A jövendölés és a különböző kérdések felvetésének egyik leggyakrabban használt eszköze az inga.

Az inga használatának művészetét bárki elsajátíthatja, a mesterévé válhat, és élvezheti a vele való kísérletezést. Következzen egy bevezető az ingához: hogyan működik, mire van szükség hozzá, és hogyan fogjunk hozzá a használatához.


Mi az az inga?

Az inga egy szimmetrikus, súlyozott tárgy, amely egy láncról vagy zsinórról lóg. Sosem készülhet mágneses anyagból, leggyakrabban egy kristály. De lehet egy kedvenc csecsebecsét, gyöngyöt, fémgolyót vagy akár egy kulcsot is használni erre a célra. Az inga egy rendkívül egyszerű eszköz, amelynek segítségével az alkalmazója használni tudja intuitív energiáit. Az inga az információ befogadására és közvetítésére szolgál, és különböző irányokba mozog a feltett kérdésekre válaszolva.


Mire használható az inga?

Az ingát többféleképpen lehet használni. A legegyszerűbb formájában kérdések megválaszolására szolgál, vagy döntések meghozatalában segít. De használhatjuk még:

  • Gyógyító célokra és allergiák meghatározására.
  • Helyiségek megtisztítására és a negatív energiák kiűzésére.
  • Elveszett tárgyak vagy kisállatok megtalálására.
  • Víz vagy Ley-vonalak felfedezésére (a varázsvesszőt is erre a célra használják, amelynek működése hasonló az ingához).

Hogyan működik az inga?

Az inga az intuícióid és a hatodik érzéked által tud működni. Fogadóként és közvetítőként szolgál a magasabb https://www.high-endrolex.com/1 rendű útmutatódhoz, védőangyalodhoz, spirituális tanítódhoz. Ahogy az inga megmozdul, válaszokat kaphatsz a kérdéseidre. Az a legjobb, ha eldöntendő kérdéseket teszel fel, amelyekre igen vagy nem lehet a válasz. Néhányan úgy írják le az inga működését, hogy összehozza a racionális és az intuitív oldaladat (az agyad jobb és bal féltekéjét). Amikor ez a két rész összetalálkozik, képes leszel meghozni a megfelelő döntést a források együttes használatával, ahelyett hogy csak az egyikre hagyatkoznál.

Honnan érkeznek a válaszok?

Sokan teszik fel a kérdést, hogy honnan jönnek a válaszok, és hogy ez a módszer valóban működik-e, vagy az inga csak követi a használója kézmozgását. Míg az ingát valóban mozgásra tudjuk bírni azáltal, hogy a kezünk mozog, sok esetben mégsem erről van szó, és egy kis gyakorlás után meg is fogod látni, hogy miért. Ahogy a jóslás bármely módszerénél, az ingánál is szükség van bizonyos fokú hitre, emellett pedig megköveteli a nyitott elmét, hiszen a válaszok az intuícióidból és egy magasabb szintű spirituális útmutatásból származnak.

shutterstock_571500931 (1)

Milyen ingára van szükségem?

Sokféle inga közül választhatsz, de nem szükséges feltétlenül egy puccos, drága ingát vásárolnod azért, hogy jó eredményeket kapj. Igazából a megfelelő inga kiválasztása részben attól is függ, hogy te mit érzel jónak. Sokan kristályingát választanak maguknak. Az áttetsző kvarc például igen népszerű, mert a kristályt a tisztasággal társítják, amely összeköt egy magasabb szándékkal. Az ametiszt, amely erős összeköttetésben áll a spiritualitással, szintén gyakori választás, mert az inga így rendelkezik a rózsakvarc nyugtató erejével.

Végső soron, bármelyik legyen is a kedvenc kristályod, vagy bármelyik vonzzon is a leginkább, használhatod ingaként, csak legyen lekerekített vagy hegyes a vége. Igazából lehet több ingád is egyszerre, ha szeretnéd, különböző kristályokkal a különböző alkalmakra. Amikor először gyakorolod az inga használatát, próbálkozhatsz egy kézzel készített ingával is. Például választhatsz egy gömbölyű üveggyöngyöt, fémgolyót vagy akár egy kulcsot is egyszerű zsinórra felakasztva. Ha többet szeretnél dolgozni az ingával, akkor válthatsz egy jobb, szakértő által készített ingára.

Mielőtt belevágsz

Mielőtt elkezded használni az ingát, tanácsos megtisztítani azt, és feltölteni a saját energiáiddal. A megtisztítás legegyszerűbb módja, ha kiteszed az ablakpárkányra, a közvetlen napfényre egy napra, hogy magába fogadhassa a nap sugarait. Ahhoz pedig, hogy feltöltsd a saját energiáiddal, fogd az ingát a kezedbe, és zárd össze az ujjaidat körülötte. Ezután egy rövid ideig, nagyjából 10-15 percig ülj csendben, csukott szemmel, és koncentrálj a saját energiáidra az ingában. Ha szeretnél, akkor el is mondhatsz egy imát, vagy megkérheted a szellemi útmutatódat vagy az őrangyalodat, hogy támogasson, és mutasson irányt, amikor az ingát használod. Amikor megtisztítottad és feltöltötted az ingát, érdemes valahol biztos helyen tartani. Sokan selyembe tekerik az ingájukat, vagy egy kis bársonytasakba teszik a biztonság kedvéért.

Hogyan kezdd el használni az ingát

Bárki elkezdheti használni az ingát, de a legsarkalatosabb pont az, hogy nyitott elmével állj hozzá, és minden kétséget tegyél félre. Fogd az inga zsinórját, láncát vagy kötelét a hüvelyk- és a mutatóujjad közé, azzal a kezeddel, amelyikben kényelmesebbnek érzed. Néhány inga láncának végén van egy kis fémkarika, amellyel könnyebb tartani. Ideális esetben az inga láncának nem kell túl hosszúnak lennie, különösen amikor elkezded használni, így ha túl hosszú, akkor egyszerűen csak csavard rá a felesleget a mutatóujjadra.

Ha készen állsz a kezdésre, ülj le, és fogd az inga zsinórját a hüvelyk- és mutatóujjad közé, a másik kezeddel pedig simítsd végig a zsinórt, majd lefelé haladva tartsd meg a felfelé fordított tenyeredben. Az ingának ezután teljesen mozdulatlannak kell lennie, elveheted a tenyered alóla. Amikor elhúzod a kezed, az inga valószínűleg elkezd mozogni. Ez teljesen normális.

Próbálj meg olyan nyugalomban lenni, amilyenben csak lehetséges (minél relaxáltabb vagy, annál jobban fognak áramlani az energiák benned), és nézd, ahogyan mozog az inga. Egy idő után meg fog állni, és elkezdheted meghatározni az ingád igen és nem válaszait. Kérd akár hangosan, akár csak fejben:

„Kérlek, mutass egy igent”.

Várj egy kicsit, és figyeld a reakciót, amely elsőre lehet csupán egy apróság, de ez normális, mert időre van szükség, hogy megismerd, hogyan lép veled kapcsolatba az inga. Tarts egy kis szünetet, majd kérd meg, hogy mutasson egy nem választ.

Ne aggódj, ha nem látod elsőre a különbséget a két válasz között, ez is gyakorlás kérdése, idővel meg fogod tudni különböztetni őket. Például néhány inga széles, körkörös mozdulatokat tesz igennél, és előre-hátra leng nem válasz esetén. Hasznos megismételni ezt a gyakorlatot többször is egymás után, addig, amíg meg nem elégszel az igen és nem válaszokkal. Ezek idővel néha megváltozhatnak, és ha valaki más használja vagy megvizsgálja az ingádat, akkor újra végig kell csinálnod a fentieket, hogy visszatöltsd bele az energiáidat.

inga

Milyen kérdéseket tehetek fel az ingának?

Az inga leginkább olyan kérdésekre tud választ adni, ahol az igen és a nem a válaszlehetőségek. Amikor elkezdesz vele gyakorolni, próbálj meg egyszerű kérdéseket feltenni, például: „Ma péntek van?”, „A legjobb barátomat Philnek hívják?, vagy „Az Egyesült Királyságban lakom?”. Ez segít, hogy jobban lásd, hogyan reagál az ingád, és sokkal magabiztosabban fogod használni. Ahogy egyre nagyobb gyakorlatot szerzel, elkezdhetsz kérdéseket feltenni a személyes életedet érintő döntésekkel kapcsolatban, mint hogy megvedd-e azt a bizonyos típusú autót, megbízhatsz-e abban a személyben, vagy hogy eszel-e elég egészséges ételt.

Kipróbálhatsz mókás feladatokat is, úgymint megtalálni egy kastélyt, romot vagy vizet egy térképen. Vidd az ingát a térkép különböző részei fölé, és figyeld a reakciókat. Ahogy egyre tapasztaltabbá válsz, ezt a módszert arra is használhatod, hogy megtalálj elveszett embereket vagy állatokat.

Mi van, ha nem működik az ingám?

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nem működik az inga, vagy nem a megfelelő választ kapod a kérdésedre. Ennek számos oka lehet: *Rosszul értelmezted az igen és a nem mozgásokat az ingától. *Ha fáradt vagy, nyugtalan, és nem vagy jó passzban, akkor elképzelhető, hogy nem működik megfelelően. *Ha nem vagy eléggé ellazulva, vagy negatív hangulatban vagy. *Lehet, hogy túl közel vagy magas frekvenciájú elektromos berendezésekhez, amelyek hatással lehetnek az ingára. *Nem megfelelően tetted fel a kérdésedet – egyszerűnek és lényegre törőnek kell lennie. *Nem koncentrálsz megfelelően – néha várnod kell egy kicsit, hogy megkapd a megfelelő választ. *Elképzelhető, hogy egy másik ingát kell választanod, mert a jelenlegi nem kompatibilis az energiáiddal.

A legfontosabb, hogy figyelj arra, hogy ellazult legyél, próbálkozz, és legyen nyitott az elméd. Minél többet gyakorolsz, annál jobbak lesznek a készségeid, és annál jobb eredményeket fogsz kapni.

Forrás: Thewitchessage.com

Ajánlott kártya:

Susanne Peymann Gyakorlati inga könyv