Álombeli találkozások Gábriellel

Nem szokatlan, hogy valaki angyallal álmodik. A legtöbb ilyen élmény valódi találkozás, nem pedig a tudatalatti szüleménye. Dr. Ian Stevenson, a Virginiai Egyetem munkatársa álombeli látogatások ezreit katalogizálta; e látogatások során az emberek eltávozott szeretteikkel vagy angyalokkal léptek kapcsolatba. Dr. Stevenson szerint az élmény elevensége az, ami a valódi látogatásokat megkülönbözteti a sima álmoktól. A látogatások gazdag színeket és intenzív érzelmeket tartalmaznak, az élmény valóságosabbnak tűnik a valóságnál, és hosszabb ideig marad veled, mint egy hagyományos álom. Lehet, hogy még sok évvel később is határozottan emlékszel a részleteire.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy isteni útmutatást kapj (főleg, amikor stresszesnek érzed magad, vagy akadályokat tapasztalsz), ha elalvás előtt kérsz segítséget. Ezt megteheted hangosan, egy csendes imával, de akár le is írhatod a kívánságodat egy papírra, melyet a párnád alá teszel.

Amikor alszunk, kétkedő egónk is alszik, magasabb rendű énünk pedig nyitottá válik a közvetlen kapcsolatra az Istenséggel.

Elena Covarrubias álmában kap üzeneteket és útmutatást Gábriel arkangyaltól. Elenának Gábriel fiatal, sovány, sötét bőrű, hímnemű angyalként jelenik meg.

Egyszer azt álmodta, hogy Gábriellel volt az otthonában, aki megkérte, hogy kövesse a konyhába, ahol Elena nagymamája ült, nagyon szomorúan. Gábriel arra kérte Elenát, hogy biztatóan ölelje meg a nagymamáját.

Másnap, reggeli közben Elena úgy látta, hogy a nagymamája valóban nagyon szomorúnak tűnik, ezért Gábriel álombeli útmutatásának megfelelően odament hozzá, és megölelte. Elena azt mondta, hogy az álom óta sokkal gyakrabban fejezi ki szeretetét a nagymamája iránt, és ezáltal közelebb kerültek egymáshoz.

Az álombeli találkozások – főleg a hírmondó Gábriel arkangyallal – fontos útmutatást adnak, mint amilyet Elena is kapott, és ami jobb kapcsolathoz vezetett a nagymamájával. Kérheted, hogy alvás közben érkezzenek meg hozzád az isteni üzenetek. Nem biztos, hogy amikor felébredsz, pontosan emlékszel az álmodra, de az ég válaszai a tudatalattidon keresztül vezérelnek majd téged.

Az évek során rengeteg ember számolt be nekem arról, hogy más emberek álmai révén kapott üzenetet. Ha túl stresszesek vagyunk ahhoz, hogy megértsük az jelzéseket, az angyalok más utat választhatnak, és valaki máson keresztül üzenhetnek. A következő megrendítő üzenet annak a férfinak is szólt, aki álmodta, és a lányának, Susannak* is. (Susan nemrégiben halt meg, hosszú betegség után.) Egész jól alakult az állapota, ezért senki nem számított rá, hogy meg fog halni, méghozzá ilyen hamar. Susan apja néhány nappal a halála előtt azt álmodta, hogy Gábriel arkangyal meglátogatta, és azt mondta neki, hogy átviszi lányát a túloldalra. Az apa nem hitt az angyalokban, de az álom után néhány nappal a lánya állapota tényleg rosszabbodott, és meg is halt. A kórház ügyeletes orvosának nevét biztos kitalálod: dr. Gabrielnek hívták.

Gábriel megpróbálta enyhíteni valamicskét Susan halálának traumáját azzal, hogy előre figyelmeztette az apját. Az angyalok néha nem azért számolnak be jövőbeli eseményekről, hogy megakadályozzuk őket, hanem azért, hogy érzelmileg fel tudjunk rájuk készülni. Az angyalról elnevezett orvos jelenléte égi jel volt, hogy Susan már az angyalokkal van, köztük Gábriel arkangyallal.

shutterstock_93403804 (1)

Angyali találkozások és halál közeli élmények

Mi történik az ember lelkével, miután meghal? Kutatók rengeteg információt gyűjtöttek olyan emberektől, akiknek halál közeli élményük volt; újraélesztették őket, és visszatértek a klinikai halálból. A halál közeli élmény jelenségét kutatók tanulmányozzák, köztük olyanok is, akik maguk is átéltek hasonlót. Néhány szkeptikus úgy gondolja, hogy a látomások, melyekről az emberek beszámolnak, a haldokló agy oxigénhiányos állapotának termékei. Bőséges bizonyíték van azonban arra, hogy ezek a tapasztalatok jóval többek puszta hallucinációknál. Számtalan halál közeli élményt átélt ember vissza tud például emlékezni arra, amit az orvos mondott, miután beállt a klinikai halál. Mások arról számolnak be, hogy a halál után a lelkük a műtő vagy a kórház felett repült, és olyan dolgokat láttak, melyeket később be is azonosítottak (például egy tornacipőt a kórház tetején).

A halál közeli élményt átélők arról számolnak be, hogy a túloldalra átkelve angyalokkal, vallási alakokkal (például Jézussal) és korábban eltávozott szeretteikkel találkoztak (a háziállataikat is beleértve). Ezek a lények segítik az újonnan átlépőt abban, hogy beilleszkedjen az „új életbe”, a fizikai test nélküli, spirituális világba.

Mary Ann Kipuros édesanyja például az operációja után szívrohamot kapott a kórházban. Felépülése után arról mesélt, hogy egy alagúton át ment a ragyogó fény felé, s látta az eltávozott férjét és a kutyáját, akik vártak rá. Aztán Gábriel arkangyallal találkozott, aki közölte, hogy még nem áll készen arra, hogy elhagyja a lányát és a földi életet, ezért megengedte neki, hogy visszatérjen még néhány évre.

Mary Ann nem hitte el anyja történetét, és az angyalokban sem hitt. Ám néhány évvel később, amikor az édesanyja valóban meghalt, különös dolog történt.

Mary Ann egy kiskutyát kapott ajándékba, de a kutya nem fogadott neki szót. Ekkor meghallotta az édesanyja hangját, amint azt hajtogatta: „Gábriel, Gábriel.” Ez órákig eltartott.

Mary Ann rájött, hogy az anyja az égből beszél hozzá, és azt tanácsolja, hogy nevezze el a kiskutyát Gábrielnek. Amint így szólította az állatot, azonnal a karjaiba szaladt.

„Most elmesélem a barátaimnak, hogy anyukám nevezte el a kutyámat, az égből” – mondta Mary Ann, és ezúttal hitt is benne.

Ajánlott könyveink:

Gabriel_arkangyal_B1_800px Mihaly_arkangyal_B1_218px