Gabrielle Bernstein

Az Univerzum mindig hozzásegít azokhoz a megoldásokhoz, melyek a legjobbat hozzák ki belőled, ha megnyílsz, és elfogadod ezeket.

Gabrielle Bernstein

Életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Huszonnyolc évesen kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette.

Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója” – írta róla az Elle magazin, szerepelt Oprah Winfrey műsorában, a The New York Times sikerszerzője lett, de felfigyelt rá és közli írásait a Marie Claire és a Huffington Post is („Zen bombázó…”).

Oprah a SuperSoul Sundayben „a következő generáció szellemi vezetőjeként” mutatta be, az Oprah Winfrey Network pedig beválasztotta Gabbyt a „SuperSoul 100”-ba, mely egy dinamikus, 100 újítóból álló csoport, akiknek a látomásai és életmûve magasabb tudati szintre hozza a világot. A New York Times „új példaképnek” nevezte. A YouTube Gabbyt nevezte ki a 16 YouTube Next Video Blogger egyikének, a Mashable 11 Must-Follow Twitter-fiókjának egyikeként jelölte meg inspiráció kategóriában, és szerepelt a Forbes 20-as listáján is a legjobb női márkák közt.

Rendszeresen jelenik meg a The Dr. Oz Show szakértőjeként, és közremûködött a legnagyszabásúbb vezetett meditáció Guinness-világrekordjában, Deepak Choprával. Gabby ezenkívül megjelent olyan kiadványokban, mint az ELLE, az OWN, a Kathie Lee & Hoda, a Today, a Marie Claire, a Health, a SELF, a Women’s Health, a Cosmopolitan, a Glamour, a Success Magazine, az Experience Life Magazine és így tovább.

Munkásságáról bővebben a gabbybernstein.com oldalon olvashatsz.

Az a küldetésem ebben az életemben, hogy megmutassam a generációm tagjainak, hogy ne kívül, hanem belül, magukban keressék a boldogságot. Abban szeretnék segíteni neked, hogy félreállj a saját utadból. Hogy hogyan teszem ezt? Az Univerzum csatornájaként fontos információt töltök le és fordítok le neked. Élő mikrofonként közvetítem a nagyszerű és erőteljes üzenetet. Gyerünk, X és Y generáció, itt az ideje, hogy több ÉN-t vigyünk az életünkbe!

Gabrielle Bernstein

A szerző könyvei

 • Mindennapi csodák

  „A bakancslistád valósággá válik, és az életed a legvadabb álmaidnál is […]

 • Édesítsd meg az életed

  Sokan árulnak „boldogságot” manapság, az Édesítsd meg az életed! című […]

 • Szupervonzás

  KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGJELENJEN AZ ÉLETEDBEN MINDAZ, AMIRE IGAZÁN VÁGYSZ? […]

 • Boldog napok

  Gyógyítsd meg sérelmeidet, és fedezd fel a Benned rejlő rendkívüli erőforrással […]

 • Spirituális és trendi

  „Engedd el a félelmet, higgy a szellemben, számíts a csodákra, és mindig hallgass […]

 • Az Univerzum mindenben támogat

  Hogyan érezzük magunkat biztonságban, és bízzunk az életben, bármi történik is? […]

 • Történhetnek csodák

  Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve. Hisz abban, hogy […]

 • Ítélkezés nélkül

  Gabrielle Bernstein Az univerzum mindenben támogat és az Édesítsd meg az életed! […]

Cikkek a szerzőtől: