Gary Zukav

Ezotéria

Egy nagy változás idejét éljük. Sokkal könnyebben tudjuk megélni ezt a változást, ha látjuk az utat, amelyen járunk, a célt, és azt, hogy mi az, ami változik… Sokféle útja van annak, hogy elérkezzünk a bölcsességhez és a szívhez. Ez a mi legnagyobb gazdagságunk, és ebben gyönyörködöm én nap mint nap.

Gary Zukav

Gary Zukav spirituális tanító és négy egymást követő New York Times bestseller ékesszóló szerzője. A Harvard Egyetemen végzett, és a Különleges Erők tisztjeként szolgált Vietnamban, mielőtt megírta volna első könyvét, a The Dancing Wu LI Masterst, amelyben a modern fizika eredményeit foglalta össze mindenki számára érthetően. Ezzel elnyerte az Amerikai Tudományos Könyvdíjat.

Második könyve, A lélek lakhelye, amely a személyiség és a lélek összhangjáról szól, milliókhoz találta meg az utat. Ez a szinte költői stílusban megírt metafizika könyv megmutatja, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tiszteletet, szeretetet és az együttérzést választjuk. Segítséget nyújt abban, hogy miként tudunk együtt, felelősségteljes döntéseink révén, közösen az emberi szellem birodalma felé jutni. Különleges könyv ez a szívről, a felelősségről, a lélekről, a kapcsolatokról, a függőségről, a hatalomról, pszichológiáról, az illúzióról, a bizalomról.

1998 elejétől több mint harminc alkalommal jelent meg az Oprah Winfrey Show-ban, továbbá immáron harmincegy alkalommal jutott fel a New York Times bestsellerlistájára, ahol könyveivel összesen négy évet töltött.

Miért ne utaznánk tudatosan a lélek lakhelyére – arra a helyre, ahol az energiát anyaggá változtatjuk a szándékainkkal –, és itatnánk át a világot szeretettel, hogy így élhessünk benne?

Gary Zukav

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: