Gregg Braden

Hiszünk-e abban, hogy megéri az a munka – mi magunk megérdemeljük-e –, amibe az kerül, hogy teljesen elfogadjuk és magunkévá tegyük a minden egyes emberben ott rejtõzõ rendkívüli potenciált? Nem kell sokáig várnunk, hogy megtudjuk, hogyan válaszoltunk. Abból fogjuk tudni, amilyen világot hagyunk a gyermekeinkre.

Gregg Braden

Gregg Braden ötszörös New York Times bestsellerszerző, a tudomány, a spiritualitás és való világunk összefonódásával kapcsolatos tanok úttörőjeként tartják számon.

1979 és 1990 között Gregg válságtanácsadóként dolgozott több neves Fortune 500-as cégnél. A szerző ma is tovább folytatja a problémamegoldást, azáltal, hogy a modern tudományt, valamint a távoli kolostorokban megőrzött bölcsességek és elfeledett szövegek üzeneteit a való világba áttehető megoldásokká szövi össze. Kivételes felismerései révén 11 díjnyertes könyvet írt, melyeket már több mint 40 nyelven kiadtak. A Watkins Journal öt egymást követő évben sorolja fel Gregget a világban ma élő 100 legbefolyásosabb spirituális embert felsorakoztató listáján, 2017-ben pedig jelölést kapott a rangos Templeton-díjra.

Előadásait és tréningjeit az Egyesült Nemzetek Szervezeténél, a Fortune 500 cégeknél és az Egyesült Államok hadseregénél is megismerhették, minden nagyobb tévécsatorna műsorain szerepelt egész Észak- és Dél-Amerikában, Mexikóban és Európában.

 

 

Önbecsülésünk, önértékelésünk, magabiztosságunk, jóllétünk és biztonságérzetünk közvetlenül abban gyökerezik, ahogyan magunkról gondolkodunk, ahogyan önmagunkat elhelyezzük a világban.

Gregg Braden

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: