Chani Nicholas

„Amikor elfogadjuk, hogy mihez van tehetségünk és mire vágyunk – és megengedjük magunknak, hogy elinduljunk felé, sok minden természetes módon a helyére kerül. Az életünk áramlatával haladunk.”

Chani Nicholas

Chani Nicholas kanadai asztrológus, politikai aktivista.

Tizenkét éves kora óta foglalkozik a csillagok ezen tudományával. Komolyabb munkássága 2011-ben kezdődött, amikor is barátoknak és családtagoknak írt heti horoszkópot hírlevél formájában, ezt egy egyre több olvasót és követőt vonzó sikeres blog követett, ami mára milliós látogatószámmal büszkélkedhet.

Blogján keresztül online kurzusokat tart, horoszkópokat, asztrológiai elemzéseket készít.

“Amikor az asztrológiáról beszéltem, újra életre keltem. Amikor fiatalabb voltam, nem volt nehéz ezt figyelmen kívül hagynom, idősebb fejjel azonban beláttam, milyen értékes dologról van szó. Ha azok felé a dolgok felé fordulunk, amelyekről úgy érezzük, van értelmük, és amelyek energiával és lelkesedéssel töltenek fel, még több ilyenben lesz részünk.
A horoszkópírás összekapcsolt a külvilággal. Még mindig egyedülálló voltam, családom sem volt igazán, és akadtak napok, amikor pokolian magányosnak éreztem magam. Az írás azonban (akkor és most is) igazi szerelem volt. Megpróbáltam kihasítani magamnak egy darabot a világból, és éreztem, hogy ez valami olyannak a kezdete, amit egész életemben kerestem. Miután néhány évig horoszkópírással foglalkoztam, elkezdtem hivatalosan is tradicionális asztrológiát tanulni Demetra George-nál. Ez segített ráébreszteni arra, hogy az asztrológia, a szertartások és az emberekkel való munka pontosan azon az úton indít el, amelyik a születési ábrámban is szerepel. Világos, mint a nap. Mindez csak arra várt, hogy meglássam, elfogadjam és a magamévá tegyem. Nem sokkal ezután találkoztam azzal a nővel, aki a feleségem lett, és ettől életem minden egyes darabkája villámgyorsan a helyére került.”

 

“Az asztrológia minden másnál radikálisabban és nagyobb bizonyossággal segített elfogadni a múltamat, a jelenemet és a jövőmet.”

Chani Nicholas

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: