Gabrielle Bernstein

Az Univerzum mindig hozzásegít azokhoz a megoldásokhoz, melyek a legjobbat hozzák ki belőled, ha megnyílsz, és elfogadod ezeket.

Gabrielle Bernstein

Életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Huszonnyolc évesen kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette.

Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója” – írta róla az Elle magazin, szerepelt Oprah Winfrey műsorában, a The New York Times sikerszerzője lett, de felfigyelt rá és közli írásait a Marie Claire és a Huffington Post is („Zen bombázó…”).

Oprah a SuperSoul Sundayben „a következő generáció szellemi vezetőjeként” mutatta be, az Oprah Winfrey Network pedig beválasztotta Gabbyt a „SuperSoul 100”-ba, mely egy dinamikus, 100 újítóból álló csoport, akiknek a látomásai és életmûve magasabb tudati szintre hozza a világot. A New York Times „új példaképnek” nevezte. A YouTube Gabbyt nevezte ki a 16 YouTube Next Video Blogger egyikének, a Mashable 11 Must-Follow Twitter-fiókjának egyikeként jelölte meg inspiráció kategóriában, és szerepelt a Forbes 20-as listáján is a legjobb női márkák közt.

Rendszeresen jelenik meg a The Dr. Oz Show szakértőjeként, és közremûködött a legnagyszabásúbb vezetett meditáció Guinness-világrekordjában, Deepak Choprával. Gabby ezenkívül megjelent olyan kiadványokban, mint az ELLE, az OWN, a Kathie Lee & Hoda, a Today, a Marie Claire, a Health, a SELF, a Women’s Health, a Cosmopolitan, a Glamour, a Success Magazine, az Experience Life Magazine és így tovább.

Munkásságáról bővebben a gabbybernstein.com oldalon olvashatsz.

Az a küldetésem ebben az életemben, hogy megmutassam a generációm tagjainak, hogy ne kívül, hanem belül, magukban keressék a boldogságot. Abban szeretnék segíteni neked, hogy félreállj a saját utadból. Hogy hogyan teszem ezt? Az Univerzum csatornájaként fontos információt töltök le és fordítok le neked. Élő mikrofonként közvetítem a nagyszerű és erőteljes üzenetet. Gyerünk, X és Y generáció, itt az ideje, hogy több ÉN-t vigyünk az életünkbe!

Gabrielle Bernstein

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: