Dr. Bruce H. Lipton

Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő.

Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce H. Lipton  nemzetközileg elismert tekintély a természettudomány és a spiritualitás összeegyeztetésének területén, látnoki szellemű természettudós, a modern biológia vezéregyénisége.

Dr. Bruce Lipton őssejtbiológusként, a Tudat, a belső teremtő című bestseller írójaként és a 2009-es japán Goi-békedíj nyerteseként már több száz televízió- és rádióműsorban szerepelt vendégelőadóként, és lépett fel nemzetközi vagy egyesült államokbeli konferenciákon. 1987 és 1992 között kutatásokat végzett a Stanford Egyetem orvosi szakán arra vonatkozóan, hogy a környezet a membránon áthaladva hatást gyakorol a sejtek viselkedésére és fiziológiájára, ki-be kapcsolgatva a géneket. Felfedezései meghaladták azt a széles körben uralkodó tudományos nézetet, hogy a gének irányítják az életünket, és megjósolták a mai kutatások legfontosabb területének, az epigenetikának a nézeteit. 

Weboldala: www.brucelipton.com

 

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: