2004 vége felé egy sor traumatikus magánéleti és szakmai esemény után Rhonda Byrne nagy titokra lelt – egy titkos törvényre és az univerzum alaptörvényére.

Rhonda a lányától kapott egy példányt Wallace D. Wattles 1910-ben írt A meggazdagodás tudománya című könyvéből. Erről a pillanatról Rhonda ezt mondja: „Valami belül arra késztetett, hogy egyesével átlapozzam az oldalakat, és még most is emlékszem rá, ahogy a könnyeim az oldalakra hullottak olvasás közben. Bepillantást engedett A Titokba, és olyan volt, mintha lángolna a szívem.”

a_titok_ami_megvaltoztatta-az-eletem_b1_218px

Ajánlatunk a témában

Ezt egy két hónapos kutatás és nyomozás követte, ami alatt Rhonda visszakövette A Titkot az évezredek folyamában, beleépítve szinte minden vallást és a történelem során tett összes emberi erőfeszítést .

Szinte azonnal megváltozott az élete, miután a tanultakat átültette a gyakorlatba. És abban a pillanatban a legnagyobb kívánsága és élete új célja az volt, hogy megossza ezt a tudást a világgal.

A 2006-os A Titok című filmben és az azonos című könyvben Rhonda Byrne bemutatja azokat a ma is élő tanárokat, akik birtokában vannak ennek a kevesek által ismert, különleges bölcsességnek. Köztük van a világ néhány vezető üzletembere, közgazdásza, orvosa, pszichológusa, történésze, teológusa és tudósa. A Titok csodálatos megtörtént eseteket mesél el átlagos emberekről, akik számottevően megváltoztatták az életüket. A Titok használatával betegségeken jutottak túl, hatalmas vagyonra tettek szert, akadályokat győztek le és elértek olyasmiket, amiket sokan lehetetlennek tartottak.

A Titok megmutatja, hogy használd ezt a hatalmas tudást az életed minden területén, az egészségtől kezdve a pénzügyeken és a sikeren át a kapcsolatokig. A Titok minden, amiről valaha álmodtál… és most a kezedben van.

Olvass bele a könyvbe