David_Wolfe_BlueDavid „Avocado” Wolfe a tápláló ételek és a hosszú élet univerzumának rocksztárja és Indiana Jones-a. A világ vezető vezérigazgatói, nagykövetei, sztárjai, sportolói, művészei és bolygónk igazi a hősei – az anyukák – mind Davidhez fordulnak szakértői tanácsért, ha egészségről, szépségről, gyógynövényekről, táplálkozásról vagy csokiról van szó!

Társalapítója a TheBestDayEver.com online egészségügyi magazinnak, valamint ő az ötletgazdája és elnöke a nonprofit The Fruit Tree Planting Foundation (www.ftpf.org) alapítványnak, melynek célja, hogy 18 billió gyümölcs-, dió- és gyógyhatású fát ültessen a Földön.

dawid_wolfe_eloadas3Több mint 20 év elhivatott tapasztalattal és közel 3000 élő rendezvény lebonyolításával a háta mögött, David pozitív hozzáállással, ökoközösségek felépítésével, forrásvízzel, és a legjobb minőségű organikus ételekkel és gyógynövényekkel indított harcot a ragyogó egészségért.

David támogatja azt az elképzelést, miszerint töltsünk több időt a természetben, termesszük a saját ételeinket, és tegyük a mai napot a legjobbá. Tanításai szerint az inspiráció a szeretetben, az utazásban, a természetes szépségben, a vibráló egészségben és a csúcsteljesítményben rejlik.

David_Wolfe4

David körbejárta a Földet, hogy a világ legtisztább ételei és vizei után kutasson, valamint kalandutazásokat is vezetett (lásd www.davidwolfeadventures.com). David ínyenc csokoládéfogyasztó, organikus farmer, méhész és vaníliatermesztő. Kifejezetten érdekli az organikus étcsokoládé megszépítő, egészséget elősegítő és misztikus tulajdonsága.

superfoods-B1_218pxDavid tömérdek sikerkönyvet könyvet írt, ezek közt van az Eating for Beauty, a The Sunfood Diet, a Succes System, a Naked Chocolate, az Amazing Grace, a Chaga: King of the Medicinal Mushrooms and Longevity. Valamint részt vett számos áttörést jelentő dokumentumfilmben, mint például a Food Matters, a Hungry for Change és a Discover the Gift.

David Facebook-oldala naponta megérint embereket a világ minden tájáról azzal, hogy tömör és átütő inspirációt, híreket és tanításokat közöl.

superfood_pecsetDavid nagyon keresett tanácsadó az egészségügy és a személyes siker területén. Olyan siker- és üzleti trénerekkel osztozott a színpadon, mint Anthony Robbins, Richard Branson, Brian Tracy, John DeMartini, valamint elismert orvosokkal és kutatókkal is, mint például Dr. Bruce Lipton, Dr. Joseph Mercola, Dr. Sara Gottfried, Dr. Lissa Rankin, Dr. Dave Woynarowski és sokan mások.

David az egyik vezető oktató és előadó az évente megrendezett Longevity Conference-en, az Institute of Integrative Nutrition-nél és a Body-Mind Insitute-nál, ahol saját órát tart.

ISMERD MEG AZ ÖSSZES SUPERFOODOT

Keresse a SUPERFOOD termékeket a Herbaházban: www.herbahaz.hu