Mark Nepo

Ezotéria

Gyakran kérdezik, én magam mit tanultam Az ébredés könyvéből. Ezt: teljes szívünkkel és igazul élve a világ fenntartásához szükséges szeretet és gondoskodás erős közvetítői vagyunk. Ha találgatnom kellene, azt mondanám, ez a könyv azért érinthetett meg oly sokakat, mert a szeretet és gondoskodás óceánjának vizéből ad inni egy kicsit.

Mark Nepo

Mark Nepo költő, filozófus, több mint huszonöt éve tanít költészetet és spiritualitást. A rák túlélőjeként elkötelezetten támogatja a belső élet fontosságát.
Az ébredés könyvét 2000-ben a Books for a Better Life díjra jelölték, és a Spirituality & Health magazin a 2000. év egyik legjobb spirituális könyveként méltatta. Mark számos antológia összeállításában vett részt, több verses- és esszéket tartalmazó kötete is megjelent.

Mark szerteágazó munkái, tevékenységei révén – spirituális elvonulásokat vezet, gyógyító és orvosi közösségekkel működik együtt, költészetet tanít – sokaknak nyújt segítséget. Írásaiban és tanításaiban a belső átalakulásra és kapcsolatokra fókuszáló élettel foglalkozik, és minden esetben a gyógyulás útját tárja fel ott, ahol a művészet és a szellem ösvényei találkoznak.

Tizennyolc éven át tanított a New Yorki Állami Egyetemen Albany-ban. Ma a michigani Fetzer Intézet rezidens kutatója és vezető tanácsadója, ahol az elme, test és lélek teljességét kutatja. A New York állambeli Albany-ban él, és a mai napig felolvasásokat, előadásokat és elvonulásokat tart. 

Semmi máshoz nem fogható bátorság kell ahhoz, hogy magunkat szeressük. Ehhez olyan valamiben kell hinnünk és mellette hűségesen kitartanunk, amit senki más nem lát, és ami a világban tart minket – ez pedig a saját önértékelésünk.

Mark Nepo

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: