Pam Grout

A dolgok észrevételének egyszerű cselekedetével egyre inkább ráeszmélsz arra, hogy az esetek többségében valójában korlátoztad magad a világ megtapasztalásában. Ma elengedem a kontrollt, és belépek a mostba, ahol megtalálom a zavartalan, teljes mértékben kizökkenthetetlen békét.

Pam Grout

Pam Grout világutazó, szerető anya, bestselleríró, milliomos és inspiráló látvány mindenki számára.

Valójában az említettek közül egyelőre csak négy igaz, de ez a sor egy olyan megerősítés, amelyet húsz éve kezdtem használni, mielőtt gyerekem született volna, mielőtt utazó író vagy egyáltalán író lettem, és mielőtt egyáltalán kedveltem volna saját magam. A megerősítések bizonyítottan működnek, hiszen most már büszkén mondhatom, hogy egy kivételével mindegyik igaz. Hagyom, hogy kitaláld, melyiknek kell még megvalósulnia.

A kansasi Lawrence-ben élek egy érdekes és kellemes egyetemi városban, ahol sok művész, liberális és hasonló gondolkodású ember él. Szeretek mindent, aminek köze van a kreativitáshoz. Talán ezért szólt a második könyvem arról, hogy hogyan legyünk kreatívabbak. Teniszek, szeretek kertészkedni (de visszautasítom a vegyszerek használatát), forgatókönyveket írok (sajnos senki nem veszi meg őket… egyelőre) és tenni-venni. A tevés-vevés, ha nem lennél tisztában a szó jelentésével, azt jelenti, hogy alig csinálsz valamit. Szeretek együtt lenni és beszélgetni a barátaimmal, és könyveket olvasni a lányom társaságában.
Ha a karriert nézzük, könyveket és cikkeket írok. Egyelőre tizenöt könyvem jelent meg, és számos kiadványnak adtam már el cikkeket. Leginkább a Travel & Leisure-ben, az Outside-ban, a Family Circle-ben, a Modern Maturityben, a New Age Journalban, a Scientific American Explorationsben, az Arizona Highwaysben, a Travel Holidayben, a Tennisben, a Snow Countryban, a Washington Postban, a Detroit Free Pressben, a First for Womenben és az Amtrak Expressben megjelentekre vagyok büszke.

A People magazin közép-nyugati újságírója vagyok. A chicagói irodában dolgozom, és már mindenről írtam a dinoszauruszvadászoktól kezdve a fickókon át, akik kutyáknak nyitottak pékséget, egészen a csodálatos Boeing-munkásig, aki kimentett egy égő épületből hat gyereket.
A „Nos, hol is tartottam?” című utazási rovatért is én felelek. Az összes kontinensen jártam már, és gyakorlatilag minden sportot kipróbáltam. A repülőből való kiugrás még várat magára, de valamit kell hagynom a kilencvenedik születésnapomra is.

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: