkor ezt most azonnal felejtsd el. Ugye belátod, hogy ha továbbra is így gondolkozol, ezt is kell megtapasztalnod? Az efféle gondolatok rendkívül károsak.

Épp most kezded megérteni, hogy alapvetően bőségre vagy teremtve, és hogy nem a te dolgod kitalálni, hogy a pénz miként, milyen úton találjon meg téged. A te feladatod a kérés, a hit és az elfogadás, és persze az, hogy most, a mindenkori jelenben jól érezd magad. A részletek kidolgozását bízd csak az univerzumra.

Ha azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy megszabadulj az adósságaidtól, örök adóslétre kárhoztatod magad. Hiszen azt vonzod be, ami a fejedben jár. „De hát én csak ki akarok mászni belőle!” Mindegy – ha az adósságra összpontosítasz, újrateremted azt. Keress egy automatikus visszafizetési konstrukciót, és fókuszálj a gyarapodásra.

Bob Proctor

 

Ha van egy halom befizetetlen számlád, nem szabad azokra összpontosítanod, hiszen ezzel még több számlát vonzanál magadhoz. Ehelyett keresned kell valamit, ami a bőségre és a gazdagságra emlékeztet, és elfeledteti veled a számlákat. Jól kell érezned magad, hogy a jó rád találhasson.

„Egy éven belül meg akarom duplázni a jövedelmemet.” Gyakran hallok ilyesmit. Aztán ha megnézem, mit tesznek érte, látnom kell, hogy semmit, amivel valóra válthatnák vágyaikat. Megfordulnak, és nyomban azt mondják valamire: „Ó, ezt én nem engedhetem meg magamnak!” És a válasz? „Kérésed parancs!”

James Ray

 

 

Ha a „nem engedhetem meg magamnak” kifejezés a te szótáradnak is része, most azonnal változtatnod kell a helyzeten. Kontrázz rá a Meg tudom venni! Van rá pénzem!” felkiáltással. Ismételgesd, akár egy papagáj. Határozd el magadban, hogy a következő hónapban mindig ezt fogod mondani, amikor meglátsz valamit, ami tetszik. Ha álmaid autóját látod elsuhanni, csodás ruhákat veszel észre egy kirakatban, vagy épp egy izgalmas utazásra gondolsz, mondd ki azonnal: „Meg tudom venni. Van rá pénzem.” Ha kitartó vagy, idővel megváltoznak a pénzhez fűződő érzéseid. Kezdesz valóban hinni abban, hogy mindezeket megengedheted magadnak, és ennek köszönhetően életed is megváltozik.

Ha a nélkülözésre, a hiányra összpontosítasz, ez bizonyára gyakori beszédtéma a családon belül, sőt a barátokkal is. Valószínűleg gyermekeidet is abban a szellemben neveled, hogy „nekünk erre nincs pénzünk, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak”. Így sosem lesz elég pénzed, és sosem veheted meg, amit szeretnél, hiszen mindig újrateremted ezt az állapotot. Ha bőségre vágysz, arra kell koncentrálnod. Összpontosíts a gazdagságra!

Lisa Nichols

 

„A bőség és a gazdagság spirituális forrása kiapadhatatlan. Mindig, minden helyzetben készen áll, hogy belé vetett hitednek megfelelően teljesítse kéréseidet.”

Charles Fillmore

 

Most, hogy ismered A Titkot, ha legközelebb gazdag emberrel találkozol, tudni fogod, miként tett szert a vagyonára. Hogy elméjét nem a nélkülözés, hanem a bőség gondolatai uralták, és így vonzotta magához a pénzt – akár tudatosan, akár tudattalanul. A gazdagság képeire összpontosított, az univerzum pedig úgy rendezte az embereket, a körülményeket és az eseményeket, hogy azok valóra váljanak.

Az ő gazdagsága a te gazdagságod is. Csupán annyi a különbség köztetek, hogy ő olyan gondolatokat forgat a fejében, amelyek bevonzzák a gazdagságot, ami egy láthatatlan szinten rád is vár. Ha láthatóvá akarod tenni, gondolkodj a gazdag emberhez hasonlóan!

Mielőtt megértettem, hogyan működik A Titok, szinte elárasztottak a befizetendő számlák. Feltettem hát magamnak a kérdést, hogy miként változtathatnék ezen. Mivel a vonzás törvénye szerint azt kapod, amire összpontosítasz, fogtam a bankszámlakivonatomat, kifestettem a rajta szereplő összeget, és éppen annyit írtam a helyébe, amennyire áhítoztam. Majd azt gondoltam: „Mi lenne, ha csekkeket képzelnék a postaládámba?” Egy hónap sem telt bele, és érezhető volt a változás. Ma pedig szinte már csak csekkeket kapok! Na jó, érkezik pár számla is, de azok elvesznek a csekkek között.

David Schirmer

 

 

Mióta A Titok filmváltozata megjelent, százával kapjuk a leveleket, amelyekben emberek arról számolnak be, hogy váratlan csekkeket találnak a postaládájukban. És mindez azért történik, mert hallották David történetét a csekkekről, és elgondolkoztak rajta.

Jómagam továbbfejlesztettem David módszerét. Azt találtam ki, hogy amikor ránézek a számláimra, elképzelem, hogy azok voltaképpen csekkek. Örvendezve bontom fel a borítékokat, és azt mondom: Pénz állt a házhoz! Köszönöm! Köszönöm!” Aztán egyesével veszem a számlákat, és ahogy nézem őket, azt képzelem, hogy egy csekket tartok a kezemben. Még egy nullát is odagondolok az összeg végére, hogy nagyobb legyen az örömöm. Végül felírom egy papírra, hogy „bevételek”, és az összes „felturbózott” összeget felsorolom. Minden tétel mellé odaírom, hogy „Köszönöm”, és hagyom, hogy eltöltsön a hála érzése, míg a végén már sírni tudnék a boldogságtól. Ezek után fogom a számlákat – amelyek immár eltörpülnek amellett, amit kaptam –, és szépen befizetem őket.

Egyetlen számlát sem bontok fel addig, amíg tökéletesen el nem hitettem magammal, hogy az valójában csekk. Ha nem így tennék, összeszorulna a gyomrom, ez az érzés pedig újabb számlákat vonzana be. Vagyis ez a gyomorgörcs, ez a negativitás az, amit ki kell iktatnom, és helyettesítenem kell egy pozitív, örömteli érzéssel, amely pénzt csalogat az életembe. Az imént leírt módszer nagyszerűen működik, és óriási változást hozott számomra. Ilyen játékokat te is kitalálhatsz – úgyis te tudod a legjobban, hogy mi az, ami neked beválik. Az érzéseid elárulják. Ha jól játszol, az eredmény sem marad el!

Abban a hitben nőttem fel, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Ma viszont vallom, hogy a pénz könnyen és gyorsan árad be az életembe. Hogy ez hazugság? Igen, agyunk egyik fele mindenképp tiltakozik ellene. Jobb is, ha felkészülsz rá, hogy az elején egy kisebbfajta csata zajlik majd benned.

Loral Langemeier pénzügyi stratéga, előadó, személyi és vállalati tréner

 

 

Ha mindeddig fogva tartott a hit, miszerint a pénzkeresés keserves és küzdelmes munka, szabadulj meg tőle most azonnal. Ezzel a gondolattal egy nem kívánatos frekvenciára hangolódtál, és ennek megfelelő dolgokat vonzottál be az életedbe. Fogadd meg Loral Langemeier tanácsát, és válts frekvenciát. Gondold azt, hogy a pénz könnyen és gyorsan áramlik be az életedbe!

 

„A gazdagság gondolkodásmód kérdése. Az egész azon múlik, hogy mi jár a fejedben.”

David Schirmer

 

Személyi tréneri munkám 80 százaléka az emberek lelki és mentális beállítottságára irányul. Gyakran hallok ilyesmit, hogy: „Ó, maga képes rá, de én nem.” Pedig mindenkiben megvan a lehetőség, hogy változtasson a pénzhez fűződő viszonyán.

Loral Langemeier

A jó hír az, hogy amint eldöntöd magadban, hogy amit tudsz, az fontosabb annál, amit tanítottak neked, máris villámsebességre kapcsolsz a gazdagsághoz és bőséghez vezető úton. Hiszen a siker mindig belülről, nem pedig kívülről származik.” Ralph Waldo Emerson (1803–1882)

 

Ha gazdagságra vágysz, pozitív érzéseket kell táplálnod a pénzzel kapcsolatban. Amikor nincs elég a zsebedben, érthető, hogy negatívan viszonyulsz a témához. Így azonban blokkolod a beáramló pénz útját! Ki kell törnöd az ördögi körből, ez pedig csakis a pozitív érzések kialakítása és a hála megélése által lehetséges. Mondd ki és érezd át a következő mondatokat:

„Több, mint elegendő pénzem van. Az univerzum bősége kiapadhatatlan, és ebből én is részesülök. Mágnesként vonzom magamhoz az anyagi javakat. Szeretem a pénzt, és a pénz is szeret engem. Nincs nap, hogy ne folyna be újabb összeg a kasszámba. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.”

Forrás: A Titok

 

 Ajánlott könyvek:

.
A titok

A TELJES GONDOLKODJ
ÉS GAZDAGODJ

ADJ HÁLÁT
ÉS GAZDAGODJ