Ültem egy egyetemi előadáson 2012-ben, és közben hallottam, hogy pár lány A Titokról beszélget, és hogy mennyire bevált nekik mindenben, amit csináltak. Mivel fogalmam sem volt, mi az A Titok, éltem tovább az életem. De a cím ott motoszkált a fejemben.

a_titok_ami_megvaltoztatta-az-eletem_b1_218px

Ajánlatunk a témában

Bár nappal később láttam egy fickót sétálni az utcán, kezében A Titok című könyvvel. Megborzongtam tőle, de még mindig nem figyeltem rá.

Aztán a fodrásznál ülve hallottam, ahogy egy férfi arról beszél telefonon valakivel, hogy az a bizonyos illető már minden könyvesboltban keresett egy könyvet, ami sehol sem elérhető, így a fickó megkérte a másik embert, hogy írja meg neki a könyv címét. Pip-pip, jött az üzenet. Hangosan felolvasta: A Titok. Ezen a ponton már mosolyogtam, sőt nevettem: mi folyik itt? Ez Isten varázslatos módszere, hogy közöljön valamit?

A hajvágás után egyenesen a könyvesboltba mentem, és A Titok után érdeklődtem az eladótól, aki azt mondta, nagyon szerencsés vagyok, mert az utolsó példányt viszem el.

Ez volt a 2012-es évem. Most, 2016-ban összefoglalom a sok nagyszerű dolgot, amit a vonzás törvénye és A Titok segítségével értem el.

  1. Átmentem minden vizsgámon, amelyen korábban megbuktam. Sőt, nemcsak átmentem, de nagyon jó pontszámokat értem el, és ezzel bekerültem az okos srácok közé.
  2. Számos műsorban léptem fel, és mindig elnyertem a közönség tetszését. Egyszer elképzeltem, ahogy egy nagy színpadon ülök és énekelek, és később még ez is valósággá vált. De kezdetben csak kisebb színpadokon álltam, majd haladtam a nagyobbak felé. A hangszínem és a zenei érzékem sokat javult.
  3. Akárhová megyek, híres és népszerű leszek. Az emberek szeretnek velem beszélgetni. Azt mondják, érzik a pozitivitást ilyenkor. Amint hozzájuk szólok, egyből ébernek és pozitívnak érzik magukat.
  4. Akartam egy kocsit. Elvégeztem ugyanazt a vizualizációs gyakorlatot, amit a filmben mutattak. Hasonlóan vizualizáltam egy új telefont, egy új gitárt, stb.
  5. Nagyobb városban akartam dolgozni. Ezért a főiskola után egy nagyobb városba költöztem, ami egy valóra vált álom volt.
  6. Túlzottan sok tanulás nélkül átmentem a legnehezebb jogi vizsgán, mert amikor már a birtokában vagy valaminek, akkor nem kell keményen gürcölnöd érte, mindössze örömtelien dolgoznod egy kicsit. És bumm, átmentem a vizsgán.
  7. Kapcsolatok jelentek meg az életemben. Egy rakás kapcsolat. Amikor egy ismerősöm megváltozott, vagy elárult, mindig pozitív maradtam, mert amikor tudod, hogy mindenből bőségesen van, akkor mégis miért sírnál egy ember után? Részemről csak pozitív hozzáállásra volt szükség.
  8. Hat hónap alatt leadtam huszonöt kilót, csupán rendes étrenddel és kicsi vagy egyáltalán semmilyen testmozgással, de a pozitivitást túladagoltam.

Nagyjából egy hétbe telne, hogy elmeséljek mindent, amit A Titok segített elérni a legegyszerűbb és legkönnyebb módon. Olyan emberré váltam tőle, aki tele van pozitív gondolatokkal, lelkesedéssel, elszántsággal, erővel, kontrollal és számos más jó tulajdonsággal.

Köszönöm Rhonda Byrne-nek, A Titoknak és az univerzumnak, amiért azzá az emberré tettek, aki ma vagyok, és megtanították nekem, hogyan éljem az életem.

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!