Pam Grout

– Pam Grout világutazó, szerető anya, bestselleríró, milliomos és inspiráló látvány mindenki számára.

Valójában az említettek közül egyelőre csak négy igaz, de ez a sor egy olyan megerősítés, amelyet húsz éve kezdtem használni, mielőtt gyerekem született volna, mielőtt utazó író vagy egyáltalán író lettem, és mielőtt egyáltalán kedveltem volna saját magam. A megerősítések bizonyítottan működnek, hiszen most már büszkén mondhatom, hogy egy kivételével mindegyik igaz. Hagyom, hogy kitaláld, melyiknek kell még megvalósulnia.

A kansasi Lawrence-ben élek egy érdekes és kellemes egyetemi városban, ahol sok művész, liberális és hasonló gondolkodású ember él. Szeretek mindent, aminek köze van a kreativitáshoz. Talán ezért szólt a második könyvem arról, hogy hogyan legyünk kreatívabbak. Teniszek, szeretek kertészkedni (de visszautasítom a vegyszerek használatát), forgatókönyveket írok (sajnos senki nem veszi meg őket… egyelőre) és tenni-venni. A tevés-vevés, ha nem lennél tisztában a szó jelentésével, azt jelenti, hogy alig csinálsz valamit. Szeretek együtt lenni és beszélgetni a barátaimmal, és könyveket olvasni a lányom társaságában.
Ha a karriert nézzük, könyveket és cikkeket írok. Egyelőre tizenöt könyvem jelent meg, és számos kiadványnak adtam már el cikkeket. Leginkább a Travel & Leisure-ben, az Outside-ban, a Family Circle-ben, a Modern Maturityben, a New Age Journalban, a Scientific American Explorationsben, az Arizona Highwaysben, a Travel Holidayben, a Tennisben, a Snow Countryban, a Washington Postban, a Detroit Free Pressben, a First for Womenben és az Amtrak Expressben megjelentekre vagyok büszke.

A People magazin közép-nyugati újságírója vagyok. A chicagói irodában dolgozom, és már mindenről írtam a dinoszauruszvadászoktól kezdve a fickókon át, akik kutyáknak nyitottak pékséget, egészen a csodálatos Boeing-munkásig, aki kimentett egy égő épületből hat gyereket.

A „Nos, hol is tartottam?” című utazási rovatért is én felelek. Az összes kontinensen jártam már, és gyakorlatilag minden sportot kipróbáltam. A repülőből való kiugrás még várat magára, de valamit kell hagynom a kilencvenedik születésnapomra is.

Pam Grout

Adj hálát és gazdagodj

„Nem hiszel a csodákban? Hinni fogsz, miután elolvastad ezt az inspiráló, mókás és erőteljes könyvet.”

A bőség, a szeretet és a béke mindig elérhető, de fontos, hogy a megfelelő frekvencián legyél. Bármit is hallottál eddigi életed során, nem a gondolkodás az, ami bevonzza a csodákat – hanem a HÁLA. Mikor az öröm és a hála frekvenciáján vagy, az univerzum szabadon elhozhat neked bármit, alakíthatja a dolgokat, nyulakat húzhat elő a kalapból.
Mikor hálával szemléljük a világot, mikor arra használjuk a figyelmünket, hogy észrevegyük a szépséget, hogy a lehetőségekre fókuszáljunk, akkor radikálisan megváltoztatjuk a mindennapi tapasztalásunkat. De miért is hinnél valaki másnak?

Pam Grout új könyvének 30 napos kísérlete arra invitál, hogy ezt te bizonyítsd be magadnak.

E2

E a négyzeten – könnyed kísérleti kézikönyv egy komoly témáról. Egyszerű kísérletsorozat, amely során bebizonyosodik, hogy a valóság képlékeny, a tudatosság felülkerekedik az anyagon, és életünket az elménk alakítja.

A szám szerint kilenc kísérlet, amelyek egyenként és összességükben némi időt, ellenben nulla anyagi ráfordítást igényelnek, beszédesen és ékesen demonstrálják, hogy a spirituális törvények pontosan olyan kiszámíthatóak, mint a gravitáció, és annyira állandóak, mint Newton mozgástörvényei.

Pam Grout könyve a következő alapelveket bizonyítja be látványosan:
– A végtelen lehetőségek láthatatlan ereje vagy energiamezője létezik.
– Te hatással vagy erre a mezőre, és meríthetsz belőle meggyőződéseidnek és elvárásaidnak megfelelően.
– A mezőhöz kapcsolódva pontos és korlátlan útmutatást kaphatsz.
– Az univerzum határtalan, kimeríthetetlen és meglepően segítőkész.

A szerző könyvei

 • Adj hálát és...

  Nem hiszel a csodákban? Hinni fogsz, miután elolvastad ezt az […]

 • A csodák tanítása...

  Ha mindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de […]

 • Kreatív lélek

  Ideje beállítani a saját ritmusodat! A humoráról, […]

 • E2

  Tedd próbára képességeidet és ismerd meg az E2 […]

 • E3

  Az E-Négyzet óriási nemzetközi sikere sokaknak nyújtott […]