Marie Forleo

A szeretet sohasem fogy el, és senki sem veheti el tőlünk, mert mi magunk vagyunk a forrása. Ha másoknak is adunk belőle, csak még több lesz.

Marie Forleo

Marie Forleo amerikai életviteli tanácsadó, motivációs előadó, szerző és webtelevíziós házigazda. 2001-ben hírlevelet hozott létre, melyre pincérként, fitness- és táncoktatóként szerzett kapcsolatai révén toborzott előfizetőket és ügyfeleket. 2008-ban adta ki Az elbűvölő nő – Minden pasi téged akar című könyvét.

A könyv tizenhárom különböző nyelven jelent meg. A következő évben megalapította a Marie Forleo International-t, (oktató cég, amely a modern vállalkozók online üzleti iskolája) egy üzleti tanácsadó és oktató céget. A vállalat kisebb cégekre és a vállalkozók személyes fejlesztésére fókuszál.

„Tősgyökeres jersey lányként semmi mással, mint szenvedéllyel, egy laptoppal és egy álommal, létrehoztam egy sokmillió dolláros, társadalmilag tudatos birodalmat a semmiből. Egy 13 nyelven kiadott bestsellerrel, 193 országból 275 000 előfizetővel a világ minden tájáról, 4 toplistás fitnesz DVD-vel és egy heti online műsorral, a MarieTV-vel, ami annyira megnevettet majd, hogy kiprüszkölöd a szójalattédat.”

Marie Forleo szerepelt Oprah Winfrey Super Soul Sunday műsorában Gabrielle Bernstein-nel együtt (Gabrielle Bernstein: Történhetnek csodák,  Édesítsd meg az életed!).

2019-ben jelent meg legújabb könyve, a Minden Megoldható!, amelynek címéhez édesanyja gyakran ismételt mondatát vette kölcsön, és amellyel megteremtette a „realista önsegítés” műfaját.

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: