Monica Sweeney a tudatos éberség ajándékát adja a kezedbe legújabb vezetett gyakorlatokat, színes idézeteket, színezőket és sok mókát tartalmazó naplójával. Amikor a csendes meditáció és a békés mantrák nem elegendőek ahhoz, hogy átvészeljük a badarságokkal teli hétköznapokat, csapd fel a Zen: A pillanat örömét és vidítsd fel a napodat! 

Folytatódik az önmagadba tekintő, inspiráló utazás Moncia Sweeney vezetésével. Szökellj végig a pozitivitás ösvényén! Monica a legszókimondóbb és leghumorosabb útitársad lesz, aki a legsziporkázóbb gondolatokat veszi elő tarsolyából, amelyek segítségével leteheted az olykor teljesen feleslegesen cipelt, kételyekkel, kishitűséggel teli hátizsákodat.

 

Nagyon-nagyon ZEN napló a derűs élethez

Monica Sweeney az Engedd el végre! és a Manifesztálj végre! kötetekkel már bizonyította, hogy a merész derű a stresszkezelés egyik legjobb módja, most pedig az éberség és nyugalom tökéletes ajándékát kínálja ezzel a színpompás, életteli vezetett naplóval.

 

Minden egyes oldalon található gyakorlattal magadhoz ölelheted a körülötted lévő temérdek jót, és fenékbe billentheted a rosszakat. Naplózd ki magadból a negativitást ezekkel a frappáns megerősítésekkel és a változatos, elgondolkodtató gyakorlatokkal, hogy közelebb kerülj a nagybetűs Ö R Ö M H Ö Z.  

 

Találd meg a jót mindenben!

Ez a színpompás és vidám napló utat mutat a kiegyensúlyozott, örömteli hétköznapok felé vezető ösvényen.  Hessegesd hát el a zord felhőket a fejed felől, egy laza mozdulattal tedd félre a kételyeket és a rossz dolgokat és nézz az új nap elé egy igaz mosollyal az arcodon!

  • Tudd meg, miként emelkedhetsz felül a bugyutaságon, és miként sziporkázhatsz.
  • Terjeszd ki minden irányba a benned lakozó fénysugarakat, hozz vidámságot a világodba tündöklő személyiségeddel.
  • Ragyogj, mint a benned rejlő szikrázó drágakő!

„Hadd mutassam meg neked a pozitivitás egy különleges formáját: azt a fajtát, ami káprázatos örömöt, vidám katarzist és egy nagy rakás káromkodást vált ki belőled. Ennek a könyvnek az oldalain lehetőséged nyílik megszabadulni a sok hülyeségtől, fejet hajtani egyedi erősségeid, furcsaságaid és általában saját nagyszerűséged előtt, és apró kis zászlókat lengetve megünnepelni a jó dolgokat magad körül.

Úgy ugrálj végig a pozitivitás ezen ösvényén, ahogy neked tetszik: ráérősen, oldalról oldalra, vagy egyszerre, végig az egészen. Légy meggondolt, ahogy végighaladsz a témákon, legyenek azok akár komolyak, akár idétlenek. Senki nem szereti a hazudósokat, ezért válaszadáskor légy őszinte! Vagány hozzáállással, egy csipetnyi derűvel és egy egészséges adag taplósággal szabadulj meg a hülyeségektől, és élvezd, ami előtted áll!” – Monica Sweeney

Forrás: Zen: a pillanat öröme

 

 

 

Ajánlott könyvek:

.
ZEN – A PILLANAT ÖRÖME

A siker alapelvei könyv

MANIFESZTÁLJ
VÉGRE!

.
ENGEDD EL VÉGRE!