Idén az összes barátom elkezdett fogyókúrázni, így én is kedvet kaptam, hogy hasonlóan tegyek. Beiratkoztam edzésekre, próbáltam kevesebbet enni, de nem fogytam valami sokat.

a_titok_ami_megvaltoztatta-az-eletem_b1_218px

Ajánlatunk a témában

Aztán eszembe jutott A Titok! Elkezdtem arra összpontosítani, hogy csupán az elmém szabályozásával képes lehetek a fogyásra. Elkezdtem hinni abban, hogy egy hét alatt lefogyhatok egy kilót, anélkül hogy éheztetném magam, és anélkül hogy le kellene járnom az edzőterembe, amit egyáltalán nem élveztem. Mindössze annyit kellett tennem, hogy este lefekvés előtt pár másodpercig gondolkoztam, és hittem abban, hogy fogyok. A Titok megint nem okozott csalódást. Tényleg olyan, mintha varázslat lenne. Már két és fél kilót fogytam, és továbbra is használom, hogy még egy kilót fogyjak, és tartsam a súlyom.

Remélem, ennek a történetnek a segítségével te is bízni fogsz A Titokban, és továbbra is hiszel az elmédben, amíg el nem éred a kívánt eredményeidet. A legmélyebb hálámat küldeném Rhondának, amiért megosztotta ezt a tudást, és az összes többi embernek is meg szeretném köszönni, akik elküldték a történeteiket, és segítettek életben tartani A Titokhoz fűzött reményeimet az évek során.

A következő célom a tisztább arc elérése. Nemrég jártam bőrgyógyásznál, ajánlottak és egy csomó elgondolkodtató dolgot, de úgy döntöttem, inkább csak a pozitív gondolkodásra hagyatkozom. Hamarosan megosztom ezt a történetet is.