Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. március 22 – március 29)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a fő esemény a március 28-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon feltétlen tegyünk az egészségünkért!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Egy kicsit jobban oda kell figyelnünk az együttműködéseinkre! Ez most a férfi-női partneri viszonytól egészen a munkatársi együttműködési rendszereinkig tart, és muszáj lesz egy kicsit kényeztetni, pátyolgatni a másik felünket.



Bika

(április 21 – május 21)

Bika: Ez a hét problémamegoldó üzemmódba ránt minket, de erre is áll rá a tudatunk. Nem fogjuk tudni elviselni a félkész, az igénytelen, a feszült helyzeteket, és azonnal az lesz a belső indíttatásunk, hogy oldjuk meg, csináljuk jól, stb.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ikrek: Ez a hét nagybetűsen a PARTNERKAPCSOLATUNKRÓL fog szólni. Az lenne a legideálisabb, ha fognánk magunkat és elmennénk valahová, hogy csak kettesben legyünk, és csak egymáséi, de nézzük meg, hogy mi az ehhez legközelebbi állapot, ha ez nem jön össze.


Rák

(június 22 – július 22)

A rákok érzékenysége most a másokon való segítésben kulminálódik, viszont arra kell vigyázni, hogy csak azoknak próbáljunk segíteni, akik készek befogadni a segítséget, és nem azt fogják érezni, hogy kényszerítve lettek valamire.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Beszédes hétnek nézünk elébe, sok-sok lehetőséggel abban az irányban, hogy mi tudjunk tanácsot adni másoknak. Arra kell összpontosítanunk azonban, hogy minden, amit mondunk, a hallgató fél számára is befogadható legyen.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ez a hét minket és a közvetlen környezetünket fogja leginkább előtérbe helyezeni, legfőképpen az otthonunkat és a lakókörnyezetünket. Szóval építsünk, szépítsünk, ha van kertünk, akkor álljunk neki a tavaszi rendbehozatalához, stb.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon aktív hetünk lesz, de nem feltétlenül kell halálra dolgozni magunkat, csinálhatunk olyan dolgokat, amelyek feltöltenek bennünket. Olyan kellemes teendőket, mint például a művészetekkel kapcsolatos tevékenységek, stb.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Ebben az időszakban egy kicsit könnyebb lesz megnyílni, és arról beszélni, ami minket érint, és ami minket foglalkoztat. Mindezt most könnyebb lesz a munkahelyünkön és/vagy a munkánkkal kapcsolatosan véghez vinni.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ezen a héten az énünk fog fókuszba kerülni, és főként a munkánkkal kapcsolatosan. Passzol a munkánk, a munkakörünk, a munkahelyünk a személyiségünkhöz? Előrevisz minket a munkánk? Ehhez hasonló kérdések fognak felbukkanni éltünkben.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten pihennünk kell, úgy, hogy egy kicsit el is vonulunk a külvilágtól. Amennyiben ezt nem tudjuk megtenni, arra kell vigyáznunk, hogy ne ütközzön ki rajtunk a fáradtság miatti érdektelenség.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten, amennyiben bele tudunk tenni egy kis extrát a munkánkba, az eredmények sokszorosát várhatjuk viszonzásul. De akár arra is jó ez a hét, hogy egy újfajta pénzkeresetbe kezdjünk!


Halak

(február 20 – március 20)

A munkánkkal kapcsolatosan kerülnek előtérbe történések. És főként a munkahelyi hangulattal és a munkahelyi emberekkel kapcsolatosan. Ez a hét arra is alkalmas lesz, hogy el tudjunk simítani belső viszályokat.

www.bhaktikutir.hu