Rajtad áll, hogy a következő éved is megteljen egyensúllyal, harmóniával és tisztánlátással – de mi segítünk benne! A 2020-as Határtalan Gondolatok napló 365 napnyi színnel, temérdek szeretettel, korunk spirituális gondolkodóinak legszebb tanításaival és asztrológiai tisztánlátással ajándékoz meg.

Sokan vagyunk, akik nem tudnak elszakadni a papír alapú határidőnaplótól. Talán ez az egyik utolsó olyan terület az életben, ahol használhatjuk a kézzel írás szabadságát.  A 2020-as (jövő évi) Határtalan Gondolatokat ennek jegyében alkottuk meg, és megtöltöttük apró ajándékokkal is, hogy te egy egész éven át töltekezhess! 

A papír szabadsága és praktikuma inspiráló üzenetekkel meghintve

A kézzel lapozható, szemet gyönyörködtető napló a biztonságérzet és a törődés komfortérzetét nyújtja át számodra a mindennapok forgatagában. Nemcsak bizonyos fokig függetlenné tesz az életedet átszövő elektronikai eszközök zajától, hanem olyan gazdag és inspiráló tartalmat találsz benne, amely segít lelkileg is egyensúlyban maradnod. 

A szerkesztés során ugyanis nemcsak azokat az asztrológiai irányelveket tekintettük mérvadónak, amelyek a naptár vázát képezik. Igyekeztünk olyan fontos üzenetekkel is meghinteni, amik előrébb visznek egy-egy napon, és amelyeket te magad is tudsz folytatni a naplóban, ott, ahol épp kedved tartja – vagy ahol tartasz az évedben és a saját spirituális utadon. Természetesen emellett könnyedén rendszerezheted benne teendőidet és programjaidat is, a lélekmelengető idézetek és meditációk pedig segítenek az együtt gondolkodásban, az ellazulást és az inspirációt szolgálva.

Asztrológia, a tudományok szeme

Vannak gyors napok, vannak szilárdak, de lágyak és élesek is. Úgy tudsz jól navigálni köztük, ha nem szállsz szembe kozmikus erejükkel, ha érzed a lábad alatt futó hullámot, és ha meglátod nemcsak a harmóniát, hanem az energiát is a mindennapok nyújtotta lehetőségekben. 

Igyekeztünk minden olyan részletre odafigyelni, amit mi magunk is fontosnak tartunk egy határidőnaplóban. A havi, heti bontás mellett megtudhatod, mely időszakok alkalmasak böjtre, tisztulásra, szépségápolásra, fontos döntésekre, lezárásra és elkezdésre. Útmutatást kapsz, hogyan tudod a leghatékonyabban elvégezni teendőidet, mit érdemes inkább elkerülnöd vagy halasztanod – mindezt ikonokkal jelölve találod meg a naplóban. A naptár tematikus oldalai praktikus életmódtippekkel szolgálnak majd, sőt többek között olyan érdekes témákba is bevezetnek, mint a negatív gondolatok elengedésének gyakorlása vagy a bőségteremtés technikája.

Pozitív megerősítések egy teljes éven át

Mivel az élet egyre gyorsul, fontos, hogy te is figyelmet és energiát szentelj azokra a nélkülözhetetlen kapaszkodókra, amelyekre a legnagyobb sodrásban is támaszkodhatsz. Gondolj erre a naplóra úgy, mint egy barátra, aki mindig, mindenhol melletted van és bármilyen helyzetben igénybe veheted a támogatását. Úgy állítottuk össze, hogy színes legyen, mint maga az élet, és játékosan csempésszen örömet, szeretetet a mindennapjaidba, így ha az év végén hátranézel, látod majd: az eddig megtett út telis-tele van pozitív megerősítésekkel.

Ez a csodálatos határidőnapló felemel és támogató energiákkal ölel át – így számos varázslatos dolgot vonzhatsz be életedbe a következő évben. Hagyd, hogy társad lehessen 2020-ban, vagy lepj meg vele valakit, aki igazán fontos neked!

Ajánlott könyv:

Határtalan gondolatok határidőnapló 2020