Mark Wolynn

Most kezdjük csak felfedezni azt, hogy a korábbi generációkat érintő traumákat biológiai értelemben véve is örökölhetjük. Ez pedig sokunkat meglep. Főleg olyan traumákról van itt szó, és azok a megrázkódtatások okoznak problémát, amelyekről elődeink nem vettek tudomást, és/vagy amelyek sosem lettek feloldva. Azok, amelyekről soha senki nem beszélt. A jó hír azonban az, hogy ki lehet lépni ebből az ördögi körből, ha felismerjük az összefüggéseket.

Mark Wolynn

Mark Wolynn a Family Constellation Institute (San Francisco) és az észak-kaliforniai Hellinger Intézet (Hellinger Institute of Northern California) igazgatójaként, az örökölt családi traumák egyik legismertebb specialistája. A depresszió, a szorongás, a kényszeres gondolatok, a félelmek, pánikrohamok, krónikus fájdalmak, az önsebző viselkedés és egyéb különféle tartósan fennálló tünetek és betegségek specialistája. Az Örökölt családminták című könyvvel 2016-ban a neves Nautilus díjat is elnyerte pszichológia témakörben, könyvét 19 nyelvre fordították le.

Mark Wolynn, verseket is megjelentetett, továbbá számos előadást és workshopot tart terapeutáknak, pszichiátereknek, pszichológusoknak és egyéb szakembereknek, olyan orvosi és oktatóközpontokban, mint például a Pittsburghi Egyetem (University of Pittsburgh), a Nyugati Pszichiátriai Intézet (Western Psychiatric Institute), a Kripalu Jóga- és Egészségközpont (Kripalu Center for Yoga & Health), a New York-i Nyitott Központ (New York Open Center), valamint az Omega Intézet (Omega Institute) és a Kaliforniai Integrált Tanulmányok Intézete (California Institute of Integral Studies).

 

Amit elutasítunk a szüleinkben, az a saját életünkben egyszer csak a felszínre törhet. Az egyetlen dolog, ami megvédhet attól, hogy a szüleink mintáit kövessük, ha meggyógyítjuk a velük való kapcsolatunkat.

Mark Wolynn

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: