Eckhart Tolle

A lélek a legbensőbb önmagad. Az a jelenlét, amely túl van a formán. A tudat, amely a formán túlmutat, a lélek. A lélek a lényeged.
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle sokak szerint a ma elő legnagyobb spirituális tanító. Gondolatai nem igazodnak valamely konkrét valláshoz vagy tradícióhoz. Tanításaiban az ősi mesterek egyszerű és tiszta hangján mondja el mély üzenetét.

Eckhart Tolle spirituális tanító és író, aki Németországban született, és a Londoni és a Cambridge-i Egyetemen végezte a tanulmányait. 29 éves korában egy mély belső átalakulás radikálisan megváltoztatta az életét. A következő néhány évet annak szentelte, hogy megértse, egységesítse és elmélyítse ezt az átalakulást, mely egy intenzív belső utazás kezdetét jelentette.

Később Londonban kezdett dolgozni tanácsadóként és spirituális tanítóként, egyénekkel és kis csoportokkal. 1995 óta a kanadai Vancouverben él. Eckhart Tolle A most hatalma (melyet 33 nyelvre fordítottak le),  A most hatalma a gyakorlatban  című bestsellerek szerzője, melyeket korunk legjelentősebb spirituális könyveiként tartanak számon világszerte.

Eckhart Tolle világhírű spirituális tanító és író, aki számos előadást tartott már, melyek legfőbb témái a megerősítések és lelki gyakorlatok voltak. Eckhart mély, mégis egyszerű tanításai számtalan embernek segítettek szerte a világon belső békére és nagyobb beteljesülésre találni az életükben.

Tanításai magját a tudat átformálása, a spirituális ébredés jelenti, melyre az ember evolúciójának következő lépcsőfokaként tekint. Ennek az ébredésnek lényeges eleme, hogy átformáljuk az egónk által uralt tudatállapotunkat. Ez nem csupán a személyes boldogság, hanem az erőszak végének előfeltétele is bolygónkon.

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: