Doreen Virtue

Szeretünk téged, drága gyermek. A félelmeidből jövő jelzések füttyszóhoz hasonlatosak, melyek minket, angyalokat az oldaladra szólítanak. Sohasem vagy egyedül a félelem óráiban.

Doreen Virtue- Angyali üzenetek

Amerikai pszichológus, az egyik legelisemrtebb angeológusangyalszakértő, az Angyalterápia módszerének megalapítója. Tanítása az angyalokkal folytatott kommunikáción alapul: eszerint bárki kérhet felsőbb útmutatást, segítséget, kérése meghallgatásra talál, hiszen a seagítő, isteni útmutatást adó lények körülöttünk vannak – csak fel kell ismernünk az általuk küldött jeleket. Doreen Virtue ehhez többféle eszközt is kezünkbe ad: kártyacsomagjai között találhatók angyalkártyák, használja a tarot-t, tematikus kártyákat készített (például szerelmi jóslásokra vagy napi használatra), de vannak olyan könyvei is, melyekben útmutató magyarázatait összekapcsolja más területekkel, például a növények és virágok spirituális vonatkozásaival, a számmisztikával vagy az álomfejtéssel. Magas szintű pszichológiai képzettségének köszönhetően olyan témákra is hiteles választ tud adni, mint a táplálkozási zavarok vagy a párkapcsolati problémák.

Könyvei így nem véletlenül örvendenek ilyen hihetetlen népszerűségnek Magyarországon és világszerte, kártyái pedig nem csupán ezoterikus használati tárgyak, hanem művészi igénnyel kidolgozott, szép és esztétikus alkotások is.

 

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: