Jack Canfield

Nem számít, hogy ki vagy, hogy éppen hol tartasz az életedben, a világ összes szeretetét megérdemled. És a legfontosabb személy, akitől ezt meg kell kapnod, nem más, mint te magad.

Jack Canfield

Jack Canfield világszerte ismert szerző, A siker alapelvei írója, amely megjelenése óta több mint ötszázezer példányban fogyott világszerte.

Jack Amerika vezető szakértője, aki vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, értékesítő szakemberek, alkalmazottak, tanárok százezreinek áttörő sikeréért felelős.

2006-ban szakértőként szerepelt Rhonda Byrne A Titok című világsikert arató filmjében és az azonos címet viselő könyvben. A világon egyedülálló módon egyidejűleg hét könyvével szerepelt a New York Times bestsellereinek listáján.

Amikor elfogadjuk, hogy a tetteink (vagy a tehetetlenségünk), a gondolataink, hiedelmeink, a saját magunkhoz intézett szavaink és a fejünkben őrzött képek óriási hatással vannak az eredményeinkre, akkor máris megtettük az elsõ lépést a szabadság, a gazdagság és a kiteljesedett élet felé vezető úton.

Jack Canfield

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: