Mel Robbins

Tudni, mit kell tenni ahhoz, hogy előbbre mozdítsuk az életünket, bölcsességet kíván. Rávenni magunkat, hogy megtegyük, bátorságot.

Mel Robbins

Mel Robbins amerikai televíziós műsorvezető (The Mel Robbins Show), író, motivációs előadó, életvezetési tanácsadó. Az egyik legismertebb észak-amerikai szakember, munka- és emberi kapcsolati tanácsadás területen.

Munkásságának legfőbb célja, hogy segítsen az embereknek túlszárnyalni a saját maguknak felállított céljaikat, ezáltal elérni mindazt, amire valóban a leginkább vágynak. Mélyrehatóan ismeri mindazokat a pszichés és szociális eredetű blokkokat, amelyek visszatérő jelleggel újra és újra meggátolnak bennünket céljaink elérésében, és ami a legfontosabb, megoldásokat is kínál, hogy valóban megszerezzük mindazt, amit csak szeretnénk.

Az egyik híres TEDx előadását, melyben az általa kidolgozott „5 másodperces szabály”-ról beszélt, több mint 20 millióan tekintették meg a YouTube-on. Ennek köszönhetően Robbins mára már az egyik legkeresettebb női előadóvá vált.

Egy 5 másodperces döntéssel megváltoztathatod a „hibás” mentális berögzüléseidet és szokásaidat. Ezek az apró döntések idővel nagy változásokká adódnak össze abban, aki vagy, ahogyan érzed magad, és ahogyan élsz.

Mel Robbins

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: